הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ויוגה/פילאטיס

אשמור אותי האל מלהראות כמוה! אני מעדיפה את הדמויות הערצה שלי קצת יותר נשיות....
בנות!!! איפה הכוח הנשי שלנו!!! למה אנחנו כול הזמן רודפים אחרי האישור של הגברים ומנסים להדמות להם?!?!?!?!?

לא ממש הבנתי מה לא נשי בה ? כי הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה שהיא אובר שרירית.

אם כבר היא נראית ממש בגבול הטעם הטוב. ואת ממש לא צריכה להידמות לגבר, את צריכה להידמות לאישה.

את צריכה להידמות לאישה.
לדעתי היא יותר גברית מאשר נשית. כולל ההתנהגות שלה....
אני אישית יסתפק בזה....
b_05_08_2013_13_08_53_17564693.jpg

ה-So called התנהגות שאת מדברת עליה זה מכורח העבודה שהיא בחרה לעצמה ואת הדרך הספציפית שהיא בחרה להתנהג באותה עבודה.

זה לא אומר שההתנהגות הזאת שאת מדברת עליה היא באופי ובאישיות שלה. אם כבר אני ראיתי בתכנית מסוימת שהיא הופיעה בה את האופי האמיתי שלה וזה ממש לא מה שרואים בלרדת בגדול, ההפך היא ממש מקסימה.

אם היית אומרת לי את מה שאת אומרת כרגע למשל על אשתו של מאור זרדז- מפתח גוף ישראלי(מבלי להעליב אותה כמובן כי זה מה שהיא אוהבת ובחרה לעצמה) באמת שהייתי מבין ואף מסכים איתך. וסתם כדי שתביני על מי אני מדבר בבקשה : https://www.facebook.com/pages/Mzk-Fitness-השיטה-של-מאור-זרדז/562324850460232

ואם כבר אנחנו מדברים על השוני בין גברים לשנים זה מה שהיה למאור להגיד באחד הפוסטים שלו בפייסבוק:
מאור זרדז: "מה היתרון של השיטה על פני אימוני סטודיו למיניהם? בשביל לשמור על אחוז שומן נמוך וישבן מוצק ללא צלוליט אנחנו צריכים לשמור על אחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה, גם אצל נשים וגם אצל גברים. כשאני אומר מסת שריר גבוהה אצל נשים הכוונה היא לא המראה הגברי והשרירי כמו אצל גברים. אצל נשים הרבה יותר קשה להעלות את מסת השריר עד בלתי אפשרי עקב המבנה ההורמונלי השונה בין נשים לגברים. זה מוביל אותנו לנקודה אחת: נשים צריכות לעבוד במשקולות הרבה יותר חזק מגברים בשביל להעלות את מסת השריר שלהן. עליהן לשנות את התפיסה שרובצת בחדרי הכושר: 'אני אישה אני לא רוצה להתנפח'. גם אם אישה תרצה להתנפח יהיה לה מאוד קשה וכמעט בלתי אפשרי.
אני אומר: האנטי צלוליט הכי טוב לאשה זה אימון משקולות חזק שמשולב בדיאטת חלבונים".

נערך לאחרונה:
אני אישית יסתפק בזה....צפה בקובץ המצורף 15859
1. נשים כמוהה הן פשוט קיבלו מתנה ״גנטיקה״ הן מלאות במקומות הנכונים (ציצי , תחת וכו׳) ויש להן פרופורציות טובות .
2. כל תמונה של דוגמנית/ שער באיזשהו עיתון היא ערוכה בפוטושופ.

מראה שצריך לעבוד בשבילו לא יראה ככה אלא כמו המתחרות ביקיני והדוגמניות פיטנס של תוספים וכו׳(הפיטנס בתחרות לרוב לוקחות שורפים ופיגר סטרואידים ובבודיבילדינג הן יושבות על סייקלים כבדים) שד״א אני די בטוח שגם התמונה של המדריכה למעלה ערוכה כדאי ״להבליט״ את השרירים טיפה( כי היא על תקן מדריכת כושר ולא אישה נשית שם) וביום יום היא לא נראת ״גברית״....

ה-So called התנהגות שאת מדברת עליה זה מכורח העבודה שהיא בחרה לעצמה ואת הדרך הספציפית שהיא בחרה להתנהג באותה עבודה
יכול להיות שהיא עם לב זהב, לא מכירה אותה אישית. מה שהיא בחרה להציג זה התנהגות המפקד התנהגות גברית לטעמי. אני שונאת את הגישה הזאת ולדעתי אפשר להשיג לא מעט תוצאות גם בגישה יותר רכה ותומכת.

אם היית אומרת לי את מה שאת אומרת כרגע למשל על אשתו של מאור זרדז(מבלי להעליב אותה כמובן כי זה מה שהיא אוהבת ובחרה לעצמה) באמת שהייתי מבין ואף מסכים איתך. וסתם כדי שתביני על מי אני מדבר בבקשה : https://www.facebook.com/pages/Mzk-Fitness-השיטה-של-מאור-זרדז/562324850460232
ועל זה פשוט אין לי מה להגיד. חוץ מזה שזכותה, כול אחד בוחרת מה שהיא אוהבת.

מממממ..... זה תמונה של ציצי שלה..... וזהו..... ברור שפה היא נראת נשית......

ושוב פעם, אין לי ממש בעיה עם זה. כול אחד והאידיאל שלה.
אבל כן חסר בפורום הזה קצת יותר נשיות. וחלב באמת שכול המנהלים פה הם גברים.....
כולכם מקצועיים ומקסימים, אבל עדיין.... יש משהו פטריארכלי בזה שגבר אומר לאשה מה לעשות....
אולי תשקלו להביא אשה לפורום שנקרא לנשים בלבד....

נערך לאחרונה:
הנושא הזה הגיע למצב שבו טוחנים מים, שכל אחד ואחת יעשה מה שנראה לו לנכון, בין אם זה להתאמן או להקשיב לעצות ודעות של אנשים אחרים.
יש כאלה שמקשיבים, ויש כאלה שבוחרים שלא וממשיכים בגישה שבה הם מאמינים, אז לבריאות.

מממממ..... זה תמונה של ציצי שלה..... וזהו..... ברור שפה היא נראת נשית......

ושוב פעם, אין לי ממש בעיה עם זה. כול אחד והאידיאל שלה.
אבל כן חסר בפורום הזה קצת יותר נשיות. וחלב באמת שכול המנהלים פה הם גברים.....
כולכם מקצועיים ומקסימים, אבל עדיין.... יש משהו פטריארכלי בזה שגבר אומר לאשה מה לעשות....
אולי תשקלו להביא אשה לפורום שנקרא לנשים בלבד....

היי נטלי,
אני אישה, ולמען האמת אני מסכימה עם כל מה שהגברברים מעליי אמרו 🙄 אין תחליף לעבודת משקולות מאומצת. זה כייף! תנסי ומי יודע, אולי תתמכרי
😁

לי אישית כן.
אשה ממוצעת לא ניראת כך, בטח ובוודאי אימא לכמה ילדים שאין לה את הזמן הפנוי ואת המרץ להשקיע באימונים אינטנסיביים....

נכון, אין הרבה אמהות שנראות כמוה אבל אם תרצי אתן לך כמה וכמה דוגמאות (ויש המון) של אמהות עסוקות מאוד שגם הגיעו לתחרויות פיטנס..

אני עם ילדה קטנה בבית ומוצאת זמן כל ערב 5-6 ימים בשבוע להרים משקולות...

אשמור אותי האל מלהראות כמוה! אני מעדיפה את הדמויות הערצה שלי קצת יותר נשיות....
בנות!!! איפה הכוח הנשי שלנו!!! למה אנחנו כול הזמן רודפים אחרי האישור של הגברים ומנסים להדמות להם?!?!?!?!?

את יודעת שאין דבר כזה אלוהים, נכון? 🙄

"אבל כן חסר בפורום הזה קצת יותר נשיות. וחלב באמת שכול המנהלים פה הם גברים.....
אולי תשקלו להביא אשה לפורום שנקרא לנשים בלבד.."

נכון שאת צוחקת?

נכון?

נכון?

אני מתחנן תגידי שאת צוחקת

בעיניי היא מהממת! אבל לגיטימי שנשים יחשבו שזה יותר מידי.
ואגב ברור לי שאני בחיים לא אראה כמו ג'יליאן מייקלס כי אין לי גזרה ישרה מטבעי אלא יותר "שעון חול" כזה..

נכון שאת צוחקת?
זה לא כזה מוזר שתהיה דמות מוסמכת נשית בפורום שנקרא "נשים בלבד" 🙄

לא. מה מצחיק בזה?
אולי אתה מתכוון שאשה מאמנת זאת בדיחה?

אולי ואולי התכוונתי לזה:

"חלב באמת שכול המנהלים פה הם גברים.....
כולכם מקצועיים ומקסימים, אבל עדיין.... יש משהו פטריארכלי בזה שגבר אומר לאשה מה לעשות"

עדיין לא הבנתי מה מצחיק אותך?

לא צחקתי,שאלתי אם את צוחקת לגבי זה:

"חלב באמת שכול המנהלים פה הם גברים.....
כולכם מקצועיים ומקסימים, אבל עדיין.... יש משהו פטריארכלי בזה שגבר אומר לאשה מה לעשות"

בדגש על זה:

"יש משהו פטריארכלי בזה שגבר אומר לאשה מה לעשות"

Back
למעלה תחתית