הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צורת עבודה

• פותח/ת השרשור Kronos
  • פורסם בתאריך

Kronos

משתמש פעיל
376
0
נק' מוניטין:
560
376
0
אז ככה אני מיתאמן עם מישקלים שבחזרה האחרונה אני דיי מתאמץ אבל בכל זאת לא מגיע לכשל ובא אלי בחור אחד במכון ואומר לי שאני עובד יותר מידי חזק ואני הורס את השריר ובלה בלה בלה.

עכשיו הקטע הוא שהוא עובד עם משקלים של ילד בן 10 אבל כל תרגיל הרבה חזרות אבל הקטע המוזר הוא שנירא שיש עליו מסה לא רעה ביכלל אז איך זה יכול להיות? למה זה לא נירא לי הגיוני שהוא ביכלל נותן גירוי כלשהו לשרירים. זה נירא לי מוזר מה דעתכם?

מספר שאלות: למה דחוף לך כ"כ להגיע לכשל בחזרה האחרונה? מה מספר החזרות שאתה מגדיר כ"יותר מדי"? איך נראית תוכנית האימונים שלך? מי הוא אותו אדם "חכם" שהזכרת? למה בכלל אכפת לך איך הוא מתאמן? איפה למדת לכתוב בעברית???

• פותח/ת השרשור
מספר שאלות: למה דחוף לך כ"כ להגיע לכשל בחזרה האחרונה? מה מספר החזרות שאתה מגדיר כ"יותר מדי"? איך נראית תוכנית האימונים שלך? מי הוא אותו אדם "חכם" שהזכרת? למה בכלל אכפת לך איך הוא מתאמן? איפה למדת לכתוב בעברית???
לא אמרתי שאני מגיעה לכשל תיקרא טוב, אמרתי רק שאני עובד דיי חזק.

A: חזה,כתפיים,יד אחורית.
1.בשכיבה לחיצת חזה עם מוט: 6X3
2.בשכיבה שיפוע חיובי לחיצת חזה: 8X2
3. בישיבה לחיצת כתפיים עם משקולת יד: 8X3
4. לחיצה צרפתית : 8X3
5. בטן עם מישקל : 12X4

B: רגליים,גב,יד קדמית.
1.סקווט : 6X3
2.בעמידה פשיטת קרסול בסמיט משיין : 10X2
3. בהטיית גב חטירה עם מישקולת יד: 6X3
4.מתח: 8X2
5. בעמידה כפיפת מרפק עם מוט: 8X3

זאת תוכנית האימונים שהתחלתי לעבוד בה בעקבות האשכול הזה :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=4667

אני מגדיר 15 חזרות כיותר מידי.

באמת לא אכפת לי איך הוא מתאמן מוזר לי שיש עליו מאסה עם איך שהוא מיתאמן.

ובוא לא נגזים עם השגיעות, מצאתי אולי 2 וגם לא ממש קריטיות.

לא צריך להרים הרבה כדי להיות קצת מנופח. אני גם זורק שקל לעובדה שהוא בטח על אחוז שומן מאוד נמוך והנה התשובה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להרים הרבה כדי להיות קצת מנופח. אני גם זורק שקל לעובדה שהוא בטח על אחוז שומן מאוד נמוך והנה התשובה שלך.

מה שמוזר לי, יש עוד כמה כאלה במכון שמרימים משקלים לא רציניים לעומת מה שאני מרים (לא שאני הגעתי למשקלים מי יודע מה לדוגמא 80 ק''ג בנץ' פרס) והם יותר גדולים ממני מבחינת המאסה. אז מה קורה כאן גודל השריר הוא לא תמיד אינדיקטור לכוח?

מה שמוזר לי, יש עוד כמה כאלה במכון שמרימים משקלים לא רציניים לעומת מה שאני מרים (לא שאני הגעתי למשקלים מי יודע מה לדוגמא 80 ק''ג בנץ' פרס) והם יותר גדולים ממני מבחינת המאסה. אז מה קורה כאן גודל השריר הוא לא תמיד אינדיקטור לכוח?
גודל השריר הוא בהחלט לא אינדיקטור לכוח שלו.

אתה צריך להגיע למצב שבו אתה בקושי מצליח את הסט עבודה האחרון שלך, שמדי פעם כן תגיע לכשל בסט האחרון או אפילו בסט השני זה גם סבבה, פשוט תעזור ישר אחרי או חזרה אחת לפני...
יש אחד במכון שלנו ששוקל לפחות 100 קילו ואני מרים יותר ממנו ושוקל 72 ככה
אווווו נפלאות הדדליפט והסקוואט 😍

לדעתי אם יכתב מאמר בפורטל המאמרים פה, על עצימות, צורות העבודה השונות לכל מטרה, זה יועיל מאוד.
(זורק ברב חוצפתי כפפה לאנשים בפורום שבאמת מבינים בזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית