הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ף סייד זיז אלון גבאי וכו...

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כבר אמרתי לך לך בפורום הקודם
קח לדוגמא את מאט אוגוס
עשה תוכנית דמויית SS וגם את התוכנית 5\3\1 וPHAT שהיא שילוב של ליפטינג ובילדינג והוא ניראה יותר טוב מכל מי שציינת פה
לא הבנתי אז מה כדאי לי לעשות?
ואפשר תמונה שלו?

זה נכון
לו וולוגים של 531 ופרט והוא אמר שהוא עשה תוכנית דמויית Ss כתוכנית הראשונה שלו
זה נכון
לו וולוגים של 531 ופרט והוא אמר שהוא עשה תוכנית דמויית Ss כתוכנית הראשונה שלו
תגיד מה אתה רציני?בוא תראה לי הוכחות שתכניות כח מפתחות גוף יותר מתכנית של פיצולים! אתה מדבר שטויות , ויש הבדל בין תכנית ראשונה שהוא היה צריך כח התחלתי להתחלת פיצולים לבין להתאמן קבוע כח

תגיד מה אתה רציני?בוא תראה לי הוכחות שתכניות כח מפתחות גוף יותר מתכנית של פיצולים! אתה מדבר שטויות , ויש הבדל בין תכנית ראשונה שהוא היה צריך כח התחלתי להתחלת פיצולים לבין להתאמן קבוע כח
איפה שמעת אותי או ראית אותי כותב את זה?
אני רק אומר שאלו תוכניות שהוא עשה
אם אתה בילדר מן הסתם תעשה פיצלוים אבל תשיג כוח בסיסי לפני

• פותח/ת השרשור
אז לעשות SS או לא?

מה התלהבת כלכך מmatr ogus הוא היה חלק מהgym shark שהם היו, שבו הם כמעט כולם היו אותו דבר, די שוויםבגובה בהיקפים בא'ש ואפילו בפיזיקה, אז לא בהכרח נראה יותר טוב מגבאי והשאר
אז לעשות SS או לא?
אתה קיבלת תתשובה אחי מספיק פעמים חבל שאתה סתם ממשיך דדיון הזה

נערך לאחרונה:
מה התלהבת כלכך מmatr ogus הוא היה חלק מהgym shark שהם יהיו, שבו הם כמעט כולם היו אותו דבר, די שוויםבגובה בהיקפים בא'ש ואפילו בפיזיקה, אז לא בהכרח נראה יותר טוב מגבאי והשאר
אתה קיבלת תתשובה אחי מספיק פעמים חבל שאתה סתם ממשיך דדיון הזה
אני לא מתלהב ממנו אני אגיד לך למה הוא המועדף עליי, איך שהפיזיק שלו ניראה הרבה יותר יפה בעיניי מהשאר
אם אני לא טועה הוא הכי חזק מבניהם שמבחינתי זה מוסיף לו
הוא לא ממליץ לאנשים קוקאין כפריוורקאאוט כמו ג'ף או פותח ריב עם ליפר ששוקל הרבה יותר ממנו ואז עד אומר שאם הוא רוצה הוא ירביץ לו

אז לעשות SS או לא?
אני כן מציע לך לעשות ss על מנת לצבור כח התחלתי , אם המטרה שלך היא יותר לפתח את הגוף שאתה מרגיש שהגעת לנקודה שאתה כבר מספיק חזק תתחיל לעבוד פיצולים , תתחיל ab ותתקדם , אם המטרה שלך זה כח תעבור לתכניות כח יותר מתקדמות
איפה שמעת אותי או ראית אותי כותב את זה?
אני רק אומר שאלו תוכניות שהוא עשה
אם אתה בילדר מן הסתם תעשה פיצלוים אבל תשיג כוח בסיסי לפני
אתה אמרת שאוגוס עשה תכנית כח לפני ובגלל זה הוא ״ נראה יותר טוב מכל מי שהוא ציין פה״ מה שכמובן לא נכון גם

אני כן מציע לך לעשות ss על מנת לצבור כח התחלתי , אם המטרה שלך היא יותר לפתח את הגוף שאתה מרגיש שהגעת לנקודה שאתה כבר מספיק חזק תתחיל לעבוד פיצולים , תתחיל ab ותתקדם , אם המטרה שלך זה כח תעבור לתכניות כח יותר מתקדמות
אתה אמרת שאוגוס עשה תכנית כח לפני ובגלל זה הוא ״ נראה יותר טוב מכל מי שהוא ציין פה״ מה שכמובן לא נכון גם
לא אמרתי שביגלל זה הוא ניראה יותר טוב
ואם הוא יותר טוב או לא, זה בעיניי המתבונן

• פותח/ת השרשור
האם חודש SS איתן לי משהו כי תאמת רגליים חזקות לא כל כך אכפת לי ואני חושב שחוץ מרגליים וכתפיים אני דיי סביר בכל השאר
אז בחודש תהיה התקדמות?

האם חודש SS איתן לי משהו כי תאמת רגליים חזקות לא כל כך אכפת לי ואני חושב שחוץ מרגליים וכתפיים אני דיי סביר בכל השאר
אז בחודש תהיה התקדמות?
אחי כן בפעם העשירית, נתחיל מיזה שלא מדובר רק על הרגליים.
וחוץ מיזה, רגליים וכתפיים זה שרירים לא קטנים ידידי אולי כרגע "לא אכפת לך מרגליים" אבל תאמין לי שעם הזמן שתתקדם אתה תבין שזה היה טעות להשאר תרגליים בפיגור.
תעשה מה כבר יקרה ? אתה לא תמות מיזה

• פותח/ת השרשור
לא שהבנץ שלי גבוהה או משו אבל בנץ 50 זה לא סביר ואפילו נמוך מאוד
למשקל 60 קילו שרק עלה לפני חודשים מ53 נראה לי זה סביר לא?
וחוץ מיזה, רגליים וכתפיים זה שרירים לא קטנים ידידי אולי כרגע "לא אכפת לך מרגליים" אבל תאמין לי שעם הזמן שתתקדם אתה תבין שזה היה טעות להשאר תרגליים בפיגור.
אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי בSS?

אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי בSS?

"בזבוז זמן" זה לא, תתחיל מאזן חיובי בקטנה ותעלה בהדרגה עד לכמה שתוכל.
אני עושה כמה שאני יכול ואין לי מושג להגיד לך במספרים כמה זה, אבל כל הזמן בבית אני טוחן פחמימות...וכמובן הרבה חלבון

• פותח/ת השרשור
לא שהבנץ שלי גבוהה או משו אבל בנץ 50 זה לא סביר ואפילו נמוך מאוד
אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי?

וואלק אחי שקרנים כל הפורום הזה.
אל תאמינו פה לאף אחד, סתם קונספירציה של ריפטו, הם כולם מכורים ואי אפשר לעלות מאסה בתכניות כוח.
אם אתה רוצה לגדול אח שלי חייב לתת תשומת לב לכל שריר בנפרד ולהדגיש אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית