הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מסור לחזרות גבוהות

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אשמח לקבל הסבר למה פתאום בתרגיל הזה עובדים ל15-20 חזרות , מה שכביכול עובד בעיקר על האירובי .
בנוסף - כיוון שאני אדם חסר סיבולת שרירית ואין לי סיבים אדומים , אם אני מתקדם יותר טוב ב8 חזרות , לדבוק בהן או לעבור לאירובי ?

@SmokingSnake

אתה מדבר על קרוק רואו

הסיפור הולך ככה
מט קרוקזלסקי היה במכון
עשה רואו עם הרבה צ׳טינג
ונגמר המשקל אז עבר לעשות 20+ עם הדאמבל הכי כבד שיכל למצוא .
לאחר כמה חודשים כשעיין מה עשה בתקופה הזו הוא גילה שהחתירה עם הצ׳יטינג שיפרה לו את הנעילה בדדליפט באופן פנומנלי ולכן התחיל לעשות את זה באופן קבוע והתרגיל שהוא סה״כ חתירה עם צ׳יטינג נקרא על שמו.

תמיד טוב לשלב גם חזרות גבוהת כמו 20 וגם חזרות נמוכות כמו 5 אבל זה לא משנה איזה תרגיל
במקרה הזה הסבירו לך מה זה חתירת קרוק.
כעקרון עדיף שתעשה את זה נקי בלי צ'יטינג

ג'ים וונדלר ממליץ על התרגיל לחיזוק האחיזה בדדליפט וכתרגיל עזר לבנץ', הפאמפ הוא רק בונוס.
קח בחשבון שהתרגיל הזה מושך אליך מאמני כושר כמו זבובים ("מה אתה עושה? אתה לא מבודד את היד ככה").

ג'ים וונדלר ממליץ על התרגיל לחיזוק האחיזה בדדליפט וכתרגיל עזר לבנץ', הפאמפ הוא רק בונוס.
קח בחשבון שהתרגיל הזה מושך אליך מאמני כושר כמו זבובים ("מה אתה עושה? אתה לא מבודד את היד ככה").
זה מה שהולך בטכניון עכשיו?

אם כן נשמע כאילו המצב מתדרדר מרגע לרגע...

• פותח/ת השרשור

אני יודע שאלו התועלות שלו , אני פשוט שואל על טווח החזרות התמוה הזה

זה מה שהולך בטכניון עכשיו?

אם כן נשמע כאילו המצב מתדרדר מרגע לרגע...

זה רק מאמן אחד שמתנהג ככה, השאר באמת בסדר. דווקא לאחרונה המצב בטכניון השתפר פלאים עם לא מעט בנות שעושות סקוואטים.

אני יודע שאלו התועלות שלו , אני פשוט שואל על טווח החזרות התמוה הזה

באותה מידה אתה יכול לתהות למה אחיזה סטטית של 30 שניות תשפר לך את האחיזה בדדליפט. אני חושב שהתרגיל הוא תרגיל עזר לא רע בכלל שמוסיף עניין לתוכנית ולא מקשה על ההתאוששות, יש אנשים שיתחברו אליו יותר ויש פחות.

איך התרגיל הזה עוזר לבנץ'?

במילים יבשות: פקטורליס מג'ור סינרגיסט, טרייספס/בייספס מייצבים, אחיזה חזקה תורמת משמעותית ליציבות של הבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית