הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לפיצולים

gilad7777

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
אני עושה כרגע ab והשרירים מפוצלים ככה:
a
רגליים גב יד קדמית

b
חזה כתפיים יד אחורית

עכשיו החלטתי להוריד את הרגליים ולעשות להם אימון אחד בשבוע רק לרגליים והוא יהיה אימון ארוך בסביבות ה20 פלוס סטים. כי אני אוהב להתאמן על רגליים ואני מבין כמה זה חשוב אבל אני מרגיש שזה פשוט תקוע עם הגב והיד קדמית (כי הם קשורים אחד לשני) ואני ממש עייף אחרי שאני מסיים תרגליים ואני פחות משקיע בגב.. קיצור עכשיו אני שואל איפה לשים את הכתפיים.. בגב או בחזה? (a או b) תודה לעוזרים!

• פותח/ת השרשור
תיכול לעביר את הכתפיים לאימון רגלים
חזה יד אחורית
גב יד קידמית
רגליים כתפיים

אני רוצה אבל לעשות אימון אחד בשבוע לרגליים שיכלול הרבה מאוד סטים ואם אני אוסיף גם כתפיים לאימון גם להם אצטרך לבצע הרבה סטים בגלל שהם גם יעבדו פעם בשבוע פיצלתי ככה שהייתי עושה abc אבל אז כל השרירים היו עובדים פעמיים בשבוע

אני רוצה אבל לעשות אימון אחד בשבוע לרגליים שיכלול הרבה מאוד סטים ואם אני אוסיף גם כתפיים לאימון גם להם אצטרך לבצע הרבה סטים בגלל שהם גם יעבדו פעם בשבוע פיצלתי ככה שהייתי עושה abc אבל אז כל השרירים היו עובדים פעמיים בשבוע
כתפיים יספיק פעם בשבוע כי הם עובדות בגב ובחזה...תלא תצתרך "מלא סטים" מספיק פרס ועוד איזה הרחקה שתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית