הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבועיים הסתגלות בAD

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

רציתי לשאול האם יש צורך פיזי בשבועיים הסתגלות לAD (במעבר מאסה לחיטוב כמובן) בדמות שבועיים במאזן נטרלי בתזונה דלת פחמימות ורק אז להיכנס לגירעון?
כמו כן, האם במידה ואכן קיים צורך פיזי שכזה - האם צריך לעשות העמסה לאחר השבועיים האלו?

משהו נוסף - במידה ואכן הייתי בשבועיים הסתגלות, עשיתי העמסה ואז נכנסתי לגירעון - ההעמסה הבאה שלי צריכה להיות לאחר שבוע או לאחר שבועיים?

תודה רבה 😃

@SweetBamba

נערך לאחרונה:
אמרת שהשאלה האם זה מבחינת נוחות אישית או יעילות בניית שריר, אמרתי שזה קשור לסדר עדיפויות שלך, זה לא קל לאכול 250+ גרם חלבון לאורך היום, אבל זה מאוד יעיל מבחינת בניית שריר, אתה קורע את השריר באימון ומספק לו במקביל זרימה של שרשרת חומצות אמינו איכותית לאורך היום, אין טוב מזה.

אמרת שהשאלה האם זה מבחינת נוחות אישית או יעילות בניית שריר, אמרתי שזה קשור לסדר עדיפויות שלך, זה לא קל לאכול 250+ גרם חלבון לאורך היום, אבל זה מאוד יעיל מבחינת בניית שריר, אתה קורע את השריר באימון ומספק לו במקביל זרימה של שרשרת חומצות אמינו איכותית לאורך היום, אין טוב מזה.

אחי אם אני צורך 2200 קל' ליום.
כמה מתוך זה כדאי שיהיה חלבון?
(אני מקפיד על לפחות 120 גר' = 480 קל' ~ אם אני יכול אני גם אתן 180 גר' = 720 קל' )
(אני שוקל - 56.5 ק"ג ... מ.ג נמוך)

קל לחשב את הטווח שלך, המינימום שלך שאסור לך לרדת ממנו הוא 114 ואתה שואף ל190 גרם ביום, כי אז יצא שזה יהווה 35% מסך הקלוריות היומי שלך.

אם המסגרת שלך היא 2200 קלוריות ואתה לא רוצה לחרוג ממנה, אז אתה תצטרך לקצץ בהתאם מהפחמימה או מהשומן, אז השיקול שלך זה לא "עודף חלבון" אלא כמה אתה יכול לקצץ מהשומן והפחמימה בהתאם, זה המשחק שלך.

אנסח את השאלה שוב
מה החלוקה האידיאלית לאדם עם נטיה להשמנה שרוצה לעלות כמה שיותר נקי?
40-20-20 ? שומן-פחמימה-חלבון
35-50-15 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית