הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 202.5 דדליפט על 60 קילו

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118

עד לפני שלושה שבועות עבדתי סומו, שגרם לי לכאבים חזקים בברכיים. השיא בסומו היה 200 בתחרות בפתח תקווה .
לפני הסט הזה היה כשל עם אותו משקל, פשוט נפלתי אחורה.
ניתן לראות בבירור שהכאפות של יוסי יעילות מאוד ( + שילוב של צעקות של אופק ) .

אף אחד לא "ננעל

אם נסתכל על "טבלות השיאים" כל שיא שם מרשים ברמה בפני עצמו ובאותה מידה לא משנה מה הרטיו כי זה "שיא עולם" זה אומר שמי ששבר אותו מקום ראשון בעולם בתחומו, אי אפשר לא להתרשם מדבר כזה בכל מקרה.
אני אגיד לך מה הבעיה בשיאים של פאוורליפטינג; "שיא עולם" הוא לא באמת שיא עולם, הוא בעצם שיא עולם לאיגוד מסויים. זה לא כמו וייטליפטינג, שאין איגודים ויש רק מקום אחד להתחרות בו. לכן, זה שקבעת שיא עולם לאיגוד שלך, לא אומר שאתה הכי טוב בעולם בתחומך. כל השיאנים פה בפורום ללא יוצא מן הכלל [ואני לא מוריד מערככם! יש לי כבוד גדול לכל אחד ואחד מכם] הוא לא באמת שיאן עולם, אלא שיאן רק לאיגוד שגל אדטו בחר בו, שהוא איגוד קטן יחסית. באיגודים גדולים, השיאים של אנשים ששוקלים עד 67.5 הם 370 ק"ג דדליפט אם אני לא טועה, ופה יש חלק שלקחו "שיא עולם" עם 200-250 ק"ג באותו משקל גוף.

אף אחד לא "ננעל

אם נסתכל על "טבלות השיאים" כל שיא שם מרשים ברמה בפני עצמו ובאותה מידה לא משנה מה הרטיו כי זה "שיא עולם" זה אומר שמי ששבר אותו מקום ראשון בעולם בתחומו, אי אפשר לא להתרשם מדבר כזה בכל מקרה.
אתה מתחמק מהנקודה? מרשים או לא. רטיו זה לא מדד מוחלט. והוא נותן יתרון לאנשים קטנים
אני אגיד לך מה הבעיה בשיאים של פאוורליפטינג; "שיא עולם" הוא לא באמת שיא עולם, הוא בעצם שיא עולם לאיגוד מסויים. זה לא כמו וייטליפטינג, שאין איגודים ויש רק מקום אחד להתחרות בו. לכן, זה שקבעת שיא עולם לאיגוד שלך, לא אומר שאתה הכי טוב בעולם בתחומך. כל השיאנים פה בפורום ללא יוצא מן הכלל [ואני לא מוריד מערככם! יש לי כבוד גדול לכל אחד ואחד מכם] הוא לא באמת שיאן עולם, אלא שיאן רק לאיגוד שגל אדטו בחר בו, שהוא איגוד קטן יחסית. באיגודים גדולים, השיאים של אנשים ששוקלים עד 67.5 הם 370 ק"ג דדליפט אם אני לא טועה, ופה יש חלק שלקחו "שיא עולם" עם 200-250 ק"ג באותו משקל גוף.

בגלל זה השתמשתי בטבלה של וויטליפטינב כדי להעביר את הנקודה....

אתה שוכח קטגוריות גיל

אתה מתחמק מהנקודה? מרשים או לא. רטיו זה לא מדד מוחלט. והוא נותן יתרון לאנשים קטנים

בגלל זה השתמשתי בטבלה של וויטליפטינב כדי להעביר את הנקודה....

אנשים שמדברים על "ייתרונות" הם מתרצים ובכיינים בעיניי

רטיו יותר גדול= הישג ספורטיבי יותר מרשים בעיניי , גם אם בהגדרה הוא יותר חלש מאחר

אנשים שמדברים על "ייתרונות" הם מתרצים ובכיינים בעיניי

רטיו יותר גדול= הישג ספורטיבי יותר מרשים בעיניי , גם אם בהגדרה הוא יותר חלש מאחר

מעניין לך את הביצים. עבודות זה בכינות. אתה לא נגרר לוויכוחים עם ילדים בני 15.....

טוב.... הבנתי

מעניין לך את הביצים. עבודות זה בכינות. אתה לא נגרר לוויכוחים עם ילדים בני 15.....

טוב.... הבנתי
כפי שהראיתי לך, חן 1.72 בערך ואני 1.65, הוא על 86 משך 312.5 ואני על 80 משכתי 225, נראה לי שזה הולך פה לטובתו והוא גבוה ממני.

גם בקטגוריית גיל. כנס ל-IPF תראה מה זה שיאים אמיתיים.
השיא בIPF בסאב ג'וניורס משקל עד 83 קילו בסקוואט הוא 215 והבן אדם שקל 2.2 קילו יותר ממני ונולד גם ב1995. אל תזלזל בשיאים שאנחנו עושים פה בישראל

השיא בIPF בסאב ג'וניורס משקל עד 83 קילו בסקוואט הוא 215 והבן אדם שקל 2.2 קילו יותר ממני ונולד גם ב1995. אל תזלזל בשיאים שאנחנו עושים פה בישראל
דיברתי על שיאים בדדליפט, שאלה השיאים שרוב החבר'ה פה לקחו. אני לא מסתכל על הסקוואט.
וכפי שאמרתי, אני ממש לא מזלזל אז אל תהפוך את זה לויכוח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, אני חושב שההתעסקות הזאת ברטיו קצת טיפשית . לדעתי היחס לא אומר הרבה .
ניקח לדוגמא את ה300 דדליפט של אופק בן ציון על 110 קילו ... כן הרטיו יותר נמוך משלי אבל אין ויכוח שזה הרבה יותר מרשים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית