עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עלול ליהיות לך ריבאונד של שומןמה יקרה אם תשבועים הראשונים אני לא יעשה מעזן קלורי נטרלי וישר יתחיל ממעזן שלילי של 500-300 קלוריות?
לא חובה, יש כאלו שזה עוזר להם לשמור על התפריט, אני אישית מגוון את התפריט שלי מאוד כל יום ועד עכשיו עוד לא היה לי צורך בצ'יט מיל אבל אני רק 3 שבועות במסהחובה ציט מיל פעם בשבוע?
מזאת אומרת ריבאונד של שומן?בכל מקרה השאלה שלך לא בפורום הנכון, אתה אמור לשאול בתזונה ותוספים\מתחילים בתזונה ואימונים
עלול ליהיות לך ריבאונד של שומן
לא חובה, יש כאלו שזה עוזר להם לשמור על התפריט, אני אישית מגוון את התפריט שלי מאוד כל יום ועד עכשיו עוד לא היה לי צורך בצ'יט מיל אבל אני רק 3 שבועות במסה
החילוף חומרים שלך איטי מאוד כרגע ורגיל לכמות מסוימת של קלוריות. אם תתן לו בבת אחת כמות קלוריות של מסה אתה פשוט תשמין.מזאת אומרת ריבאונד של שומן?
אני עכשיו מתחיל חיטובהחילוף חומרים שלך איטי מאוד כרגע ורגיל לכמות מסוימת של קלוריות. אם תתן לו בבת אחת כמות קלוריות של מסה אתה פשוט תשמין.
אם תעבור לתזונה נייטרלית אתה תעלה קצת במשקל אך הגוף יתאזן לאט לאט. ברגע שהמשחק במשקל ייגמר (עלייה\ירידה) תוכל להתחיל להעלות את הקלוריות
טעות שלי ענית לך כאילו אתה מתחיל מסה, עד כמה שאני יודע מומלץ לתת לגוף להתרגל לאחוז שומן, לסדר את כל ההורמונים ככה שתוכל לרדת בקלות. זה כתוב במאמר. הרבה באתר הבנתי שלא עושים, אני אישית לא יודע את התשובה.אני עכשיו מתחיל חיטוב
זה נשמע יותר כמו בעיה של דימוי גוף \ נוזלים מאשר שומן אך יכול ליהיות.אני מטר 67 וזה יום שלישי לחיטוב ואני שוקל פאקינג 60 ואני שמן רצח
אני לא יודע מה עשית ככה שלא יכול להגידלמה זה ככה מה עשיתי שעיליתי כל כך הרבה שומן