הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחר מתחיל חיטוב - כמה שאלות לפני

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
בקצרה עשיתי מסה בערך 10 חודשים , צברתי בערך כ10 קילו.
(מ65 ל-77 אפילו ) אך נניח נוזלים וזה .. 10 קילו.

מחר אמור להתחיל חיטוב כמתכונן .

הרכבת התפריט עומדת על למעלה מפי 2 גרם חלבון , בערך 50-60 שומן.
ובערך 120 פחמימה - השאלה שלי היא האם זה קצת מידי פחמימה ? (זה ממש קרוב לדל פחמימה) , מבחינת איבוד שריר , זה לא יהיה קריטי ? כמובן שזה מחושב לפי -500 מהתחזוקה.

2 ) שבועיים ניטרלי זה בגדר החובה ממש ? או שאפשר לוותר עליו ולעשות את המעבר הזה בין מסה לחיטוב ?

3 ) מבחינת העבודה , נניח אני אתאמן בצהריים אימון כוח , ובערב אעשה אירובי הפער בזמנים הזה הוא בסדר ? און שעדיף לעשות אחד אחרי השני ( כוח ואז אירובי ? )
אבל מחסור ברירה וזמן .. יצא טוב אימון בבוקר , ואירובי בערב.

4 ) חומצנות אמינו .. כחלק משמירה ופגיעה מיזערית במסת השריר ..כדאית ?

5 ואחרון - רוקואטן ..יכול לפגוע בחיטוב ? מבחינת האירובי , ואימוני הכוח ? או שאפשר יהיה לשלב אותו ? (וכמובן גם עם קלן )

טוב בסכך הכל התפריט ניראה טוב , אני מבין שאתה מחטב אם קלן אז אין לך מה לרדת מה100 גרם פחמימה , מנה שהבנתי(תחכה לעוד תגובות) אין בעיה אם קלן וראקוטן
עכשיו לשאלות :
המאזן בנייטרלי חובה אתה לא יכול לרדת בצריכה הקלורית בבום צריכה להיות הדרגה מסוימת.
אימון אירובי בערב נישמע טוב לא משנה מתי אתה מתאמן התזונה יוצר חשובה בחיטוב מה שכן לא לזלזל באימוני כוח.
אמינו לא צריך כלעוד אתה מגיע לכמות חלבון היומית שלך .
מקווה שעזרתי . בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב בסכך הכל התפריט ניראה טוב , אני מבין שאתה מחטב אם קלן אז אין לך מה לרדת מה100 גרם פחמימה , מנה שהבנתי(תחכה לעוד תגובות) אין בעיה אם קלן וראקוטן
עכשיו לשאלות :
המאזן בנייטרלי חובה אתה לא יכול לרדת בצריכה הקלורית בבום צריכה להיות הדרגה מסוימת.
אימון אירובי בערב נישמע טוב לא משנה מתי אתה מתאמן התזונה יוצר חשובה בחיטוב מה שכן לא לזלזל באימוני כוח.
אמינו לא צריך כלעוד אתה מגיע לכמות חלבון היומית שלך .
מקווה שעזרתי . בהצלחה

אני רואה כאן פוסטים שאין חובה להיות בניטרלי במעבר ממסה לחיטוב - שכן במסה החילוף חומרים שלך לא נפגע , ואין מה לאזן , אז לא חובה להיות בניטרלי (במעבר מחיטוב למסה זה חובה)

ותודה על התגובה חבר 😃

אני רואה כאן פוסטים שאין חובה להיות בניטרלי במעבר ממסה לחיטוב - שכן במסה החילוף חומרים שלך לא נפגע , ואין מה לאזן , אז לא חובה להיות בניטרלי (במעבר מחיטוב למסה זה חובה)

ותודה על התגובה חבר 😃
עדיין צריך להוריד קלוריות בהדרגה , בנייטרלי גם הנוזלים יתחילו לרדת+ יכול להיות שבנייטרלי(מבחינת אוכל) תעשה אירובי ותיצור את הגרעון דרך האירובי ואז גם ככה תירד במישקל לדעתי עדיף לרדדת בפחמימה בהדרגה כדי לא לקבל עייפות מטורפת וחוסר כוח (ניסיון מר ) 😃
תעשה את החושבים שלך . אף אחד פה לא רץ לשום מקום תתחיל שבועים טיפה ברגוע ואז תירד , לא בא לך שבועיים לך על שבוע לפחות

• פותח/ת השרשור
עדיין צריך להוריד קלוריות בהדרגה , בנייטרלי גם הנוזלים יתחילו לרדת+ יכול להיות שבנייטרלי(מבחינת אוכל) תעשה אירובי ותיצור את הגרעון דרך האירובי ואז גם ככה תירד במישקל לדעתי עדיף לרדדת בפחמימה בהדרגה כדי לא לקבל עייפות מטורפת וחוסר כוח (ניסיון מר ) 😃
תעשה את החושבים שלך . אף אחד פה לא רץ לשום מקום תתחיל שבועים טיפה ברגוע ואז תירד , לא בא לך שבועיים לך על שבוע לפחות

אין לי סבלנות לזה אתה מאמין לי ? חחח

רגע שאלה קטנה - חישוב ה-RMR זה המשקל שלי * 1.2 נכון ?
ואז משם אני מוריד 500 קלוריות ,

משקל כפול 1.2 פחות 500? לא מבין איך זה ילך לך.
כמות פחמימות סבירה. מתכנן העמסות?
2. עדיף, לא חובה.
3. אם זה נוח לך. לעתים ממליצים לשלב ביניהם, אירובי אחרי אנאירובי. אין הוכחות שזה טוב יותר. למה אירובי, אבל? אתה גם ככה עם כמות פחמימות נמוכה (פחות אנרגיה). לא חייבים אירובי.
4. אתה אוכל מספיק חלבון = מספיק חומצות אמינו בגוף. אין צורך.
5. שאל בפורום סטרואידים ותרופות על מנת לקבל תשובה.

• פותח/ת השרשור
משקל כפול 1.2 פחות 500? לא מבין איך זה ילך לך.
כמות פחמימות סבירה. מתכנן העמסות?
2. עדיף, לא חובה.
3. אם זה נוח לך. לעתים ממליצים לשלב ביניהם, אירובי אחרי אנאירובי. אין הוכחות שזה טוב יותר. למה אירובי, אבל? אתה גם ככה עם כמות פחמימות נמוכה (פחות אנרגיה). לא חייבים אירובי.
4. אתה אוכל מספיק חלבון = מספיק חומצות אמינו בגוף. אין צורך.
5. שאל בפורום סטרואידים ותרופות על מנת לקבל תשובה.

ברור , העמסות כל איזה 10 ימים כזה , שבועיים.

מה לא ילך ? חחח כאילו שאני מחשב תBMR שזה 1829 , כפול 1.2 נותן לי 2194 ..משם -500

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית