הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
משקל גוף 93.5
לאחר 11 ימים ללא פחמימה (40 גרם מירקות ומוצרי החלבון/שומן כל יום)
מחר העמסה (אולי נתחיל מהיום בלילה ונמשוך עד שבת בבוקר)
העמסה של כ 1000-1500 גרם פחמימות (למשך כל ההעמסה)

היום בלילה = מסיבות פורים וכו'?

מסיבת פחמימות, הרווחת ביושר : )

כן אני צריך לחשוב על כמה אירועים משפחתיים + ליל הסדר שיצאו על ההעמסות

זו הדרך שלך להתחמק מלטעון טיעון? עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה או אומר חוץ מלנסות לעצבן אותי

אני לא מנסה לעצבן אותך , אני רק מנסה לגרום לך להחכים .
אני לא חייב להביא טענה על מנת להגיד שאתה טועה .
אבל שיהיה , בני אדם לאורך האבולוציה לא התבססו רק על בשר אלא על מזון שהיה זמין שבעיקר הפך את רובם ללקטים ציידים ואוכלי נבלות .

הקפיצה הגדולה ביותר שהפכה את בני האדם למה שהם הוא הפיכתם מציידים ולקטים לעובדי אדמה כלומר בזכות זה שהחלו לצרוך תזונה שמבוססת על פחימות בעיקר .

הספרים שהצעתי לך והאמת ממליץ לכולם , הם ספרים מאוד טובים בנושא זה .

נערך לאחרונה:
עידן, אם משהו גרם לאדם להיות עליון זו היכולת ללכת על שתיים ואגודל.

והאדם לא אכל נבלות! בוש לך.

אני לא מנסה לעצבן אותך , אני רק מנסה לגרום לך להחכים .
אני לא חייב להביא טענה על מנת להגיד שאתה טועה .
אבל שיהיה , בני אדם לאורך האבולוציה לא התבססו רק על בשר אלא על מזון שהיה זמין שבעיקר הפך את רובם ללקטים ואוכלי נבלות .

הקפיצה הגדולה ביותר שהפכה את בני האדם למה שהם הוא הפיכתם מציידים ולקטים לעובדי אדמה כלומר בזכות זה שהחלו לצרוך תזונה שמבוססת על פחימות בעיקר .

הספרים שהצעתי לך והאמת ממליץ לכולם , הם ספרים מאוד טובים בנושא זה .
אתה מדבר על המעבר בין האדם הפלאוליטי לאדם הנאוליטי מה שקרה בערך לפני 10,000~ שנה. די מגוחך להזכיר את זה בהקשר של אבולוציה. אגב זה גם מעניין שברגע שהאדם עבר מתזונה פליאוליטית שמבוססת על בערך 50% מהצומח 50% מהחי לתזונה שמבוססת על דגנים קרו כל מיני דברים מעניינים כמו ירידה בגובה, ירידה בכוח, השמנה ורקבון דנטלי (דברים שנבעו בעיקר מחוסר חלבון ברזל ואבץ ועודף חומצה פיטית שנמצאת בדגנים) . אני מסכים איתך שהאבולוציה של הרפואה כמו שהיא היום בטח הייתה אחרת אם התזונה הייתה נשארת פליאוליטית. היו הרבה פחות מחלות מודרניות

נערך לאחרונה:
אתה מדבר על המעבר בין האדם הפלאוליטי לאדם הנאוליטי מה שקרה בערך לפני 10,000~ שנה. די מגוחך להזכיר את זה בהקשר של אבולוציה. אגב זה גם מעניין שברגע שהאדם עבר מתזונה פליאוליטית שמבוססת על בערך 50% מהצומח 50% מהחי לתזונה שמבוססת על דגנים קרו כל מיני דברים מעניינים כמו ירידה בגובה, ירידה בכוח, השמנה ורקבון דנטלי. אני מסכים איתך שהאבולוציה של הרפואה כמו שהיא היום בטח הייתה אחרת אם התזונה הייתה נשארת פליאוליטית. היו הרבה פחות מחלות מודרניות

לא כנראה שלא הייתה חברה מודרנית ...
טוב היות שהטרול קצת איטי אז אני יענה גם למה , אין שום אופציה שהחברה האנושית תוכל להתקיים רק על תזונה מהחי .

נערך לאחרונה:
נערך לאחרונה:
סבבה. בשביל שיעורי היסטוריה אני אלך אלייך. עדיין אין קשר בין מה שאתה אומר לבין בריאות אינדיבידואלית.

סבבה. בשביל שיעורי היסטוריה אני אלך אלייך. עדיין אין קשר בין מה שאתה אומר לבין בריאות אינדיבידואלית.

מי דיבר על בריאות , איפה טענתי שתזונה מבוססת פחמימות היא הכי בריאה .

האדם אכל הכל ,כלומר מה שהיה זמין .
ובאמת הכוונה היא לא להומו ספיינס אלא למינים יותר קדמונים .
באדיבות חיים :http://findarticles.com/p/articles/mi_m1200/is_v127/ai_3677563/

מערכת העיכול שלנו לא בנויה לעכל נבלות. מחקרים של אנטרופולוגים על אבולוציה זה כמו מאמרים פילוסופים על מתמטיקה (אל תעלב, חיים) 😛

מערכת העיכול שלנו לא בנויה לעכל נבלות. מחקרים של אנטרופולוגים על אבולוציה זה כמו מאמרים פילוסופים על מתמטיקה (אל תעלב, חיים) 😛

בואי תבססי את זה על משהוא .
ואף אחד לא דיבר עלייך ספציפית אלא על האבות הקדמונים שלך , זה מאוד הגיוני אבל זה נושא לדיון אחר ולא בפורום הזה .

אני לא נעלב, מתמטיקאים הם עם נחות ופילוסופים של המתמטיקה הם השרתים שמנקים את השירותים של המתמטיקאים.

עובדה, בדיוק אתמול היה לי ויכוח סוער עם פילוסוף של המתמטיקה על זה שהוא טען שאין כזה דבר אסתטיקה כי אי אפשר לכמת אותה. 😵

עובדה, בדיוק אתמול היה לי ויכוח סוער עם פילוסוף של המתמטיקה על זה שהוא טען שאין כזה דבר אסתטיקה כי אי אפשר לכמת אותה. 😵

בהנחה שלא הרמת ידיים בויכוח מול הפילוסוף ההוא, הנה לך מה שלורד הנרי היה עונה לו:
"היופי הוא סוג של כשרון - למעשה הוא נשגב מהכשרון, שכן אינו דורש הסבר"

זה מאמר נחמד, תיאורטי ופתוח להרבה ביקורת כמו שהמחבר שם אומר. אפילו די הגיוני כי ציד זה מיומנות שצריך לרכוש אותה וזו אחת ההשערות לכיצד המוח האנושי התפתח (יחד עם חומצות שומן חיונות שבבשר). עדיין אני לא מבין מה הקשר של זה לזה. זה עדיין מזון מן החי, המאמר הזה עוסק רק בדרך שבה השיגו אותו.

זה מאמר נחמד, תיאורטי ופתוח להרבה ביקורת כמו שהמחבר שם אומר. אפילו די הגיוני כי ציד זה מיומנות שצריך לרכוש אותה וזו אחת ההשערות לכיצד המוח האנושי התפתח (יחד עם חומצות שומן חיונות שבבשר). עדיין אני לא מבין מה הקשר של זה לזה. זה עדיין מזון מן החי

אין קשר ואגב לפי מאמר אחר S. Boyd Eaton, Paleolithic Nutrition. New Eng J Med; Vol.312, No 5, Jan 31,
1985: pp 283-289.
כמות הקלוריות העיקריות באה מפחמימות הערכה של 60:20:20 שזה עדיין יותר מהתזונה של רוב האנשים היום.

אין קשר ואגב לפי מאמר אחר S. Boyd Eaton, Paleolithic Nutrition. New Eng J Med; Vol.312, No 5, Jan 31,
1985: pp 283-289.
כמות הקלוריות העיקריות באה מפחמימות הערכה של 60:20:20 שזה עדיין יותר מהתזונה של רוב האנשים היום.
אני לא מוצא את זה בגוגל זה מקשר אותי רק לאתר של מט"ח, שים פה לינק ישיר

העמסת פחמימות נגמרה הרגע
סה"כ קלוריות: 5132 קלוריות
סה"כ חלבון: 146 גרם
סה"כ שומן: 60.8 גרם
סה"כ פחמימות: 986.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 39 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 17 גרם

כללה 2 בירות
אורז + פסטה קילו
4 פיתות גדולות (תמניות)
חצי עוגת שוקולד
5 משולשי פיצה
2 תפ"א
פחות או יותר ~

לא אכלתי חלבון ושומן בכלל (רק מהפחמימה לבד הגעתי ל60 שומן ול140+ חלבון)
עשיתי העמסה של 20 גרם קריאטין + 3 כפות חומץ במשך הימממה האחרונה

העמסת פחמימות נגמרה הרגע
סה"כ קלוריות: 5132 קלוריות
סה"כ חלבון: 146 גרם
סה"כ שומן: 60.8 גרם
סה"כ פחמימות: 986.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 39 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 17 גרם

כללה 2 בירות
אורז + פסטה קילו
4 פיתות גדולות (תמניות)
חצי עוגת שוקולד
5 משולשי פיצה
2 תפ"א
פחות או יותר ~

לא אכלתי חלבון ושומן בכלל (רק מהפחמימה לבד הגעתי ל60 שומן ול140+ חלבון)
עשיתי העמסה של 20 גרם קריאטין + 3 כפות חומץ במשך הימממה האחרונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית