הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת קלוריות בפעילות אירובית

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום לכולם
כרגע אני נמצא כבר חודש בחיטוב והתחלתי תפריט חדש של :
1700 קלוריות
150 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
60 גרם שומן ( אני יודע שזה קצת מדי ובדרך להעלות אותו)
אני בן 18 ולפני חודש שקלתי 75 , גובה 168-169( + - ) הרבה זמן לא בדקתי.
אני מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע ואחרי כל אימון ריצה.
רציתי לשאול איך בעצם אני יכול לדעת כמה קלוריות אני שורף בפעילות אירובית (במקרה שלי ריצה על מהירות בינונית של 25 דקות),
על מנת שאוכל לדעת כמה קלוריות וכמה גרם פחמימה להחזיר לתפריט שלי.?
תודה רבה !

הכוונה היא שאם שרפתי מספר קלוריות מסויים אז גם הפחמימה ירדה בהתאם, אז להחזיר לי כמות מסויימת של פחמימה לגוף .. אני טועה ?
מקובל כי התפריט היומי נשאר קבוע ללא קשר לאימון שבוצע באותו יום.
בכל מקרה 25-30 דקות ריצה לא דורשות השלמה של אוכל.

חנן, זה דווקא יותר תלוי מקרה. אם הבחור בגרעון גדול עוד לפני שהתחיל עם האירובי, 25-30 דקות ריצה יכולות להביא אותו לגירעון גדול מידיי, צריך לחשוב גם על זה. 25-30 דקות במהירות בינונית יכולות לשרוף 400+ קלוריות בקלות.

חנן, זה דווקא יותר תלוי מקרה. אם הבחור בגרעון גדול עוד לפני שהתחיל עם האירובי, 25-30 דקות ריצה יכולות להביא אותו לגירעון גדול מידיי, צריך לחשוב גם על זה. 25-30 דקות במהירות בינונית יכולות לשרוף 400+ קלוריות בקלות.
אתה צודק, לא הייתי ברור.
התכוונתי שאת האירובי מחשבים כחלק מהצריכה הכוללת ולפיה מחשבים כמות קלוריות יומי.
נניח פעמיים בשבוע חצי שעה = 700 קלוריות, אז בכל יום יש גרעון של 100 קלוריות.

לגבי ההשלמה, זה לא מאמץ שיגרום לו לחרוג מהגרעון המקסימאלי ולזה התכוונתי שלא צריך להשלים, בניגוד לדוגמא שעתיים ריצה

• פותח/ת השרשור

אתה צודק, לא הייתי ברור.
התכוונתי שאת האירובי מחשבים כחלק מהצריכה הכוללת ולפיה מחשבים כמות קלוריות יומי.
נניח פעמיים בשבוע חצי שעה = 700 קלוריות, אז בכל יום יש גרעון של 100 קלוריות.

לגבי ההשלמה, זה לא מאמץ שיגרום לו לחרוג מהגרעון המקסימאלי ולזה התכוונתי שלא צריך להשלים, בניגוד לדוגמא שעתיים ריצה

אז בדיוק על זה חשבתי ..
התפריט לא מסודר עם האירובי ככה שהגירעון יהיה גדול מדי בסוף היום..אני אצטרך להוסיף עוד קצת כדי להגיע לערכים של התפריט ?

אז בדיוק על זה חשבתי ..
התפריט לא מסודר עם האירובי ככה שהגירעון יהיה גדול מדי בסוף היום..אני אצטרך להוסיף עוד קצת כדי להגיע לערכים של התפריט ?
אם אתה אמור לאכול 2000 קלוריות בכל יום ואתה מוסיף 2 אימוני ריצה שנגיד שורפים 700 קלוריות. אתה אמור לאכול בכל יום 2100 קלוריות בלי קשר האם עשית אימון או לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית