עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אגיד לך מה הבעיה בשיאים של פאוורליפטינג; "שיא עולם" הוא לא באמת שיא עולם, הוא בעצם שיא עולם לאיגוד מסויים. זה לא כמו וייטליפטינג, שאין איגודים ויש רק מקום אחד להתחרות בו. לכן, זה שקבעת שיא עולם לאיגוד שלך, לא אומר שאתה הכי טוב בעולם בתחומך. כל השיאנים פה בפורום ללא יוצא מן הכלל [ואני לא מוריד מערככם! יש לי כבוד גדול לכל אחד ואחד מכם] הוא לא באמת שיאן עולם, אלא שיאן רק לאיגוד שגל אדטו בחר בו, שהוא איגוד קטן יחסית. באיגודים גדולים, השיאים של אנשים ששוקלים עד 67.5 הם 370 ק"ג דדליפט אם אני לא טועה, ופה יש חלק שלקחו "שיא עולם" עם 200-250 ק"ג באותו משקל גוף.אף אחד לא "ננעל
אם נסתכל על "טבלות השיאים" כל שיא שם מרשים ברמה בפני עצמו ובאותה מידה לא משנה מה הרטיו כי זה "שיא עולם" זה אומר שמי ששבר אותו מקום ראשון בעולם בתחומו, אי אפשר לא להתרשם מדבר כזה בכל מקרה.
אתה מתחמק מהנקודה? מרשים או לא. רטיו זה לא מדד מוחלט. והוא נותן יתרון לאנשים קטניםאף אחד לא "ננעל
אם נסתכל על "טבלות השיאים" כל שיא שם מרשים ברמה בפני עצמו ובאותה מידה לא משנה מה הרטיו כי זה "שיא עולם" זה אומר שמי ששבר אותו מקום ראשון בעולם בתחומו, אי אפשר לא להתרשם מדבר כזה בכל מקרה.
אני אגיד לך מה הבעיה בשיאים של פאוורליפטינג; "שיא עולם" הוא לא באמת שיא עולם, הוא בעצם שיא עולם לאיגוד מסויים. זה לא כמו וייטליפטינג, שאין איגודים ויש רק מקום אחד להתחרות בו. לכן, זה שקבעת שיא עולם לאיגוד שלך, לא אומר שאתה הכי טוב בעולם בתחומך. כל השיאנים פה בפורום ללא יוצא מן הכלל [ואני לא מוריד מערככם! יש לי כבוד גדול לכל אחד ואחד מכם] הוא לא באמת שיאן עולם, אלא שיאן רק לאיגוד שגל אדטו בחר בו, שהוא איגוד קטן יחסית. באיגודים גדולים, השיאים של אנשים ששוקלים עד 67.5 הם 370 ק"ג דדליפט אם אני לא טועה, ופה יש חלק שלקחו "שיא עולם" עם 200-250 ק"ג באותו משקל גוף.
אתה שוכח קטגוריות גילאני אגיד לך מה הבעיה בשיאים של פאוורליפטינג; "שיא עולם" הוא לא באמת שיא עולם, הוא בעצם שיא עולם לאיגוד מסויים. זה לא כמו וייטליפטינג, שאין איגודים ויש רק מקום אחד להתחרות בו. לכן, זה שקבעת שיא עולם לאיגוד שלך, לא אומר שאתה הכי טוב בעולם בתחומך. כל השיאנים פה בפורום ללא יוצא מן הכלל [ואני לא מוריד מערככם! יש לי כבוד גדול לכל אחד ואחד מכם] הוא לא באמת שיאן עולם, אלא שיאן רק לאיגוד שגל אדטו בחר בו, שהוא איגוד קטן יחסית. באיגודים גדולים, השיאים של אנשים ששוקלים עד 67.5 הם 370 ק"ג דדליפט אם אני לא טועה, ופה יש חלק שלקחו "שיא עולם" עם 200-250 ק"ג באותו משקל גוף.
אתה מתחמק מהנקודה? מרשים או לא. רטיו זה לא מדד מוחלט. והוא נותן יתרון לאנשים קטנים
בגלל זה השתמשתי בטבלה של וויטליפטינב כדי להעביר את הנקודה....
גם בקטגוריית גיל. כנס ל-IPF תראה מה זה שיאים אמיתיים.אתה שוכח קטגוריות גיל
אנשים שמדברים על "ייתרונות" הם מתרצים ובכיינים בעיניי
רטיו יותר גדול= הישג ספורטיבי יותר מרשים בעיניי , גם אם בהגדרה הוא יותר חלש מאחר
כפי שהראיתי לך, חן 1.72 בערך ואני 1.65, הוא על 86 משך 312.5 ואני על 80 משכתי 225, נראה לי שזה הולך פה לטובתו והוא גבוה ממני.מעניין לך את הביצים. עבודות זה בכינות. אתה לא נגרר לוויכוחים עם ילדים בני 15.....
טוב.... הבנתי
כפי שהראיתי לך, חן 1.72 בערך ואני 1.65, הוא על 86 משך 312.5 ואני על 80 משכתי 225, נראה לי שזה הולך פה לטובתו והוא גבוה ממני.
השיא בIPF בסאב ג'וניורס משקל עד 83 קילו בסקוואט הוא 215 והבן אדם שקל 2.2 קילו יותר ממני ונולד גם ב1995. אל תזלזל בשיאים שאנחנו עושים פה בישראלגם בקטגוריית גיל. כנס ל-IPF תראה מה זה שיאים אמיתיים.
דיברתי על שיאים בדדליפט, שאלה השיאים שרוב החבר'ה פה לקחו. אני לא מסתכל על הסקוואט.השיא בIPF בסאב ג'וניורס משקל עד 83 קילו בסקוואט הוא 215 והבן אדם שקל 2.2 קילו יותר ממני ונולד גם ב1995. אל תזלזל בשיאים שאנחנו עושים פה בישראל
איך בדיוק?האמת שלמאור סוואן היה רטיו טוב יותר 🙄
חשבתי היה לו 215איך בדיוק?
למאור היה
66 ל205
לזה יש 60 ל202.5
לא אחי.חשבתי היה לו 215
לא אחי.
ועדיין לא
215 על 66
3.25757575758 רטיו
לעידן יש3.375