הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
טוב, יש לנו בלבול במושגים. אין דבר כזה פנדליי רואו. יש חתירה מהרצפה, ויש חתירה שמפתחי גוף עושים.

לא אמרתי שזה הורס את ההרמה, אבל זה הורס את המטרה שהיא משרתת.

הוא מתכוון לבנט אובר ראו לעומת פנדליי ראו, בפנדליי ההרמה מתפרצת ובכל חזרה אתה מאפס את הגב, ולפני המשיכה השכמות כבר יחד, לעומת בנט אובר ראו שהסט אפ נשמר לכל אורך הסט, השכמות ביחד רק במהלך החזרה ואין יותר מדי התפרצות. לפחות ככה לפי המאמר שדימה תרגם בזמנו וסרטונים שאני יודע שרן מדבר עליהם

לא מבין על מה הדיון כל כך. חתירה מהרצפה מאפשרת להרים יותר משקל מחתירה שבה לא מניחים את המוט כל חזרה. רן, באיזו מהגרסאות עשית 140 קילו?

ולשמור על זווית גב קבועה בחתירה זה כמעט בלתי אפשרי במשקלים כבדים.

זה בדיוק מה שניסיתי לברר בשאלה שלי (ואולי לא כל כך הצלחתי). ניסיתי להבין את ההשפעה עליו של חתירה ללא הנחת מוט לריצפה בכל פעם... ועכשיו אני מבין שבשתי הוורסיות הוא חוזר מהריצפה.

לא מבין על מה הדיון כל כך. חתירה מהרצפה מאפשרת להרים יותר משקל מחתירה שבה לא מניחים את המוט כל חזרה. רן, באיזו מהגרסאות עשית 140 קילו?

ולשמור על זווית גב קבועה בחתירה זה כמעט בלתי אפשרי במשקלים כבדים.

מהרצפה, אין טעם לעבוד באוויר

הוא מתייחס למאמר בקטע הזה
קיימים כמה סוגים של חתירות:
חתירה רגילה [Barbell Row]
חתירה בסגנון פנדליי [Pendlay Row] – ארחיב בהמשך.
חתירה באחיזה הפוכה – סופיניצה [Reverse-grip Row].

עוד אימון קל לפני הסבב של פנדלי
בוקס סקווט 100X10,125X5,140X3,3,3
פרס בתאוצה 40,50,60X5,70X3,3,3
דדליפט 140,180,205X5

עוד אימון קל לפני הסבב של פנדלי
בוקס סקווט 100X10,125X5,140X3,3,3
פרס בתאוצה 40,50,60X5,70X3,3,3
דדליפט 140,180,205X5

למה דווקא החלטת לעבור לפנדלי ?, אתה חושב שמיצית את ההתקדמות השבועית?
אולי תכניות סטייל WESTSIDE וקצת גיוון בתרגילים מהשיגרה הרגילה שלך(rack pull, floor press, leg press,push press וכו'),תוכל למשוך את ההתקדמות השבועית?

ווסט סייד זה לא התקדמות שבועית
כי כל פעם באימון ME אתה משנה תרגיל
אז רק פעם בכמה שבועות אתה מתקדם

לא רואה טעם לשלב תרגילי עזר כרגע
אני לוחץ רק 130 אז למה ללחוץ מהרצפה ? פשוט אני צריך ללחוץ..

אחרי שיחה עם אלכס ועידן (קולדפייר ודאוס) גם קורן היה שותף
החלטתי לעשות סבב של גלן פנדלי
הכי יעיל כרגע

הוא עוד לא צריך תרגילי עזר הוא צריך פשוט משחקים עם נפח ועצימות והתכנית הזו עושה את זה הכי טוב לרמה שלו

הוא עוד לא צריך תרגילי עזר הוא צריך פשוט משחקים עם נפח ועצימות והתכנית הזו עושה את זה הכי טוב לרמה שלו
ואללה? לא כי פשוט אחד מהחבר'ה שאתה נורא אוהב לצטט אומר שבאחת הרמות שאתה נורא אוהב לצטט (Intermediate) המתאמן יפיק תועלת מלהחשף לתרגילים אחרים.

אבל היי, העיקר שאתה מבין על מה אתה מדבר.

ואללה? לא כי פשוט אחד מהחבר'ה שאתה נורא אוהב לצטט אומר שבאחת הרמות שאתה נורא אוהב לצטט (Intermediate) המתאמן יפיק תועלת מלהחשף לתרגילים אחרים.

אבל היי, העיקר שאתה מבין על מה אתה מדבר.
מצטער, לא מאמין ברוטציות. מתרגלים מה שאתה רוצה שיתחזק. לוקחים תרגיל ומתקדמים איתו כמה שאפשר

מצטער, לא מאמין ברוטציות. מתרגלים מה שאתה רוצה שיתחזק. לוקחים תרגיל ומתקדמים איתו כמה שאפשר
זה לא מדויק, ברמה גבוהה תרגילי עזר יכולים להועיל לדוג אם יש לך קושי בנעילה בדדליפט אז אפשר להיעזר בעבודה עם גומיות או לעשות rack pull, אם יש לך קושי בנעילה בבנץ אז אפשר לעבוד קצת close grip, אם יש קושי להחזיק את הגב בסקוואט אז גוד מורנינג יכול להועיל ויש כמובן עוד אבל זה סתם דוגמאות. וכמובן שאני לא מדבר פה על Intermediate אלה על בנאדם ברמה מעבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית