עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי אז מה כדאי לי לעשות?כבר אמרתי לך לך בפורום הקודם
קח לדוגמא את מאט אוגוס
עשה תוכנית דמויית SS וגם את התוכנית 5\3\1 וPHAT שהיא שילוב של ליפטינג ובילדינג והוא ניראה יותר טוב מכל מי שציינת פה
תעשה SSלא הבנתי אז מה כדאי לי לעשות?
ואפשר תמונה שלו?
אז מה זה כל שאר הדברים שכתבת?תעשה SS
יש לך סקוואט של פאקינג 30 קילו...זה כלום
ותחפש בגוגל matt ogus
תגיד מה אתה רציני?בוא תראה לי הוכחות שתכניות כח מפתחות גוף יותר מתכנית של פיצולים! אתה מדבר שטויות , ויש הבדל בין תכנית ראשונה שהוא היה צריך כח התחלתי להתחלת פיצולים לבין להתאמן קבוע כחזה נכון
לו וולוגים של 531 ופרט והוא אמר שהוא עשה תוכנית דמויית Ss כתוכנית הראשונה שלו
זה נכון
לו וולוגים של 531 ופרט והוא אמר שהוא עשה תוכנית דמויית Ss כתוכנית הראשונה שלו
איפה שמעת אותי או ראית אותי כותב את זה?תגיד מה אתה רציני?בוא תראה לי הוכחות שתכניות כח מפתחות גוף יותר מתכנית של פיצולים! אתה מדבר שטויות , ויש הבדל בין תכנית ראשונה שהוא היה צריך כח התחלתי להתחלת פיצולים לבין להתאמן קבוע כח
אז לעשות SS או לא?תגיד מה אתה רציני?בוא תראה לי הוכחות שתכניות כח מפתחות גוף יותר מתכנית של פיצולים! אתה מדבר שטויות , ויש הבדל בין תכנית ראשונה שהוא היה צריך כח התחלתי להתחלת פיצולים לבין להתאמן קבוע כח
אתה קיבלת תתשובה אחי מספיק פעמים חבל שאתה סתם ממשיך דדיון הזהאז לעשות SS או לא?
אני לא מתלהב ממנו אני אגיד לך למה הוא המועדף עליי, איך שהפיזיק שלו ניראה הרבה יותר יפה בעיניי מהשארמה התלהבת כלכך מmatr ogus הוא היה חלק מהgym shark שהם יהיו, שבו הם כמעט כולם היו אותו דבר, די שוויםבגובה בהיקפים בא'ש ואפילו בפיזיקה, אז לא בהכרח נראה יותר טוב מגבאי והשאר
אתה קיבלת תתשובה אחי מספיק פעמים חבל שאתה סתם ממשיך דדיון הזה
אני כן מציע לך לעשות ss על מנת לצבור כח התחלתי , אם המטרה שלך היא יותר לפתח את הגוף שאתה מרגיש שהגעת לנקודה שאתה כבר מספיק חזק תתחיל לעבוד פיצולים , תתחיל ab ותתקדם , אם המטרה שלך זה כח תעבור לתכניות כח יותר מתקדמותאז לעשות SS או לא?
אתה אמרת שאוגוס עשה תכנית כח לפני ובגלל זה הוא ״ נראה יותר טוב מכל מי שהוא ציין פה״ מה שכמובן לא נכון גםאיפה שמעת אותי או ראית אותי כותב את זה?
אני רק אומר שאלו תוכניות שהוא עשה
אם אתה בילדר מן הסתם תעשה פיצלוים אבל תשיג כוח בסיסי לפני
לא אמרתי שביגלל זה הוא ניראה יותר טובאני כן מציע לך לעשות ss על מנת לצבור כח התחלתי , אם המטרה שלך היא יותר לפתח את הגוף שאתה מרגיש שהגעת לנקודה שאתה כבר מספיק חזק תתחיל לעבוד פיצולים , תתחיל ab ותתקדם , אם המטרה שלך זה כח תעבור לתכניות כח יותר מתקדמות
אתה אמרת שאוגוס עשה תכנית כח לפני ובגלל זה הוא ״ נראה יותר טוב מכל מי שהוא ציין פה״ מה שכמובן לא נכון גם
האם חודש SS איתן לי משהו כי תאמת רגליים חזקות לא כל כך אכפת לי ואני חושב שחוץ מרגליים וכתפיים אני דיי סביר בכל השאראני כן מציע לך לעשות ss על מנת לצבור כח התחלתי , אם המטרה שלך היא יותר לפתח את הגוף שאתה מרגיש שהגעת לנקודה שאתה כבר מספיק חזק תתחיל לעבוד פיצולים , תתחיל ab ותתקדם , אם המטרה שלך זה כח תעבור לתכניות כח יותר מתקדמות
אתה אמרת שאוגוס עשה תכנית כח לפני ובגלל זה הוא ״ נראה יותר טוב מכל מי שהוא ציין פה״ מה שכמובן לא נכון גם
אחי כן בפעם העשירית, נתחיל מיזה שלא מדובר רק על הרגליים.האם חודש SS איתן לי משהו כי תאמת רגליים חזקות לא כל כך אכפת לי ואני חושב שחוץ מרגליים וכתפיים אני דיי סביר בכל השאר
אז בחודש תהיה התקדמות?
למשקל 60 קילו שרק עלה לפני חודשים מ53 נראה לי זה סביר לא?לא שהבנץ שלי גבוהה או משו אבל בנץ 50 זה לא סביר ואפילו נמוך מאוד
אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי בSS?אחי כן בפעם העשירית, נתחיל מיזה שלא מדובר רק על הרגליים.
וחוץ מיזה, רגליים וכתפיים זה שרירים לא קטנים ידידי אולי כרגע "לא אכפת לך מרגליים" אבל תאמין לי שעם הזמן שתתקדם אתה תבין שזה היה טעות להשאר תרגליים בפיגור.
תעשה מה כבר יקרה ? אתה לא תמות מיזה
תחת שימוש בסטרואידים זה מאוד בולט.נתת אישוש להרגשה שלי שהגידים והמפרקים רגישים יותר לעומס המקסימלי מאשר לנפח.
למשקל 60 קילו שרק עלה לפני חודשים מ53 נראה לי זה סביר לא?
אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי בSS?
למשקל 60 קילו שרק עלה לפני חודשים מ53 נראה לי זה סביר לא?לא שהבנץ שלי גבוהה או משו אבל בנץ 50 זה לא סביר ואפילו נמוך מאוד
אני לא אבל חשבתי שאם רוצים לפתח את הגוף אז SS זה בזבוז זמן אם אתם אומרים שלא אז אני הקשיב לכם בכל מקרה כמה קלוריות יותר להוסיף מעבר למאזן הנטרלי שלי?אחי כן בפעם העשירית, נתחיל מיזה שלא מדובר רק על הרגליים.
וחוץ מיזה, רגליים וכתפיים זה שרירים לא קטנים ידידי אולי כרגע "לא אכפת לך מרגליים" אבל תאמין לי שעם הזמן שתתקדם אתה תבין שזה היה טעות להשאר תרגליים בפיגור.
תעשה מה כבר יקרה ? אתה לא תמות מיזה