הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה...

ת'אמת שאני כבר כמה זמן שלא עושה אירובי סדיר בדיוק מאותה סיבה - אין לי כוח ואני פשוט עייף. יש שבוע שאני עושה פעמיים ושבוע שאני לא עושה בכלל. לא יודע אם אמרתי זאת אבל אני מתחילת התהליך שלי בחיטוב שזה אומר 7 ל-8 חודשים וזה גם מתבטא בכך שלא רק שירדתי במשקלי העבודה שלי אני גם לא מצליח לשפר אותם בחזרה למרות שעשיתי תקופת נייטרלי והעמסות כל שבוע.
תעשה בדיקת דם אולי זה יגלה משהו

לא בטוח אבל האם יש אפשרות שזה יכול לנבוע מחוסרים בויטמינים או באומגה 3 ?
יש מצב שזה ויטמינים..אולי מחסור בברזל..תנסה להוסיף ירקות 5-6 ירקות מצבעים שונים ביום..ובכל מקרה תעשה בדיקת דם, הכי טוב

תוריד את התוכנה f.Lux זה די עוזר אם אתה נשאר על המחשב לאחר שעות הערב.
יש גם לאנדרואיד את lux.
ומלטונין עם מגנזיום ואבץ,אותי רק המגנזיום והאבץ מפילים.

אני לא מצליח להרדם כבר תקופה, לא משנה כמה אני עייף (לפעמים עבודה 12 שעות + אימון + ישנתי לילה לפני 4 שעות).

הצעות? כדורים (לא ממכרים) ? משהו?

זה די פוגע לי באימונים\בעבודה...

נסה מלטונין, או לשתות חלב חם (שגם מפריש מלטונין לפי דעתי).
אחת מהאופציות תמיד מפילה אותי כשאני בג׳ט לג

גם לי זה קורה בזמן האחרון שאני פשוט לא יושן לא משנה כמה אני מרגיש עייף, ואני ברוב היום מרגיש כאילו אני נרדם ושאני מותש ועדיין אני לא מצליח לישון. אישית הזמנתי מלטונין ומקווה שיגיע מהר ושזה באמת יעבוד. אם יש למישהו המלצות לגבי זה אני אשמח.

• פותח/ת השרשור
לא שיניתי כלום, האמת שאני יודע שזה יחסית מלחץ אבל עדיין...

מה ההבדל בין מלוטנין לקטוטיפן? (@Eyal

לא שיניתי כלום, האמת שאני יודע שזה יחסית מלחץ אבל עדיין...

מה ההבדל בין מלוטנין לקטוטיפן? (@Eyal

קטוטיפן מאושש את הרצפטורים, וגורם לעייפות אצל חלק מהמשתמשים.

מלטונין, זהו חומר שמופרש מבלוטת האצטרובל שממוקמת במח, שהיא למעשה שולחת למח מסר שעכשיו ״אתה צריך ללכת לישון״. הכדור עצמו מעודד את הפרשת החומר, לדוגמא: תקום בשעה 8 בבוקר, תקח מלטונין ואת תרגיש מספיק עייף בכדי להרדם שוב.

מניסיון אישי, אתה חווה חווית שינה אחרת, שינה עמוקה ואתה קם מאוד עירני.

מלטונין, זהו נוזל שמופרש מבלוטת האצטרובל שממוקמת במח, שהיא למעשה שולחת למח מסר שעכשיו ״אתה צריך ללכת לישון״.

מניסיון אישי, אתה חווה שינה אחרת, שינה עמוקה ואתה קם מאוד עירני.
נשמע כמו כדור קסם, אני מחכה שיגיע אליי ואני ינסה. יש לזה תופעות כמו קפאין שיש לחלק מהמשתמשים שאחרי תקופה של נטילה מסויימת הגוף מתרגל? ואלי באופן טבעי מפסיק להפריש את ההורמון או משהו בסגנון הזה??

מי היה מאמין שבגלל עייפות יפטרו אותי מהעבודה ויגרום לריבים עם ההורים.

מלטונין, זהו חומר שמופרש מבלוטת האצטרובל שממוקמת במח, שהיא למעשה שולחת למח מסר שעכשיו ״אתה צריך ללכת לישון״. הכדור עצמו מעודד את הפרשת החומר, לדוגמא: תקום בשעה 8 בבוקר, תקח מלטונין ואת תרגיש מספיק עייף בכדי להרדם שוב.

מניסיון אישי, אתה חווה חווית שינה אחרת, שינה עמוקה ואתה קם מאוד עירני.
אתה סותר את עצמך.
בסופו של דבר, מלטונין, מומלץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית