הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ף סייד זיז אלון גבאי וכו...

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך
SS זה תכנית כוח כמו שהם ניראים הם לא חסידי תכניות כוח הם עובדים פיצולים abc אוו אפילו abcde
תכנית נפח זה מה שבאמת מביא תוצאות מבחינת
היפרטרופיה

• פותח/ת השרשור
SS זה תכנית כוח כמו שהם ניראים הם לא חסידי תכניות כוח הם עובדים פיצולים abc אוו אפילו abcde
תכנית נפח זה מה שבאמת מביא תוצאות מבחינת
היפרטרופיה
יכול פשוט להגיד לי אם הם עשו או לא ? כי הרבה אומרים לי לעשות מפני שזה חקדם אותי למטרה לפני מה שאתה אומר נראה שהם לא עשו אבל לא כתוב בבירור כן או לא
אז עשו או לא?

מזה משנה אם הם עשו ss או לא? אני יכול להגיד לך שהרבה באדיבילדרים התכנית הראשונה שלהם הייתה תכנית כח , כדי שיתחזקו בהתחלה ואז יעברו לפיצולים , ואני לא מתאמן כח אני abc שלא תחשוב שאני אומר לך אתזה בגלל שאני עובד כח

מזה משנה אם הם עשו ss או לא? אני יכול להגיד לך שהרבה באדיבילדרים התכנית הראשונה שלהם הייתה תכנית כח , כדי שיתחזקו בהתחלה ואז יעברו לפיצולים , ואני לא מתאמן כח אני abc שלא תחשוב שאני אומר לך אתזה בגלל שאני עובד כח
יש לך דרך להוכיח את זה? כי לא נראה לי שאתה צודק

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא עושה כח?

כשאתה מוזרק יש עדיפות לפיצולים
ג'ף סייד ואלון גבאי לא מזריקים (לטענתם), זיז נתפס מזריק אבל הכחיש,
בכל מקרה הוא מתכוון בכללי למפתחי הגוף ה"אסתטים, פיטנס" אז אין טעם להכנס לויכוח אם הם טבעיים או לא, והאשכול הזה מחזיר אותנו לויכוח של אשכול אחר אם תזוכר...

בכל מקרה זה שאלה שאף אחד פה לא יכול לענות עליה וגם לא רלוונטית כלכך.
אלון עושה ab
A חזה כתפיים אחורית
B רגליים גב קידמית
גף עושה משהו גם בסגנון..או abc
בכל מקרה אם אתה עדיין בפלטה אחת בתרגילים הגדולים הייתי כן ממליץ לך ss

ג'ף סייד ואלון גבאי לא מזריקים (לטענתם), זיז נתפס מזריק אבל הכחיש,
בכל מקרה הוא מתכוון בכללי למפתחי הגוף ה"אסתטים, פיטנס" אז אין טעם להכנס לויכוח אם הם טבעיים או לא, והאשכול הזה מחזיר אותנו לויכוח של אשכול אחר אם תזוכר...

בכל מקרה זה שאלה שאף אחד פה לא יכול לענות עליה וגם לא רלוונטית כלכך.
אלון עושה ab
A חזה כתפיים אחורית
B רגליים גב קידמית
גף עושה משהו גם בסגנון..או abc
בכל מקרה אם אתה עדיין בפלטה אחת בתרגילים הגדולים הייתי כן ממליץ לך ss
באמתזיז טען שהוא טבעי? חחח
וגם גבאי וסעיד מזריקים נו באמת

באמתזיז טען שהוא טבעי? חחח
וגם גבאי וסעיד מזריקים נו באמת
כן טען, חשבון אינטרנט שלו נפרץ ומשכו משם תמונה שלו מזריק לתחת ואחר כך טען כתגובה שהיה חולה או משהו, אחרכך רמז שהוא לוקח שאמר שתאילנד זה מקום קטלני לקניית דיאנהבול וכאלה
גבאי וסעיד זה ברור שהם מזריקים, שג'ף מעלה תמונה ורושם 4 אחוז שומן חושב שיאמינו שהוא טבעי - יכול להיות שסתם רשם ארבע אבל מה שבטוח שלכל אורך השנה הם חטובים רצח ועולים מסת שריר נקי ככל האפשר, וזה שטוען שהסיבה לכך היא בגלל שהוא מתאמן מגיל 13 ? שטויות..
גםאם הם לא מוזרקים הם מישתמשים בקלן אפדרין וחבריהם
צודק אבל בתאכלס אין מה להשוות בין קלן להורמונים...משתמשי קלן נחשבים טבעים וזה לא המקרה פה 😃

יש לך דרך להוכיח את זה? כי לא נראה לי שאתה צודק
האמת שאין לי דרך להוכיח את זה , אבל אני בטוח ב100% שרוני קולמן עבד תקופה מסויימת כח , והוא גם דיבר עלזה בסרטון מסויים ששכחתי את שמו 😕

האמת שאין לי דרך להוכיח את זה , אבל אני בטוח ב100% שרוני קולמן עבד תקופה מסויימת כח , והוא גם דיבר עלזה בסרטון מסויים ששכחתי את שמו 😕
מישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,
אבל בכל מקרה כמו שאמרתי מיקודם אם הבנץ שלך 50 הסקוואט שלך 70 והדד ליפט שלך 60 אז זה די ברור שיהיה יותר יעיל תכנית בסגנון ss מאשר פיצול abc

• פותח/ת השרשור
מישהו פה אמר באיזה דיוןחושב שפסיכו, שהוא התחיל כליפטר,
אבל בכל מקרה כמו שאמרתי מיקודם אם הבנץ שלך 50 הסקוואט שלך 70 והדד ליפט שלך 60 אז זה די ברור שיהיה יותר יעיל תכנית בסגנון ss מאשר פיצול abc
הבנצ' שלי 50 הסקוואט שלי מאוד נמוך 30 הדדליפט 70 אני עושה הכל 8 חזרות ומספר סטים כל תרגיל שונה אני עובד בפיצול AB
עכשיו הדבר שהכי חשוב לי זה גוף אני יעשה שאת מה שיביא אותי יותר מהר לגוף (אני מטר 71-72 משקל 60 עד לפני חודשיים 53) אני 11% שומן אולי 12% וממש לא בא לי לעלות אחוזי שומן (רוצה אפילו לרדת) ולפי מה שהבנתי בSS מעלים גם שומן והגוף לא מתפתח כל כך אז מה אתה ממליץ לעשות

הבנצ' שלי 50 הסקוואט שלי מאוד נמוך 30 הדדליפט 70 אני עושה הכל 8 חזרות ומספר סטים כל תרגיל שונה אני עובד בפיצול AB
עכשיו הדבר שהכי חשוב לי זה גוף אני יעשה שאת מה שיביא אותי יותר מהר לגוף (אני מטר 71-72 משקל 60 עד לפני חודשיים 53) אני 11% שומן אולי 12% וממש לא בא לי לעלות אחוזי שומן (רוצה אפילו לרדת) ולפי מה שהבנתי בSS מעלים גם שומן והגוף לא מתפתח כל כך אז מה אתה ממליץ לעשות

לעשות ss, המשקלים שלך נמוכים מידי כדי שתכנית נפח תיהיה יעילה לך, גם ss זה ab אבל התכנית מורכבת מהתאוששות טובה ככה שתוכל לעלות משקל בהתחלה כל אימון
מהזה הגוף לא מתפתח ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית