המסע לגיאורגיה 2015 - אליפות אירופה בפאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
עוזר למלא מאגרי גליקוגן (אני כבר לא זוכר אם קראתי את זה בUD2 או ב AD)
גם הקריאטין

למה אתה מסיים העמסה בשישי בלילה? התחשק לך להקדים או שזה הולך להיות ככה?

כי התחלתי אותה בחמישי בלילה
אולי לגנוב עוד ארוחה עם פחמימה אני יכול להגיע גם ל1300 גרם פחמימה

An insulin sensitizer such as alpha lipoic acid (200-600 mg with each meal, which gets
very pricey fast) would be useful here too. Compounds which increase insulin output could
conceivably help as well. Recent research has implicated vinegar in helping with glycogen
storage. Taking a "shot" of it with each carb meal is an extremely cheap (albeit not very tasty)
approach for the natural lifter to try

בהמשך הדף

To be honest, if you get enough carbohydrates in within 24 hours, most of the
above seems to be fairly irrelevant. I've had testers carb-up with and without insulin, vinegar, creatine and the rest and none of it seems to impact on glycogen compensation to a great degree. Getting the
necessary carbs (12-16 g/kg lean body mass) is the most crucial aspect.

עמוד 66 בUD2
איזה חיפוש עשיתם בדיוק ?

שורה מספר זה נחמד אבל דיברתי על הביסוס המחקרי שלו. בכל מקרה פשוט להעמיס ויהיה טוב

שורה מספר זה נחמד אבל דיברתי על הביסוס המחקרי שלו. בכל מקרה פשוט להעמיס ויהיה טוב

עודד תעשה חיפוש על המילה חומץ במאמר

לא יודע מה הביסוס שלו
אבל 4 כפות חומץ להוסיף זה לא כזה סיפור

אוקיי, אבל קראתי שיותר מ-5 גרם ב-24 שעות יוצאים בשתן (סתם ביזבוז חומר)

לא
העמסות הן יעילות

אם אתה לוקח קריאטין קבוע אז אתה יכול לצרוך 5 גרם כל יום ולאחר חודש השריר יהיה רווי
אם אתה רוצה אתה יכול להעמיס ואז לרדת ל5 גרם

אני לא לוקח קריאטין בימים הדלים בנתיים
ובהעמסה אני לוקח כ20 גרם במנות של 3-5 גרם, כדי לספוח כמה שיותר נוזלים וגליקוגן לשריר

מעניין כמה זה יעיל אצל אנשים שבכל מקרה אוכלים הרבה בשר (קילו בשר נותן לנו בערך 5 גרם קריאטין)

מעניין כמה זה יעיל אצל אנשים שבכל מקרה אוכלים הרבה בשר (קילו בשר נותן לנו בערך 5 גרם קריאטין)
קילו בשר אולי נותן לך 2 גרם קריאטין
להכניס פי 10 זה יותר יעיל

moo,
עברתי קצת על סירטונים של הסקוואטים שלך וראיתי שבהתחלה היה לך באטווינק די משמעותי, אבל בסירטונים האחרים שלך זה ישתפר יפה.
איך אפשר לסדר את זה כמה שיותר מהר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית