- פותח/ת השרשור
moo,
עברתי קצת על סירטונים של הסקוואטים שלך וראיתי שבהתחלה היה לך באטווינק די משמעותי, אבל בסירטונים האחרים שלך זה ישתפר יפה.
איך אפשר לסדר את זה כמה שיותר מהר?
להחזיק גב ולהיות מכווץ
זה עובר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
moo,
עברתי קצת על סירטונים של הסקוואטים שלך וראיתי שבהתחלה היה לך באטווינק די משמעותי, אבל בסירטונים האחרים שלך זה ישתפר יפה.
איך אפשר לסדר את זה כמה שיותר מהר?
👑👑👑אימון A (עצימות לאחר העמסת פחמימות)
סקוואט סינגלים 130,160,180,210PR,220PR
בנצ' 100X5,120X1,137.5X1,142.5X1F
PC תרגול לא נשאר זמן
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=130185#post130185
זה 5. בכל מקרה אנחנו מדברים צריכה לטווח ארוך, בשר אוכלים בצורה יומיומית למשך חודשים ושניםקילו בשר אולי נותן לך 2 גרם קריאטין
להכניס פי 10 זה יותר יעיל
אתה מדבר על בקר?זה 5. בכל מקרה אנחנו מדברים צריכה לטווח ארוך, בשר אוכלים בצורה יומיומית למשך חודשים ושנים
חבל שאתה מאמין לכל מה שרשום:אני לוקח סתם חומץ
זה סה"כ חומצה, לא נראה לי שמשנה מה המקור שלה (ענבים/תפוזים, או החומצה עצמה)
a rat study or two showed that acetic acid (found in vinegar) increased glycogen storage.
Lyle
Real reason: Just seeing if I could use my powers for evil, get people to drink something nasty every weekend. Mwaaahahahahahah.
הדבר היחידי שחומץ הוכח בבני אדם הוא ריקון קיבה בצורה מהירה יותר, חלק מאנשים בהעמסה מדווחים שהם לא עולים כל כך הרבה נוזלים, שזה נחמד אבל לא עמיד לאורך זמן.Ooh I wish I were a rat
Cuz then I wouldn't get fat
Or if I were a mouse
I could eat everything in the house
But since I am a man
I'll do all that I can
To come to terms with the fact
THAT NONE OF THIS SHIT EVER SEEMS TO WORK OUT IN HUMANS.
ל1לחבל שאתה מאמין לכל מה שרשום:
תגובה שלו בפורום מלפני שנה (3 שנים בערך אחרי כתיבת UD2):
הדבר היחידי שחומץ הוכח בבני אדם הוא ריקון קיבה בצורה מהירה יותר, חלק מאנשים בהעמסה מדווחים שהם לא עולים כל כך הרבה נוזלים, שזה נחמד אבל לא עמיד לאורך זמן.
חבל שאתה מאמין לכל מה שרשום:
הדבר היחידי שחומץ הוכח בבני אדם הוא ריקון קיבה בצורה מהירה יותר, חלק מאנשים בהעמסה מדווחים שהם לא עולים כל כך הרבה נוזלים, שזה נחמד אבל לא עמיד לאורך זמן.
אתה יודע שאני אמשיך עם זה,
מה איכפת לי לצרוך 3 כפות חומץ גם אם זה לא עובד ?
פלסבו אחי
אחי, להוציא את המים מתאי השומן? נשמע לי לא אמין, אבל אני אנסה.שמעתי שאם מתפללים לאל הגשם אז הוא מוציא את כל המים מתאי השומן ואתה יורד 10 קילו בבת אחת.
מה יזיק לנסות? 😵💫🥊
מה שעובד עליו לא בהכרח יעבוד עלייך.אחי, להוציא את המים מתאי השומן? נשמע לי לא אמין, אבל אני אנסה.
חבל שאתה מאמין לכל מה שרשום:
בתור אחד שלא כל כך מתעניין בקרוספיט, תפרט קצת מה זה פראן
פראן
21-15-9
טרוסטר 95LBS
מתח
13:10 - (אימון קודם 10:40) היה קשה, אחרי יום ארוך ומפרך (מ6 על הרגליים לימודים מ 8:00 עד 20:00)