הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לוקחים הפסקה לפעמים?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין לבצע בדיקות דם שגרתיות השבוע, ולאור אילוצים נראה שאני אצטרך לנוח קצת מאימונים. תוקע לי את ההתקדמות, חבל.

האם אתם לוקחים מדי פעם הפסקה של שבוע מהאימונים? מרגישים שזה תורם לכם? אתם מרגישים שאתם צריכים את זה?
ואם לא, למה?

אבל בירה וגלידה לא הולך ביחד( @itay78 )..

מה עדיף בירה או

brownie-and-ice-cream.jpg

אולי אני באמת אעשה שבוע קל. איך אתה מסתדר שם עם רק כלוב אחד? ח״כ מאווד המוני
תלוי בשעות אבל מסתדרים. לפעמים מתאמנים מסיימים 3 סטים בזמן שאני נח בין סטים. במקרה הגרוע אני מעדיף לתת להם לסיים ולהמתין כמה דקות יותר. תלוי באנשים אם זה מישהו שעושה לי פרצוף של אין לי כוח להחליף פלטות אני מבשר לו שיש לי עוד שעה ושולח אותו לדרכו.

תלוי בשעות אבל מסתדרים. לפעמים מתאמנים מסיימים 3 סטים בזמן שאני נח בין סטים. במקרה הגרוע אני מעדיף לתת להם לסיים ולהמתין כמה דקות יותר. תלוי באנשים אם זה מישהו שעושה לי פרצוף של אין לי כוח להחליף פלטות אני מבשר לו שיש לי עוד שעה ושולח אותו לדרכו.
בהמשך למה שכתבת, אצלנו המכון הרבה יותר עמוס מאצלכם וכל הזמן שאני מתאמן אנשים שואלים מתי אני מסיים בכלוב , אם הבן אדם בא בגישה טובה אני עוזר לו בעצמי לפרק את המוט כדי שיוכל להתאמן אם הוא בא בדרישה או בעצבים אני אומר לו שיחזור מחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית