עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה:
מה זה משנה לך, המספר הזה, אם מה שמעניין אותך הוא המראה שלך?
אני אכן לא יודע, בוודאות, אבל "נתקלתי" כל כך הרבה פעמים בשאלה הזו ולרוב, מה שבאמת אכפת לאותה שואלת, הוא בסופו של דבר, המראה שלה.
ואם היום אומרים לך שזה 40 אחוז? מה היית עושה?
נכון. וכאן טמונה בדיוק השאלה שלי: את נראית כרגע כפי שרואים בתמונה. אם זה 40 או 15 אחוז, מה זה מעניין אותך, בהנחה שאת אוהבת את מה שאת רואה.הייתי נחרדת עד מעמקי נשמתי שאחרי כל כך הרבה זמן של אימוני כח (אקצר לכולנו מעכשיו בכל נושא מסת השריר- אתה לא יודע מה היתה נקודת הפתיחה שלי), יש לי אחוזי שומן גבוהים כל כך בהיקפים הקיימים.
ובינינו, 'איך אני נראה' מעניין בסופו של דבר גם את הגברים ששואלים את השאלה הזו. בין אם לחוף הים או לתחרות. אף אחד לא מחטב בשביל הכיף
נכון. וכאן טמונה בדיוק השאלה שלי: את נראית כרגע כפי שרואים בתמונה. אם זה 40 או 15 אחוז, מה זה מעניין אותך, בהנחה שאת אוהבת את מה שאת רואה.
המניעים שלךכי שניהם אחוזי שומן קיצוניים לנשים, קודם כל 🤣
לא הצלחתי להבין אם לענות לך בתור כל המין הנשי או שבאמת מעניין אותך מה המניעים האישיים שלי?
המניעים שלך
נראה מצויין 😃להשתפר, להתקדם ולפתח כח וסיבולת פיזית ומנטלית
ושוב, תודה על הסקרנות. בסך הכל שאלתי שאלה די בנאלית
להשתפר, להתקדם ולפתח כח וסיבולת פיזית ומנטלית
ושוב, תודה על הסקרנות. בסך הכל שאלתי שאלה די בנאלית
חולק על עניין ה"אף אחד לא מחטב בשביל הכייף", כייף לי להיות חטוב - לא בשביל ים ולא בשביל תחרות 😃הייתי נחרדת עד מעמקי נשמתי שאחרי כל כך הרבה זמן של אימוני כח (אקצר לכולנו מעכשיו בכל נושא מסת השריר- אתה לא יודע מה היתה נקודת הפתיחה שלי), יש לי אחוזי שומן גבוהים כל כך בהיקפים הקיימים.
ובינינו, 'איך אני נראה' מעניין בסופו של דבר גם את הגברים ששואלים את השאלה הזו. בין אם לחוף הים או לתחרות. אף אחד לא מחטב בשביל הכיף
דווקא הגיוני לי,זה מה ששיערתי.. אני אישה בסופו של דבראת נראית כל כך רזה שאני די בשוק מה-20% ש@Moshe אבחן...
נכון, ו20% לנשים זה נחשב נמוך מאוד. מתחת לזה כבר עלול להיות בעיות.דווקא הגיוני לי,זה מה ששיערתי.. אני אישה בסופו של דבר
וכשאתה אוהב מה שאתה רואה במראה, אכפת לך אם קוראים לזה 12 אחוז שומן או שקוראים לזה 30 אחוז שומן?חולק על עניין ה"אף אחד לא מחטב בשביל הכייף", כייף לי להיות חטוב - לא בשביל ים ולא בשביל תחרות 😃
מתלבטת מה לעשות, ביוני אני טסה למזרח ל4 חודשים והתחזוקה שם תהיה מינימלית, אולי לא רואים ובטח לא בתמונה אסל עליתי הרבה מסה שאני מפחדת לאבדנכון, ו20% לנשים זה נחשב נמוך מאוד. מתחת לזה כבר עלול להיות בעיות.
לדעתי הגעת למטרה מעולה! עכשיו או לשמר או לעלות מסת שריר, תלוי בך
בתמונת פרונט רואים שיש עליך מסת שריר יפה.מתלבטת מה לעשות, ביוני אני טסה למזרח ל4 חודשים והתחזוקה שם תהיה מינימלית, אולי לא רואים ובטח לא בתמונה אסל עליתי הרבה מסה שאני מפחדת לאבד
מאחר שהתמקדת רק בבטן אני לא רואה מאסה אבל אאלץ להאמין לך.מתלבטת מה לעשות, ביוני אני טסה למזרח ל4 חודשים והתחזוקה שם תהיה מינימלית, אולי לא רואים ובטח לא בתמונה אסל עליתי הרבה מסה שאני מפחדת לאבד