הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באט ווינק - כיצד לפתור?

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
מה הן הבעיות הנפוצות ( והלא נפוצות ) לבאט ווינק?
ואיזו דרכים יש על מנת לפתור אותו.

אני שמעתי שהסיבה הראשית לbuttwink זה אי גמישות של ההאמסטרינג שמושך את האגן וגורם לסיבוב. ככה שלדעתי (וגם מניסיון, הבאטווינק שלי השתפר מאוד) תעבוד גמישות עם דגש על האמסטרינג וגלוטס.

• פותח/ת השרשור
אני שמעתי שהסיבה הראשית לbuttwink זה אי גמישות של ההאמסטרינג שמושך את האגן וגורם לסיבוב. ככה שלדעתי (וגם מניסיון, הבאטווינק שלי השתפר מאוד) תעבוד גמישות עם דגש על האמסטרינג וגלוטס.
גמיש מאוד בהאמסטרינג וגלוטס.

+1
הבעיה היא tight upper hamstrings בד'כ
בד''כ אנשים שיש להם את זה גם לא יכולים להיכנס לסט אפ של דדליפט עם אגן מסובב מאותה הסיבה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שיש לך גוד מורנינג בביצוע הסקוואט? שאתה קורס ויוצר הטיית גו גדולה מדי (יותר ממה שאמורה להיות ב-lb)?
אין גוד מורנינג בסקוואט.
+1
הבעיה היא tight upper hamstrings בד'כ
בד''כ אנשים שיש להם את זה גם לא יכולים להיכנס לסט אפ של דדליפט עם אגן מסובב מאותה הסיבה
בדקתי את העניין, עדיין גמיש ומצליח לבצע את כל התרגילים.

באט ווינק יכולה להיות גם בעיית טכניקה, לדוגמא אם אתה לא מקדם את הברכיים בשליש העליון של התנועה ופשוט מתיישב אחורה או לחלופין ממקם את המוט כ-HB ומתיישב אחורה כמו LB / לא ממקם את המוט מעל אמצע כף הרגל.

גם לעמוד בסטאפ של הסקוואט עם APT מוגזם יכול לגרום לזה, ובנוסף אם המשקל קל קשה לשמור על הכיווץ בגב התחתון.

לא הכל קשור לגמישות, כל מקרה לגופו.

• פותח/ת השרשור
באט ווינק יכולה להיות גם בעיית טכניקה, לדוגמא אם אתה לא מקדם את הברכיים בשליש העליון של התנועה ופשוט מתיישב אחורה או לחלופין ממקם את המוט כ-HB ומתיישב אחורה כמו LB / לא ממקם את המוט מעל אמצע כף הרגל.

גם לעמוד בסטאפ של הסקוואט עם APT מוגזם יכול לגרום לזה, ובנוסף אם המשקל קל קשה לשמור על הכיווץ בגב התחתון.

לא הכל קשור לגמישות, כל מקרה לגופו.
לגבי מקדם ברכיים בשליש העליון - אני לא עושה את זה. לפי הניסיון שלי זה אפילו לא אמור לקרות.
מיקום המוט - לו באר במאה אחוז.
APT - ?
המשקל - לא קל.

לגבי מקדם ברכיים בשליש העליון - אני לא עושה את זה. לפי הניסיון שלי זה אפילו לא אמור לקרות.
מיקום המוט - לו באר במאה אחוז.
APT - ?
המשקל - לא קל.

אתה חייב לדחוף ברכיים לצדדים בשליש העליון של התנועה, אחרת ההמסטרינגס ימתחו לגמרי עוד לפני שתשבור מקביל ולא תהיה לך שום אפשרות להימנע מבאט ווינק.

צריך להבדיל בין קריסת/גלישת ברכיים בתחתית התנועה לבין הוצאת הברכיים בשליש העליון של התנועה כך שהן יתפקדו כציר בחלק התחתון של הסקוואט.

APT - anterior pelvic tilt, "להוציא תחת כמו פרחה"', אבל לדעתי הבעיה שלך היא הוצאת הברכיים.

• פותח/ת השרשור
אתה חייב לדחוף ברכיים לצדדים בשליש העליון של התנועה, אחרת ההמסטרינגס ימתחו לגמרי עוד לפני שתשבור מקביל ולא תהיה לך שום אפשרות להימנע מבאט ווינק.

צריך להבדיל בין קריסת/גלישת ברכיים בתחתית התנועה לבין הוצאת הברכיים בשליש העליון של התנועה כך שהן יתפקדו כציר בחלק התחתון של הסקוואט.

APT - anterior pelvic tilt, "להוציא תחת כמו פרחה"', אבל לדעתי הבעיה שלך היא הוצאת הברכיים.
מוציא ברכיים לאורך כל התנועה.
אנסה לעבוד עוד על גמישות.

יש לי במכון הרבה אנשים שעושים סקוואט ויש להם באט ווינק, וכשאני מבחין בזה אני בסה"כ אומר להם לקצץ 2-3 ס"מ מהעומק והבאט ווינק נעלם. אצל רובם זה נובע מזה שהם יורדים ל-ATG או קרוב לזה, ושם הבאט ווינק נוצר, אבל כשהם שוברים מקביל ויורדים לעומק סביר, הוא לא מופיע.

• פותח/ת השרשור
שים פלטה 1.25קילו מתחת לעקב או לחילופין נעלי wl עם הגבהה אמור לעזור .
גם על זה חשבתי.
ברור שזה עוזר, השאלה היא האם להתאמן עם הפלטות מתחת או שפשוט להזמין נעליים.
אם כבר אנחנו פה, איך האדידס אדיפאוור? ( האדומות )
@incin
@Crossfiter

גם על זה חשבתי.
ברור שזה עוזר, השאלה היא האם להתאמן עם הפלטות מתחת או שפשוט להזמין נעליים.
אם כבר אנחנו פה, איך האדידס אדיפאוור? ( האדומות )
@incin
@Crossfiter

שוות כל שקל, קלות יותר מהריסטו הקודמות שלי ויציבות הרבה יותר.

מצד שני, אני מהנדס הייטק מושחת, אם הייתי סטודנט כנראה שהייתי הולך על אחת האופציות הזולות יותר.

• פותח/ת השרשור

מצד שני, אני מהנדס הייטק מושחת, אם הייתי סטודנט כנראה שהייתי הולך על אחת האופציות הזולות יותר.
מצד שני, הן נשארות להרבה זמן. "אם כבר, אז כבר".
כמה הן עלו לך אם יורשה לי לשאול?

מצד שני, הן נשארות להרבה זמן. "אם כבר, אז כבר".
כמה הן עלו לך אם יורשה לי לשאול?

המחיר באתר של אדידס היה 200$, היה לי קופון של 20$ הנחה ומשלוח חינם בארה"ב, בסופו של דבר השתמשתי ב-shipito ולא ב-buy2usa - בדיעבד יצא כמעט אותו דבר.

סה"כ - 180$ הנעליים ועוד ~40$ משלוח, מה שמביא אותנו ל~760 ש"ח בשער של היום.

דברים שאנחנו יודעים על אינסין

הוא מהנדס הייטק מושחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית