עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההמלצה היא פשוט להכפיל את כמות הפמחמימות שיש לך בתפריט. זה יהיה העמסה איכותית. אתה יכול לחרוג קצת. אם אתה רוצה לעשות איזה יום של פיגור שכלי כזה של ממתקים ובלאגן אז לא יותר מפעם בחודש, ויש מצב שאתה תגיע למצב של כאבי בטן\שלשלושים\עייפות מטורפת אבל כל אחד מגיב לזה אחרת.אבנתי תודה ואיך עדיף להעביר את הCHEAT DAY מותר הכל או באמת רק ארוחה אחת בקיצור השאלה מה צריך לעשות בCHEAT DAY?
* קרקרים בצורת חיות
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).
מאיפה הבאת את זה שזה מעקב את החיטוב?סתם מעקב את החיטוב.
אני מעדיף לתת את כול מה שאני יכול, ולסיים ציק צאק את החיטוב.
עקרונית, אם אתה אוכל פעם בשבוע 4,000 קלוריות שמגיעות ממקורות זבל, זה אמור לעכב את תהליך החיטוב. האם זה באמת מעכב? עוד לא ראיתי מחקר אמין בנושא ולכן לא אקבע.מאיפה הבאת את זה שזה מעקב את החיטוב?
וכמה זמן אתה עושה חיטובים? כמה זמן כל חיטוב שלך? וכמה אתה יורד כל שבוע?סתם מעקב את החיטוב.
אני מעדיף לתת את כול מה שאני יכול, ולסיים ציק צאק את החיטוב.
אם אתה אוכל זבל זה בעיה אחרת. לאכול זבל אפשר פעם בחודש ולא יותר מזה, וגם מזה עדיף להמנע ולשמור על ההעמסה כמה שיותר נקייהעקרונית, אם אתה אוכל פעם בשבוע 4,000 קלוריות שמגיעות ממקורות זבל, זה אמור לעכב את תהליך החיטוב. האם זה באמת מעכב? עוד לא ראיתי מחקר אמין בנושא ולכן לא אקבע.