ייעוץ cheat day

Dimasya

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
שלום חברים אני עכשיו בחיטוב ועושה CHEAT DAY פעם בשבועיים ושמעתי הרבה כי אנשים עושים אותו פעם בשבוע מה עדיף????

אני עושה פעם בשבוע כל שבוע

אם אתה עובד קשה כל השבוע באנאירובי ובמיוחד באירובי, לא היית רוצה שיהיה לך איזה יום להתפנק ?

אני גם פעם בשבוע. יותר עוזר פסיכולוגית ולדעתי גם פיזיולוגית זה עדיף (לא לפגוע בחילוף חומרים)

מה עדיף? בלי. אגב, צ'יט דיי זה מושג מעט מלחיץ. רוב האנשים עושים צ'יט מיל פעם בשבוע, שבועיים, שזה אומר ארוחה אחת, לא יום שלם שמוקדש לזלילה מחוץ לכותלי התפריט.
אם אתה לא מגזים ביום הזה, אין בעיה לעשות את זה פעם בשבוע, אבל אם אתה נוהג לאכול רק שטויות והרבה, הייתי מנסה להימנע מזה בכלל או לפחות לא להגביר את התדירות.

אני גם מעדיף פעם בשבוע, אבל זה תלוי באיזה שלב אתה של החיטוב, אם אתה ממש בהתחלה אז אתה יכול להתחיל באחת לשבועיים, אבל כשאתה מתקדם, מוסיף אירובי\מוריד פחמימה תעבור לאחת לשבוע, אני אישית התחלתי ישר מאחת לשבוע.

• פותח/ת השרשור
אבנתי תודה ואיך עדיף להעביר את הCHEAT DAY מותר הכל או באמת רק ארוחה אחת בקיצור השאלה מה צריך לעשות בCHEAT DAY?

אבנתי תודה ואיך עדיף להעביר את הCHEAT DAY מותר הכל או באמת רק ארוחה אחת בקיצור השאלה מה צריך לעשות בCHEAT DAY?
ההמלצה היא פשוט להכפיל את כמות הפמחמימות שיש לך בתפריט. זה יהיה העמסה איכותית. אתה יכול לחרוג קצת. אם אתה רוצה לעשות איזה יום של פיגור שכלי כזה של ממתקים ובלאגן אז לא יותר מפעם בחודש, ויש מצב שאתה תגיע למצב של כאבי בטן\שלשלושים\עייפות מטורפת אבל כל אחד מגיב לזה אחרת.
אני אישית בחרתי בגישה איפה שהוא באמצע, הכפלתי את כמות הפחמימות בתפריט, אבל וויתרתי על 2 הארוחות הגדולות ועשיתי ארוחת צ'יט מפחידה. בנוסף נשנשנתי קצת מהצד כל מני פחמימות "נקיות", רעיונות לפחמימות כאלה:

* קרקרים בצורת חיות
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

אישית אני עושה העמסה מלוכלת כל שבוע.
אני מגיע ל-4000+ קלוריות בקלות, בשילוב של אוריאו/נוטלה ופיתות/אורז.
בסך הכל אישית זה לא משפיע עליי, אני מתקדם יפה בירידה ו"משיל" את כל המשקל שעליתי (נוזלים נטו) תוך יום יומיים, בלי תופעות לוואי.
עליי זה עובד טוב, יש כאלה שזה לא יתאים להם. כל אחד צריך למצוא מה מתאים לו, ואם זה מתאים אז הרווחת ואתה יכול להתפנק כל שבוע כמוני 😃

מאיפה הבאת את זה שזה מעקב את החיטוב?
עקרונית, אם אתה אוכל פעם בשבוע 4,000 קלוריות שמגיעות ממקורות זבל, זה אמור לעכב את תהליך החיטוב. האם זה באמת מעכב? עוד לא ראיתי מחקר אמין בנושא ולכן לא אקבע.

סתם מעקב את החיטוב.
אני מעדיף לתת את כול מה שאני יכול, ולסיים ציק צאק את החיטוב.
וכמה זמן אתה עושה חיטובים? כמה זמן כל חיטוב שלך? וכמה אתה יורד כל שבוע?
בקצרה אתה טועה. אבל אשמח אם תענה ברצינות על השאלות ששאלתי, ואז אסביר לך למה אתה טועה

עקרונית, אם אתה אוכל פעם בשבוע 4,000 קלוריות שמגיעות ממקורות זבל, זה אמור לעכב את תהליך החיטוב. האם זה באמת מעכב? עוד לא ראיתי מחקר אמין בנושא ולכן לא אקבע.
אם אתה אוכל זבל זה בעיה אחרת. לאכול זבל אפשר פעם בחודש ולא יותר מזה, וגם מזה עדיף להמנע ולשמור על ההעמסה כמה שיותר נקייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית