הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה אם לא עושה שבוע נטרלי

• פותח/ת השרשור ItayBS
  • פורסם בתאריך

ItayBS

משתמש מתחיל
71
3
נק' מוניטין:
3
71
3
אני מתחיל חיטוב
מה יקרה אם תשבועים הראשונים אני לא יעשה מעזן קלורי נטרלי וישר יתחיל ממעזן שלילי של 500-300 קלוריות?
ועוד משהו
חובה ציט מיל פעם בשבוע?
איך זה עובד בדיוק ומה ז\ה כדאי

בכל מקרה השאלה שלך לא בפורום הנכון, אתה אמור לשאול בתזונה ותוספים\מתחילים בתזונה ואימונים

מה יקרה אם תשבועים הראשונים אני לא יעשה מעזן קלורי נטרלי וישר יתחיל ממעזן שלילי של 500-300 קלוריות?
עלול ליהיות לך ריבאונד של שומן

חובה ציט מיל פעם בשבוע?
לא חובה, יש כאלו שזה עוזר להם לשמור על התפריט, אני אישית מגוון את התפריט שלי מאוד כל יום ועד עכשיו עוד לא היה לי צורך בצ'יט מיל אבל אני רק 3 שבועות במסה

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה השאלה שלך לא בפורום הנכון, אתה אמור לשאול בתזונה ותוספים\מתחילים בתזונה ואימונים

עלול ליהיות לך ריבאונד של שומן

לא חובה, יש כאלו שזה עוזר להם לשמור על התפריט, אני אישית מגוון את התפריט שלי מאוד כל יום ועד עכשיו עוד לא היה לי צורך בצ'יט מיל אבל אני רק 3 שבועות במסה
מזאת אומרת ריבאונד של שומן?

מזאת אומרת ריבאונד של שומן?
החילוף חומרים שלך איטי מאוד כרגע ורגיל לכמות מסוימת של קלוריות. אם תתן לו בבת אחת כמות קלוריות של מסה אתה פשוט תשמין.
אם תעבור לתזונה נייטרלית אתה תעלה קצת במשקל אך הגוף יתאזן לאט לאט. ברגע שהמשחק במשקל ייגמר (עלייה\ירידה) תוכל להתחיל להעלות את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
החילוף חומרים שלך איטי מאוד כרגע ורגיל לכמות מסוימת של קלוריות. אם תתן לו בבת אחת כמות קלוריות של מסה אתה פשוט תשמין.
אם תעבור לתזונה נייטרלית אתה תעלה קצת במשקל אך הגוף יתאזן לאט לאט. ברגע שהמשחק במשקל ייגמר (עלייה\ירידה) תוכל להתחיל להעלות את הקלוריות
אני עכשיו מתחיל חיטוב
תקשיב עוד בעיה שיש לי
אני מטר 67 וזה יום שלישי לחיטוב ואני שוקל פאקינג 60 ואני שמן רצח
אני בערך 16% שומן
איך זה הגיוני איךךך
הייתי שחיף רצח 29 היקף אחרי 5 חודשים של קריעת תחת עליתי 14 קילו ל 36 היקף
ועכשיו אני צריך חיטוב מזדיין ואני יחזור ל 33 היקף
למה זה ככה מה עשיתי שעיליתי כל כך הרבה שומן

אני עכשיו מתחיל חיטוב
טעות שלי ענית לך כאילו אתה מתחיל מסה, עד כמה שאני יודע מומלץ לתת לגוף להתרגל לאחוז שומן, לסדר את כל ההורמונים ככה שתוכל לרדת בקלות. זה כתוב במאמר. הרבה באתר הבנתי שלא עושים, אני אישית לא יודע את התשובה.

אני מטר 67 וזה יום שלישי לחיטוב ואני שוקל פאקינג 60 ואני שמן רצח
זה נשמע יותר כמו בעיה של דימוי גוף \ נוזלים מאשר שומן אך יכול ליהיות.

למה זה ככה מה עשיתי שעיליתי כל כך הרבה שומן
אני לא יודע מה עשית ככה שלא יכול להגיד

Back
למעלה תחתית