הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לוקחים הפסקה לפעמים?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין לבצע בדיקות דם שגרתיות השבוע, ולאור אילוצים נראה שאני אצטרך לנוח קצת מאימונים. תוקע לי את ההתקדמות, חבל.

האם אתם לוקחים מדי פעם הפסקה של שבוע מהאימונים? מרגישים שזה תורם לכם? אתם מרגישים שאתם צריכים את זה?
ואם לא, למה?

דווקא ממך לא ציפיתי לעבור על חוקי הלתלה, יש מספיק דיבורים, בלי סרטון לא היה ולא נברא

מדובר על אדם מחוץ לפורום . עד כמה שזכור לי , לתלה זה דיבורים על הישגים אישיים

What-Rest-Days-Feel-Like.jpg

לקחתי הפסקה מאנאירובי שבוע שעבר, השבוע אחרי החצי מרתון אני לוקח שבוע מנוחה מאירובי.
מרגיש קצת חלש אבל מצד שני בשבוע שלא הייתי באנאירובי כל השרירים שלי פתאום הרגישו משוחררים והייתה לי הקלה מטורפת.
ברור שעכשיו אחרי האימון הראשון קצת תפוס, אבל הגוף צריך את זה מידי פעם 😃

אני 'לוקחת' חופש רק כשאני חולה.. ואני מרגישה ממש רע עם עצמי, לא בנוח עם הגוף שלי וממש מבואסת. כשאני חוזרת לחד"כ זה בד"כ קשה אבל אני ממש שמחה שהבראתי ואני יכולה לחזור לשגרה.. (תתפלא כמה הייתי חולה בחצי שנה האחרונה )

מישהו אמר מולטי ויטמין....? 🤫

לא קשור. בבדיקות דם הכל תקין.. יש לי שקדים שהם דיי חממה לחיידקים וחליתי בדלקות.. מחכה לניתוח

סבבה, גלידה עלי 😁

אגב, מולטי ויטמין שווה לקחת לבריאות כללית, למניעה ושמירה על המצב הקיים ולאו דווקא מכורח הנסיבות.

סבבה, גלידה עלי 😁

אגב, מולטי ויטמין שווה לקחת לבריאות כללית, למניעה ושמירה על המצב הקיים ולאו דווקא מכורח הנסיבות.
הו יופי אני אוהבת גלידה 😃
ואני מעדיפה להימנע מכדורים באשר הם.. שריטה קטנה שהשאירה צלקת מהצבא חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית