הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מתכניות כח

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
אני כרגע בהגדרה מתאמן מתחיל, עשיתי SS תקופה (לא סיימתי), החלטתי שאני רוצה לעבור מתכניות כוח
מכל מיני סיבות , אני לא יפרט עכשיו.. (אני יודע שבSS אני יעלה הכי מהר אבל אני מעדיף לעשות משהו שאני אוהב ולעלות פחות מהר-
יש לי זמן 😁)

-האם זה אפשרי שאני יעשה FBW עם תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט ,פרס ,בנץ) ואני יעלה משקלים בהדגה?
למשל אני משלים X חזרות ל Y סטים אימון הבא מעלה משקל. (אני ישתדל שזה יהיה פעם בשבוע בערך)

-קראתי פה באתר מאמר (אלמנטים של כוח באימוני פיתוח גוף) שכדאי להוסיף כל כמה זמן (נגיד חודשיים) סייקל של 3 שבועות של אימוני כוח

לאחר מכן שבוע התאוששות ואז לחזור לאימוני "בילדינג" הרגילים. אתם ממליצים?

מה אתם אומרים ?

תודה מראש:)

בעזהי"ת

🤯 טקסס עם קצת יותר דגש על היפרטרופיה? בא ננסה:

A:
סקוואט: 5X5.
בנץ': 8X5.
דדליפט קל: 5X5.
הרבה בייספס+טרייספס.

B:
סקוואט קל: 5X2.
בנץ' קל: 5X3.
דדליפט קל: 5X2.

C:
סקוואט: 1X5.
בנץ': 1X5.
דדליפט: 1X5.
פרס: 5X5.
מתח + משקל: 5X5.

לאחר 3 שבועות כבדים, שבוע דילואוד.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

🤯 טקסס עם קצת יותר דגש על היפרטרופיה? בא ננסה:

A:
סקוואט: 5X5.
בנץ': 8X5.
דדליפט קל: 5X5.
הרבה בייספס+טרייספס.

B:
סקוואט קל: 5X2.
בנץ' קל: 5X3.
דדליפט קל: 5X2.

C:
סקוואט: 1X5.
בנץ': 1X5.
דדליפט: 1X5.
פרס: 5X5.
מתח + משקל: 5X5.

לאחר 3 שבועות כבדים, שבוע דילואוד.
דבר ראשון , תודה רבה על התגובה!
זה לא מה שהיתכוונתי אבל הבאת לי רעיון!
להמשיך ss אבל לשנות את הרוטצייה בסקאווט.
לאימון A סקאווט 3*8 אימון b (אימון עם הדדליפט) סקוואט התאוששות וחוזר חלילה.
אני יודע שזה פחות טוב ולא האידאל אבל אם אני יצליח להיתקדם וככה אני אוהב יותר , לא אכפת לי שאני יתקדם פחות מהר העיקר שאני אוהב אתזה!!
לדעתי זו אופצייה טובה יותר
מה דעתך?

בעזהי"ת

העלאת מספר חזרות, נועדה בין השאר לשתי מטרות עיקריות: א: דגש גבוה יותר על היפרטרופיה סרקופלזמית ועבודה בטווח שבו נוצרת חומצת חלב, ב: תוספת נפח. נפח מהווה בעיני את הגורם החשוב יותר בעסק, ואפשר להוסיפו בדרכים רבות: בתוכנית שכתבתי לעיל, מעט בתור קוריוז, יש נפח מאסיבי מאוד (ועדיין עם שמירה על גורם שמאוד חשוב להיפרטרופיה מיופיברילית: התקדמות במשקלי עבודה). מנגד, כשאתה מדבר על תוספת נפח, אתה חייב לדבר גם על התאוששות. אז כן, אפשר באימון הראשון להעלות את החזרות בסקוואט, ולהוסיף נפח על ידי סקוואט התאוששות בנוסף לדדליפט של האימון השני. אפשר גם לעשות את אותו הדבר לדדליפט. אני בעצמי נתתי לא מזמן תוכנית כזו - ללא תוספת החזרות. כל עוד אתה יודע שאתה מתאושש, אתה גם יכול להוסיף 5X10 לכל תרגיל SS, כל אימון. הצרה מתחילה, כשאתה לא.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

העלאת מספר חזרות, נועדה בין השאר לשתי מטרות עיקריות: א: דגש גבוה יותר על היפרטרופיה סרקופלזמית ועבודה בטווח שבו נוצרת חומצת חלב, ב: תוספת נפח. נפח מהווה בעיני את הגורם החשוב יותר בעסק, ואפשר להוסיפו בדרכים רבות: בתוכנית שכתבתי לעיל, מעט בתור קוריוז, יש נפח מאסיבי מאוד (ועדיין עם שמירה על גורם שמאוד חשוב להיפרטרופיה מיופיברילית: התקדמות במשקלי עבודה). מנגד, כשאתה מדבר על תוספת נפח, אתה חייב לדבר גם על התאוששות. אז כן, אפשר באימון הראשון להעלות את החזרות בסקוואט, ולהוסיף נפח על ידי סקוואט התאוששות בנוסף לדדליפט של האימון השני. אפשר גם לעשות את אותו הדבר לדדליפט. אני בעצמי נתתי לא מזמן תוכנית כזו - ללא תוספת החזרות. כל עוד אתה יודע שאתה מתאושש, אתה גם יכול להוסיף 5X10 לכל תרגיל SS, כל אימון. הצרה מתחילה, כשאתה לא.
ננסה ונסיק מסקנות ! תודה רבה!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית