בקצרה עשיתי מסה בערך 10 חודשים , צברתי בערך כ10 קילו.
(מ65 ל-77 אפילו ) אך נניח נוזלים וזה .. 10 קילו.
מחר אמור להתחיל חיטוב כמתכונן .
הרכבת התפריט עומדת על למעלה מפי 2 גרם חלבון , בערך 50-60 שומן.
ובערך 120 פחמימה - השאלה שלי היא האם זה קצת מידי פחמימה ? (זה ממש קרוב לדל פחמימה) , מבחינת איבוד שריר , זה לא יהיה קריטי ? כמובן שזה מחושב לפי -500 מהתחזוקה.
2 ) שבועיים ניטרלי זה בגדר החובה ממש ? או שאפשר לוותר עליו ולעשות את המעבר הזה בין מסה לחיטוב ?
3 ) מבחינת העבודה , נניח אני אתאמן בצהריים אימון כוח , ובערב אעשה אירובי הפער בזמנים הזה הוא בסדר ? און שעדיף לעשות אחד אחרי השני ( כוח ואז אירובי ? )
אבל מחסור ברירה וזמן .. יצא טוב אימון בבוקר , ואירובי בערב.
4 ) חומצנות אמינו .. כחלק משמירה ופגיעה מיזערית במסת השריר ..כדאית ?
5 ואחרון - רוקואטן ..יכול לפגוע בחיטוב ? מבחינת האירובי , ואימוני הכוח ? או שאפשר יהיה לשלב אותו ? (וכמובן גם עם קלן )
(מ65 ל-77 אפילו ) אך נניח נוזלים וזה .. 10 קילו.
מחר אמור להתחיל חיטוב כמתכונן .
הרכבת התפריט עומדת על למעלה מפי 2 גרם חלבון , בערך 50-60 שומן.
ובערך 120 פחמימה - השאלה שלי היא האם זה קצת מידי פחמימה ? (זה ממש קרוב לדל פחמימה) , מבחינת איבוד שריר , זה לא יהיה קריטי ? כמובן שזה מחושב לפי -500 מהתחזוקה.
2 ) שבועיים ניטרלי זה בגדר החובה ממש ? או שאפשר לוותר עליו ולעשות את המעבר הזה בין מסה לחיטוב ?
3 ) מבחינת העבודה , נניח אני אתאמן בצהריים אימון כוח , ובערב אעשה אירובי הפער בזמנים הזה הוא בסדר ? און שעדיף לעשות אחד אחרי השני ( כוח ואז אירובי ? )
אבל מחסור ברירה וזמן .. יצא טוב אימון בבוקר , ואירובי בערב.
4 ) חומצנות אמינו .. כחלק משמירה ופגיעה מיזערית במסת השריר ..כדאית ?
5 ואחרון - רוקואטן ..יכול לפגוע בחיטוב ? מבחינת האירובי , ואימוני הכוח ? או שאפשר יהיה לשלב אותו ? (וכמובן גם עם קלן )