ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
אתה גדל... אבל איך? אי אפשר לגדול עם תוכניות כוח :120ag:לא רע, אבל מוזר.. איך תסביר את זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גדל... אבל איך? אי אפשר לגדול עם תוכניות כוח :120ag:לא רע, אבל מוזר.. איך תסביר את זה?
כנראה שלא היית על מאזן שלילי, מה זה משנה העיקר שעלית. תמשיך עם מה שאתה עושה ותפסיק לחפש שיטות תזונה או שטויות כאלה, תאכל הרבה מהכל.לא אמרתי שאי אפשר לגדול עם תוכניות כח, רק מוזר שהייתי במאזן שלילי ועליתי עוד במשקל.
עדכון על האימון של היום 17.08.2009
מהלך האימון:
חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 115LBS (כולל המוט) - אותו משקל
פרס - 3X5, משקלים: 85LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
מתח - 3X5, משקלים: 15LBS - ריסט במשקל
אוקיי אז בגלל שהאימון היום היה אימון שני השבוע וגרם לי לעשות אימון יום אחרי יום, הסקוואט השארתי בואתו משקל שגם בו התקשתי קצת לקראת הסוף, כנראה שזה באמת לא חכם לעשות אימון יום אחרי אימון על אותו תרגיל - ההתאוששות לוקחת הרבה מאד זמן ולא כמה שעות כנראה.
אחרי הדילואד בפרס אני חוזר למסלול ועולה גם האימון במשקל ההרמה.
המתח ממש נהיה מציק, אני לא יודע כבר מה לעשות איתו.. משום מה אני לא מצליח להתאושש כמו שצריך בתרגיל הזה בזמן האימון ובין אימון לאימון.. יוצא שתמיד באיזשהו סט אני נעזר ברגליים.
מה הפתרון להצליח במתח? לחזור לעשות רק עם משקל גוף?
בטן לא עשיתי היום כי עשיתי אתמול ונראה לי מיותר לעשות יום אחרי יום..
תשובות חבר'ה.. אחלה יום :]
אני גם עושה SS, עושה מתח ולא פאוורקלין. המתח הולך לי על הפנים בנתיים, אבל אני מקווה להשתפר בהמשך. עוד שבוע וחצי נגמרת בשאיפה תקופת המבחנים שלי ואז יהיה לי קצת יותר זמן. אני מקווה ללמוד לעשות פאוורקלין ו/או חתירות ואז אולי להחליף את המתח, למרות שבלוג שלי המליצו לי להישאר עם המתח.
מה איתך? ניסית ללמוד פאוורקלין?
אתה מוזמן להציץ בלוג שלי פה...
ריפטו לא מרשה חתירות.