הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מת פה

בוא תגיד לי מתי האדם עשה את הקפיצה הגדולה שלו , ממה זה נגרם ?
מדוע האדם האירופאי הצליח יותר מבמקומות אחרים ?

בכל מקרה לזרוק את ההצהרות האלה לא מראה הרבה .
תגיד לי מה אתה טוען ואני אגיב לך בהתאם, בינתיים אני לא כל כך מבין לאיזו נקודה אתה חותר בהודעות שלך

נ.ב: רן, אולי תעלה לפה תמונות של החד"כ שבנית?

יהיו תמונות אל חשש
צבעתי היום חצי מהכלוב עם אחי (הוא בחניה עדיין)

המשטח בטון מוכן

יש עוד דברים לעשות, שיהיה סביר נצלם

אימון A
סקוואט לקופסא 170X3,3,3,3,3,3
בנצ' 120X3,3 לפני חמישיות עם 100
לא נשאר זמן, העיקר הסקוואט

תגיד לי מה אתה טוען ואני אגיב לך בהתאם, בינתיים אני לא כל כך מבין לאיזו נקודה אתה חותר בהודעות שלך

אתה טענת משהוא בלי הרבה ביסוס , בנושא שאין לך בו ידע .
אני לא רוצה לזהם לרן את הלוג אבל אם אתה חושב שלאורך האבולוציה חי האדם בעיקר על בשר
והרים דברים כבדים אז תצא מהסרט שאתה חי בו .

אני לא רוצה לזהם לרן את הלוג אבל אם אתה חושב שלאורך האבולוציה חי האדם בעיקר על בשר
אני שמעתי שהוא גם שתה חלב אחרי הארוחות ולקח מולטי ויטמין

אני שמעתי שהוא גם שתה חלב אחרי הארוחות ולקח מולטי ויטמין

אם אלכס יבוא אני יביא לו חומר קריאה שמראה שהאדם נועד לריצות למרחקים ארוכים בניגוד לכח הפיזי שאפיין יותר את האדם הניאנדטרלי .

כן, אני חושב את זה בדיוק. למה זה סרט?

אם אלכס יבוא אני יביא לו חומר קריאה שמראה שהאדם נועד לריצות למרחקים ארוכים בניגוד לכח הפיזי שאפיין יותר את האדם הניאנדטרלי .

איך האדם "נועד" בדיוק לפונקציונליות ביולוגית כלשהי? מה משמעות המשפט?

איך האדם "נועד" בדיוק לפונקציונליות ביולוגית כלשהי? מה משמעות המשפט?

כן "נועד" זה בחירה גרועה של מילים .
הכוונה שביחס ליונקים אחרים האדם יותר מתאים לתנועה רצופה כלומר הליכה או ריצה למרחקים .
יש כמה וכמה מחקרים בנושא הזה , ראיתי איפשהוא אפילו מאמר בעברית בנושא זה .

עודד אתה רוצה להביא חומר מדעי או ספרים מבוססים בבקשה .
סרט אגב הוא לא מקור מדעי , אתה רוצה להיות טרול אז לא בנושא הזה .

הכי כיף לכתוב תגובות מזלזלות ולמחוק תגובות של אחרים. בכל מקרה זה מצחיק שאתה מדבר על חוסר בקיאות בנושא אבולוצייה ואז שולח אותי לקרוא ספר שעוסק על הכמה אלפי שנים האחרונות, שווה ערך פחות או יותר ל5 דק' האחרונות בהתפתחות של האדם ועוד בנושא שקשור במקרה הטוב בעקיפין

הכי כיף לכתוב תגובות מזלזלות ולמחוק תגובות של אחרים. בכל מקרה זה מצחיק שאתה מדבר על חוסר בקיאות בנושא אבולוצייה ואז שולח אותי לקרוא ספר שעוסק על הכמה אלפי שנים האחרונות, שווה ערך פחות או יותר ל5 דק' האחרונות בהתפתחות של האדם ועוד בנושא שקשור במקרה הטוב בעקיפין

תקרא את הספרים ותבין , רובים חיידקים ופלדה נועד לתת רקע לקפיצת הגדולה שהאדם עשה .
ו"השען העיוור " של דוקינס נועד לתת חומר על אבולוציה והסתגלות בין היתר של האדם לאורך מליוני שנים .

בכל מקרה שניהם ספרים טובים , תהנה .

זו הדרך שלך להתחמק מלטעון טיעון? עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה או אומר חוץ מלנסות לעצבן אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית