הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושב שנפצעתי

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז ככה, ב28.2 עשיתי את זה:

הבעיות פה היו כמובן הצבא שמחליש אותי, אבל בגלל שהרזתי בצבא החגורה הייתה רופפת עלי ולא הקטנתי את המידה, אז כשהאגו רצה חזרה חמישית (כי ציפיתי ל6-7 אבל נחלשתי בגלל הצבא ובגלל החגורה שהייתה רופפת) המשכתי לחזרה שראיתם. אחרי זה ממש כאב לי הגב, בקושי הורדתי את הפלטה של ה2.5 מהמוט. כמובן מאז זה פחות כואב אבל כרגע אני מרגיש את הכאב בבאט ווינק בסוף הסקוואט, וכשהגב שלי בהייפראקסטנשן (מקפל קדימה את הגב, לא התרגיל). בנוסף כשניסיתי לדדלפט היום בחימום עם 140 ממש הרגשתי את הגב וויתרתי אחרי חזרה אחת.
הכאב הוא באזור המאד תחתון של הגב ממש על סף להיות על האגן. בנוסף אני מרגיש אותו אם אני מוציא את האגן קדימה ומנסה ליישר את הגב (שאני דיי בטוח שזה מה שמכאיב לי בסוף הסקוואט, זאת דיי התנועה של באט ווינק לא?)
יש מישהו שמכיר את הבעיה/חווה אותה/דעות מה לעשות בנושא? ללכת לאורטופד לבדוק את העניין? להפסיק לגמרי סקוואט ודדליפט? לעשות קל? אני אשמח לכל דעה על כל עניין בנושא עד עכשיו לא נפצעתי אף פעם ואין לי מושג מה לעשות בעניין

• פותח/ת השרשור
הייתה לך "טראומה" כלומר הרגשת באמצע החזרה שמשהו "נתפס"?
לא זוכר בדיוק, חושב שלא. בדדליפט אני לא בדיוק בפוקוס על העולם... אני רק יודע שאחרי זה כשנשכבתי על הרצפה אמרתי לחבר שלי "אני אתחרט על זה בבוקר" ואז כשהתחלתי לקום הרגשתי את הכאב ואמרתי לו שאני מתחיל להתחרט על זה כבר עכשיו... אז דיי בטוח שלא, אבל אני מאמין שבגלל שזרקתי את המוט ושהחגורה הייתה משוחררת נמשכתי טיפה למטה עם המוט או משהו כזה והיה בטח איזה "קליק" כזה. במבט של מלא פאוס-פליי על ההפלה אני רואה שהאגן שלי נזרק טיפה אחורה כשהפלתי אם זה אומר לך משהו..

לא זוכר בדיוק, חושב שלא. בדדליפט אני לא בדיוק בפוקוס על העולם... אני רק יודע שאחרי זה כשנשכבתי על הרצפה אמרתי לחבר שלי "אני אתחרט על זה בבוקר" ואז כשהתחלתי לקום הרגשתי את הכאב ואמרתי לו שאני מתחיל להתחרט על זה כבר עכשיו... אז דיי בטוח שלא, אבל אני מאמין שבגלל שזרקתי את המוט ושהחגורה הייתה משוחררת נמשכתי טיפה למטה עם המוט או משהו כזה והיה בטח איזה "קליק" כזה

היה לי פעם משהו דומה, זה לא היה משהו רציני רק באמת כאב לי כמה ימים. חזרתי לאט לאט עם משקלים קלים (סקוואט קל, דדליפט לא נגעתי) עד שזה עבר לי לגמריי

• פותח/ת השרשור
היה לי פעם משהו דומה, זה לא היה משהו רציני רק באמת כאב לי כמה ימים. חזרתי לאט לאט עם משקלים קלים (סקוואט קל, דדליפט לא נגעתי) עד שזה עבר לי לגמריי
הקטע שזה כבר שבועיים ככה. בהתחלה אחרי כמה ימים לא הרגשתי את זה יותר מדי, כמו שעכשיו, רק עם עשיתי את הבאט ווינק וחזרתי להרגיש את זה אחרי שעשיתי BOR. מאז לא נגעתי עד היום (שבוע וחצי) וזה עדיין ככה. מתחיל לחשוש שזה משהו רציני.
אתה יכול לפרט על מה שקרה לך, מה שעשית בזמן הכאב וכמה זמן בדיוק זה לקח לך?
ותודה רבה!

הקטע שזה כבר שבועיים ככה. בהתחלה אחרי כמה ימים לא הרגשתי את זה יותר מדי, כמו שעכשיו, רק עם עשיתי את הבאט ווינק וחזרתי להרגיש את זה אחרי שעשיתי BOR. מאז לא נגעתי עד היום (שבוע וחצי) וזה עדיין ככה. מתחיל לחשוש שזה משהו רציני.
אתה יכול לפרט על מה שקרה לך, מה שעשית בזמן הכאב וכמה זמן בדיוק זה לקח לך?
ותודה רבה!

עשיתי דדליפט ובאמצע החזרה שמעתי קנאק בגב ופשוט עזבתי את המוט. לא הצלחתי להוריד את המשקל מהמוט אפילו ובקושי הצלחתי ללכת לאוטו
כמה ימים אחרי זה היו לי כאבים מאד חריפים בגב וזה לאט לאט עבר (נחתי שבוע שלם, שחזרתי להתאמן חזרתי רק לסקוואטים קלים כמה אימונים)
אני אישית לא הלכתי לבדוק את זה כי זה עבר אבל אם אצלך זה שבועיים, לך לאבחן את זה

• פותח/ת השרשור
עשיתי דדליפט ובאמצע החזרה שמעתי קנאק בגב ופשוט עזבתי את המוט. לא הצלחתי להוריד את המשקל מהמוט אפילו ובקושי הצלחתי ללכת לאוטו
כמה ימים אחרי זה היו לי כאבים מאד חריפים בגב וזה לאט לאט עבר (נחתי שבוע שלם, שחזרתי להתאמן חזרתי רק לסקוואטים קלים כמה אימונים)
אני אישית לא הלכתי לבדוק את זה כי זה עבר אבל אם אצלך זה שבועיים, לך לאבחן את זה
סבבה, אז אני אבקש ללכת לאורטופד.. בינתיים לא נעשה דדליפט בכלל וסקוואט נעשה כל מני משחקים עם מאיות או משהו כזה.. נתמקד בלחיצות קצת

כל עוד הכאבים לא מחריפים, ואין הקרנות לאזורים בגוף אתה לא צריך להיות בחשש, כרגע. יש הרבה סיכויים שלא ימצאו כלום בבדיקות.
תתן תמונה מדוייקת יותר של האזור של הפציעה, ויהיה אפשר לתת אינדיקציה טובה יותר

• פותח/ת השרשור
כל עוד הכאבים לא מחריפים, ואין הקרנות לאזורים בגוף אתה לא צריך להיות בחשש, כרגע. יש הרבה סיכויים שלא ימצאו כלום בבדיקות.
תתן תמונה מדוייקת יותר של האזור של הפציעה, ויהיה אפשר לתת אינדיקציה טובה יותר
באזור של הזוקפים בחיבור עם האגן. אזור קו התחתונים +- קשה לי להגדיר במדוייק את מיקום הכאב אבל זה האזור. זה יותר נמוך מהאזור שבו בד"כ אני מרגיש את השריר התפוס בדדליפט בד"כ אם זה עוזר..

באזור של הזוקפים בחיבור עם האגן. אזור קו התחתונים +- קשה לי להגדיר במדוייק את מיקום הכאב אבל זה האזור. זה יותר נמוך מהאזור שבו בד"כ אני מרגיש את השריר התפוס בדדליפט בד"כ אם זה עוזר..
וזה נמצא בדיוק באמצע? יש לך כאבים\תחושות מוזרות באזורים אחרים בחלק התחתון של הגוף?

לא יודע אם זו אותה בעיה שלך אהל בביצוע סקוואט פתאום הרגשתי שהשריר פשוט נידחס על שריר אחר לא יכלתי להמשיך להתאמן ובקושי ללכת או לקום מהמיטה\כיסא נתתי שבוע מנוחה שלא עשיתי כלום וכשחזרתי לא עשיתי סקוואט ודדליפט (רק אתמול חזרתי לעשות אותם) משו שעזר לי זה מאסג עם משחה ולהתגלגל על כדור טניס

• פותח/ת השרשור
וזה נמצא בדיוק באמצע? יש לך כאבים\תחושות מוזרות באזורים אחרים בחלק התחתון של הגוף?
כן, באמצע. אין לי דברים בחלקים אחרים של הגוף. רק באזור הזה.

לא יודע אם זו אותה בעיה שלך אהל בביצוע סקוואט פתאום הרגשתי שהשריר פשוט נידחס על שריר אחר לא יכלתי להמשיך להתאמן ובקושי ללכת או לקום מהמיטה\כיסא נתתי שבוע מנוחה שלא עשיתי כלום וכשחזרתי לא עשיתי סקוואט ודדליפט (רק אתמול חזרתי לעשות אותם) משו שעזר לי זה מאסג עם משחה ולהתגלגל על כדור טניס
זה לא הרגליים, ובדיוק הגיע לי הRUMBEL ROLLER והכדור לקרוס ואני מתחיל להשתמש בהם בכל מקרה 😃

כואב בנגיעות?
כשאתה עושה תנועות של אלכסונים (כל מיני תנועות לצדדיים) יש כאבים?
הכאבים נחלשו מאז הפציעה\נחלשו משמעותית?

כן, באמצע. אין לי דברים בחלקים אחרים של הגוף. רק באזור הזה.

זה לא הרגליים, ובדיוק הגיע לי הRUMBEL ROLLER והכדור לקרוס ואני מתחיל להשתמש בהם בכל מקרה 😃
זה קרה לי בגב עליון, הטרפז תחתון נידחס על הראמבויד
ככה זה הרגיש
זה טונוס גבוהה לפי מה שהבנתי
השריר זז כמו מיתר

אתה בצבא אחי, ללראות רופא יש רק יתרונות, גם לעקוץ לו"ז וגם לוודא שאין לך כלום. למרות שיש דברים שאולי עדיף שלא לגלות...

• פותח/ת השרשור
כואב בנגיעות?
כשאתה עושה תנועות של אלכסונים (כל מיני תנועות לצדדיים) יש כאבים?
הכאבים נחלשו מאז הפציעה\נחלשו משמעותית?
לא, ולא. נחלשו משמעותית מאז הפציעה, בפציעה לא יכולתי להתכופף בכלל והיום משכתי 140 חח

זה קרה לי בגב עליון, הטרפז תחתון נידחס על הראמבויד
ככה זה הרגיש
זה טונוס גבוהה לפי מה שהבנתי
השריר זז כמו מיתר
לא ממש הבנתי אבל לא חושב שזה זה...

אתה בצבא אחי, ללראות רופא יש רק יתרונות, גם לעקוץ לו"ז וגם לוודא שאין לך כלום. למרות שיש דברים שאולי עדיף שלא לגלות...
אני רק מתחיל את הסדיר ביום ראשון.. אז נבוא להתחיל חפיפה ולהגיד רגע אני הולך לרופא כי יש מצב שזיינתי את הגב ואני פוסל תפקיד... מעדיף לא להביא את זה לזה אם יש דרך בלי. כמובן שהבריאות וליפטינג זה מעל הכל ואם זה מה שצריך זה מה שאני אעשה

לא חושב שזו פציעה רצינית, אולי משהו זמני וקל.
אני מושך כל החיים כמו שמשכת. אצלי זה לא משהו מיוחד, זה דדליפט רגיל.
היו פעמים שאחר כך הרגשתי כאבים לכמה ימים, היו קליקים והיה קשה לי לעשות תנועות מסויימות, אבל זה עבר מעצמו, בגלל זה אני חושב שאין לך פציעה רצינית.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שזו פציעה רצינית, אולי משהו זמני וקל.
אני מושך כל החיים כמו שמשכת. אצלי זה לא משהו מיוחד, זה דדליפט רגיל.
היו פעמים שאחר כך הרגשתי כאבים לכמה ימים, היו קליקים והיה קשה לי לעשות תנועות מסויימות, אבל זה עבר מעצמו, בגלל זה אני חושב שאין לך פציעה רצינית.
כשזה קרה זה ממש כאב וכבר שבועיים זה לא עובר ולפחות איזה שבוע זה מרגיש אותו דבר. בגלל זה אני מתחיל לחשוד בפציעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית