עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שלא 🙄
תגיד לי מה אתה טוען ואני אגיב לך בהתאם, בינתיים אני לא כל כך מבין לאיזו נקודה אתה חותר בהודעות שלךבוא תגיד לי מתי האדם עשה את הקפיצה הגדולה שלו , ממה זה נגרם ?
מדוע האדם האירופאי הצליח יותר מבמקומות אחרים ?
בכל מקרה לזרוק את ההצהרות האלה לא מראה הרבה .
נ.ב: רן, אולי תעלה לפה תמונות של החד"כ שבנית?
תגיד לי מה אתה טוען ואני אגיב לך בהתאם, בינתיים אני לא כל כך מבין לאיזו נקודה אתה חותר בהודעות שלך
אני שמעתי שהוא גם שתה חלב אחרי הארוחות ולקח מולטי ויטמיןאתה טענת משהוא בלי הרבה ביסוס , בנושא שאין לך בו ידע .
אני לא רוצה לזהם לרן את הלוג אבל אם אתה חושב שלאורך האבולוציה חי האדם בעיקר על בשר
והרים דברים כבדים אז תצא מהסרט שאתה חי בו .
אני שמעתי שהוא גם שתה חלב אחרי הארוחות ולקח מולטי ויטמין
אם אלכס יבוא אני יביא לו חומר קריאה שמראה שהאדם נועד לריצות למרחקים ארוכים בניגוד לכח הפיזי שאפיין יותר את האדם הניאנדטרלי .
כן, אני חושב את זה בדיוק. למה זה סרט?אתה טענת משהוא בלי הרבה ביסוס , בנושא שאין לך בו ידע .
אני לא רוצה לזהם לרן את הלוג אבל אם אתה חושב שלאורך האבולוציה חי האדם בעיקר על בשר
והרים דברים כבדים אז תצא מהסרט שאתה חי בו .
כן, אני חושב את זה בדיוק. למה זה סרט?
אם אלכס יבוא אני יביא לו חומר קריאה שמראה שהאדם נועד לריצות למרחקים ארוכים בניגוד לכח הפיזי שאפיין יותר את האדם הניאנדטרלי .
איך האדם "נועד" בדיוק לפונקציונליות ביולוגית כלשהי? מה משמעות המשפט?
הכי כיף לכתוב תגובות מזלזלות ולמחוק תגובות של אחרים. בכל מקרה זה מצחיק שאתה מדבר על חוסר בקיאות בנושא אבולוצייה ואז שולח אותי לקרוא ספר שעוסק על הכמה אלפי שנים האחרונות, שווה ערך פחות או יותר ל5 דק' האחרונות בהתפתחות של האדם ועוד בנושא שקשור במקרה הטוב בעקיפין