עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גמיש מאוד בהאמסטרינג וגלוטס.אני שמעתי שהסיבה הראשית לbuttwink זה אי גמישות של ההאמסטרינג שמושך את האגן וגורם לסיבוב. ככה שלדעתי (וגם מניסיון, הבאטווינק שלי השתפר מאוד) תעבוד גמישות עם דגש על האמסטרינג וגלוטס.
+1אני שמעתי שהסיבה הראשית לbuttwink זה אי גמישות של ההאמסטרינג שמושך את האגן וגורם לסיבוב. ככה שלדעתי (וגם מניסיון, הבאטווינק שלי השתפר מאוד) תעבוד גמישות עם דגש על האמסטרינג וגלוטס.
יכול להיות שיש לך גוד מורנינג בביצוע הסקוואט? שאתה קורס ויוצר הטיית גו גדולה מדי (יותר ממה שאמורה להיות ב-lb)?גמיש מאוד בהאמסטרינג וגלוטס.
+1
הבעיה היא tight upper hamstrings בד'כ
בד''כ אנשים שיש להם את זה גם לא יכולים להיכנס לסט אפ של דדליפט עם אגן מסובב מאותה הסיבה
אין גוד מורנינג בסקוואט.יכול להיות שיש לך גוד מורנינג בביצוע הסקוואט? שאתה קורס ויוצר הטיית גו גדולה מדי (יותר ממה שאמורה להיות ב-lb)?
בדקתי את העניין, עדיין גמיש ומצליח לבצע את כל התרגילים.+1
הבעיה היא tight upper hamstrings בד'כ
בד''כ אנשים שיש להם את זה גם לא יכולים להיכנס לסט אפ של דדליפט עם אגן מסובב מאותה הסיבה
וגם אני ):לדוגמא : אני!!!
לגבי מקדם ברכיים בשליש העליון - אני לא עושה את זה. לפי הניסיון שלי זה אפילו לא אמור לקרות.באט ווינק יכולה להיות גם בעיית טכניקה, לדוגמא אם אתה לא מקדם את הברכיים בשליש העליון של התנועה ופשוט מתיישב אחורה או לחלופין ממקם את המוט כ-HB ומתיישב אחורה כמו LB / לא ממקם את המוט מעל אמצע כף הרגל.
גם לעמוד בסטאפ של הסקוואט עם APT מוגזם יכול לגרום לזה, ובנוסף אם המשקל קל קשה לשמור על הכיווץ בגב התחתון.
לא הכל קשור לגמישות, כל מקרה לגופו.
לגבי מקדם ברכיים בשליש העליון - אני לא עושה את זה. לפי הניסיון שלי זה אפילו לא אמור לקרות.
מיקום המוט - לו באר במאה אחוז.
APT - ?
המשקל - לא קל.
מוציא ברכיים לאורך כל התנועה.אתה חייב לדחוף ברכיים לצדדים בשליש העליון של התנועה, אחרת ההמסטרינגס ימתחו לגמרי עוד לפני שתשבור מקביל ולא תהיה לך שום אפשרות להימנע מבאט ווינק.
צריך להבדיל בין קריסת/גלישת ברכיים בתחתית התנועה לבין הוצאת הברכיים בשליש העליון של התנועה כך שהן יתפקדו כציר בחלק התחתון של הסקוואט.
APT - anterior pelvic tilt, "להוציא תחת כמו פרחה"', אבל לדעתי הבעיה שלך היא הוצאת הברכיים.
גם על זה חשבתי.שים פלטה 1.25קילו מתחת לעקב או לחילופין נעלי wl עם הגבהה אמור לעזור .
גם על זה חשבתי.
ברור שזה עוזר, השאלה היא האם להתאמן עם הפלטות מתחת או שפשוט להזמין נעליים.
אם כבר אנחנו פה, איך האדידס אדיפאוור? ( האדומות )
@incin
@Crossfiter
מצד שני, הן נשארות להרבה זמן. "אם כבר, אז כבר".שוות כל שקל, קלות יותר מהריסטו הקודמות שלי ויציבות הרבה יותר.
מצד שני, אני מהנדס הייטק מושחת, אם הייתי סטודנט כנראה שהייתי הולך על אחת האופציות הזולות יותר.
מצד שני, הן נשארות להרבה זמן. "אם כבר, אז כבר".
כמה הן עלו לך אם יורשה לי לשאול?
דברים שאנחנו יודעים על אינסיןשוות כל שקל, קלות יותר מהריסטו הקודמות שלי ויציבות הרבה יותר.
מצד שני, אני מהנדס הייטק מושחת, אם הייתי סטודנט כנראה שהייתי הולך על אחת האופציות הזולות יותר.