עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה הבאת את המסקנה הזאת? היכולת ללמוד לבד כל נושא שהוא היא בכלל לא טריויאלית, אפילו מבחינה לוגיסטית.אם אתה לא מסוגל ללמוד לבד לפסיכומטרי אתה בוודאות לא מסוגל לסיים תואר ראשון באוניברסיטה. אולי בחארטה של מדעי הרוח.
רוב הסיכויים שזה סתם תירוץ.
הייתי אומר שזה מאוד תלוי בתואר 😃לסיים תואר ראשון דורש יכולת הבנה והרבה תרגול וכל מבחן בפני עצמו הוא על כמות חומר מצומצמת בהרבה לעומת מגוון הנושאים בפסיכומטרי
wtfאם אתה לא מסוגל ללמוד לבד לפסיכומטרי אתה בוודאות לא מסוגל לסיים תואר ראשון באוניברסיטה. אולי בחארטה של מדעי הרוח.
רוב הסיכויים שזה סתם תירוץ.
קצת קשה, אז נשברים? 😃הייתי אומר שזה מאוד תלוי בתואר 😃
יש לי מבחני סיום קורס שה study guide שלהם למבחן הסופי הוא 180-240 עמודים..
את האמת, אם הייתה לי ״ברירה״ הייתי כבר פורש. אבל מה לא עושים בשביל אמא...קצת קשה, אז נשברים? 😃
מאיפה הבאת את המסקנה הזאת? היכולת ללמוד לבד כל נושא שהוא היא בכלל לא טריויאלית, אפילו מבחינה לוגיסטית.
לקחת ספר פסיכומטרי ולבנות תוכנית למידה עצמית עוד לפני שדיברנו על המשמעת, הבנת החומר וכד'. זו משימה לא פשוטה והקורס נותן מסגרת טובה.
לסיים תואר ראשון דורש יכולת הבנה והרבה תרגול וכל מבחן בפני עצמו הוא על כמות חומר מצומצמת בהרבה לעומת מגוון הנושאים בפסיכומטרי
קלעת בול,אז אתה לא לומד באוניברסיטה (או לחלופין לומד מקצוע חרטה שם).
ואתה לא מסכים איתי שסמסטר בהנדסה פי 5 יותר קשה מפסיכומטרי?
זו לא ההשוואה שהצגת. אם אתה משווה בין תקופת בחינות בהנדסה לבחינה הפסיכומטרית, ברור שתקופת בחינות קשה יותר.ואתה לא מסכים איתי שסמסטר בהנדסה פי 5 יותר קשה מפסיכומטרי?