עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זו הדרך שלך להתחמק מלטעון טיעון? עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה או אומר חוץ מלנסות לעצבן אותי
אתה מדבר על המעבר בין האדם הפלאוליטי לאדם הנאוליטי מה שקרה בערך לפני 10,000~ שנה. די מגוחך להזכיר את זה בהקשר של אבולוציה. אגב זה גם מעניין שברגע שהאדם עבר מתזונה פליאוליטית שמבוססת על בערך 50% מהצומח 50% מהחי לתזונה שמבוססת על דגנים קרו כל מיני דברים מעניינים כמו ירידה בגובה, ירידה בכוח, השמנה ורקבון דנטלי (דברים שנבעו בעיקר מחוסר חלבון ברזל ואבץ ועודף חומצה פיטית שנמצאת בדגנים) . אני מסכים איתך שהאבולוציה של הרפואה כמו שהיא היום בטח הייתה אחרת אם התזונה הייתה נשארת פליאוליטית. היו הרבה פחות מחלות מודרניותאני לא מנסה לעצבן אותך , אני רק מנסה לגרום לך להחכים .
אני לא חייב להביא טענה על מנת להגיד שאתה טועה .
אבל שיהיה , בני אדם לאורך האבולוציה לא התבססו רק על בשר אלא על מזון שהיה זמין שבעיקר הפך את רובם ללקטים ואוכלי נבלות .
הקפיצה הגדולה ביותר שהפכה את בני האדם למה שהם הוא הפיכתם מציידים ולקטים לעובדי אדמה כלומר בזכות זה שהחלו לצרוך תזונה שמבוססת על פחימות בעיקר .
הספרים שהצעתי לך והאמת ממליץ לכולם , הם ספרים מאוד טובים בנושא זה .
אתה מדבר על המעבר בין האדם הפלאוליטי לאדם הנאוליטי מה שקרה בערך לפני 10,000~ שנה. די מגוחך להזכיר את זה בהקשר של אבולוציה. אגב זה גם מעניין שברגע שהאדם עבר מתזונה פליאוליטית שמבוססת על בערך 50% מהצומח 50% מהחי לתזונה שמבוססת על דגנים קרו כל מיני דברים מעניינים כמו ירידה בגובה, ירידה בכוח, השמנה ורקבון דנטלי. אני מסכים איתך שהאבולוציה של הרפואה כמו שהיא היום בטח הייתה אחרת אם התזונה הייתה נשארת פליאוליטית. היו הרבה פחות מחלות מודרניות
עידן, אם משהו גרם לאדם להיות עליון זו היכולת ללכת על שתיים ואגודל.
והאדם לא אכל נבלות! בוש לך.
סבבה. בשביל שיעורי היסטוריה אני אלך אלייך. עדיין אין קשר בין מה שאתה אומר לבין בריאות אינדיבידואלית.
האדם אכל הכל ,כלומר מה שהיה זמין .
ובאמת הכוונה היא לא להומו ספיינס אלא למינים יותר קדמונים .
באדיבות חיים :http://findarticles.com/p/articles/mi_m1200/is_v127/ai_3677563/
מערכת העיכול שלנו לא בנויה לעכל נבלות. מחקרים של אנטרופולוגים על אבולוציה זה כמו מאמרים פילוסופים על מתמטיקה (אל תעלב, חיים) 😛
מערכת העיכול שלנו לא בנויה לעכל נבלות. מחקרים של אנטרופולוגים על אבולוציה זה כמו מאמרים פילוסופים על מתמטיקה (אל תעלב, חיים) 😛
עובדה, בדיוק אתמול היה לי ויכוח סוער עם פילוסוף של המתמטיקה על זה שהוא טען שאין כזה דבר אסתטיקה כי אי אפשר לכמת אותה. 😵
זה מאמר נחמד, תיאורטי ופתוח להרבה ביקורת כמו שהמחבר שם אומר. אפילו די הגיוני כי ציד זה מיומנות שצריך לרכוש אותה וזו אחת ההשערות לכיצד המוח האנושי התפתח (יחד עם חומצות שומן חיונות שבבשר). עדיין אני לא מבין מה הקשר של זה לזה. זה עדיין מזון מן החי
אני לא מוצא את זה בגוגל זה מקשר אותי רק לאתר של מט"ח, שים פה לינק ישיראין קשר ואגב לפי מאמר אחר S. Boyd Eaton, Paleolithic Nutrition. New Eng J Med; Vol.312, No 5, Jan 31,
1985: pp 283-289.
כמות הקלוריות העיקריות באה מפחמימות הערכה של 60:20:20 שזה עדיין יותר מהתזונה של רוב האנשים היום.