הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Starting Strength - לוג עלייה במסה

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
לא אמרתי שאי אפשר לגדול עם תוכניות כח, רק מוזר שהייתי במאזן שלילי ועליתי עוד במשקל.

לא אמרתי שאי אפשר לגדול עם תוכניות כח, רק מוזר שהייתי במאזן שלילי ועליתי עוד במשקל.
כנראה שלא היית על מאזן שלילי, מה זה משנה העיקר שעלית. תמשיך עם מה שאתה עושה ותפסיק לחפש שיטות תזונה או שטויות כאלה, תאכל הרבה מהכל.

סתם שאלתי את זה כי זה מעניין אותי אם זה יכול להצביע על פאק כלשהו בחילוף חומרים כי אני יודע בוודאות שלא אכלתי מספיק.
תודה אחי על התשובות אתה עוזר לי המון.

לא נראה לי שיש מה לדבר על פאקים בחילוף חומרים בשלב הזה...כנראה שפשוט היית על מאזן חיובי למרות שחשבת להפך, מה גם שעלייה/ירידה במשקל הם תהליכים ולא אירועים נקודתיים, ככה שיום או יומיים חריגים לא עוצרים את התהליך (כמובן שלא מדובר על יום קבוע כל שבוע)...

כמו שנאמר, תאכל, תגדל, תהיה חייל...

למה אכלתי אמא???? 😃

כנראה..

שאלה נוספת - השבוע יצא לי להתאמן רק ראשון, שני ורביעי.. זה יהיה בסדר לעשות את זה חד פעמי ככה?
ואיך האימון של מחר (יום שני) צריך להיות? להוריד במשקלים או להמשיך ולעלות רגיל?

אם אתה מרגיש שאתה יכול להתאמן (כלומר להוסיף משקל) לך על זה, אבל אני הייתי מדלג ומסתפק ב2 אימונים השבוע.

אז אתה ממליץ להתאמן רק ראשון ורביעי?
אגב, כמה זמן לוקח לשריר להתאושש משיטת אימון כזו?

אתה יכול להתאמן גם מחר באופן חד פעמי.
תאכל ארוחה גדולה הערב, תלך לישון מוקדם יחסית ומחר תמשיך לאכול טוב עד שעתיים לפני האימון...זה אמור להספיק להעביר לך את האימון כמו שצריך.
אולי תחזור גם על המשקל בסקווט (תראה מה אחרים יגידו לך בנושא).

הבנצ' אצלך היום לא היה מקסימלי כי עשית ריסט, ולכן הפרס לא אמור להיות קשה מדי. ומתח זה מתח- תמיד טוב לעשות (ואותי זה גם תמיד מתסכל).

כן אני חושב שבכל זאת אלך להתאמן מחר ואת הסקוואט אשאיר באותו משקל כמו היום.
בפרס ובמתח אני אמשיך לעלות כרגיל במשקלים ובטן אני לא אעשה כי עשיתי היום.

נשמע סבבה...
ותתדפוק ארוחה טובה, גם ככה אתה יודע שאתה לא אוכל מי יודע מה..

עדכון על האימון של היום 17.08.2009

מהלך האימון:
חימום 5 דקות על הליכון - ריצה קלה
סקוואט - 3X5, משקלים: 115LBS (כולל המוט) - אותו משקל
פרס - 3X5, משקלים: 85LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
מתח - 3X5, משקלים: 15LBS - ריסט במשקל

אוקיי אז בגלל שהאימון היום היה אימון שני השבוע וגרם לי לעשות אימון יום אחרי יום, הסקוואט השארתי בואתו משקל שגם בו התקשתי קצת לקראת הסוף, כנראה שזה באמת לא חכם לעשות אימון יום אחרי אימון על אותו תרגיל - ההתאוששות לוקחת הרבה מאד זמן ולא כמה שעות כנראה.
אחרי הדילואד בפרס אני חוזר למסלול ועולה גם האימון במשקל ההרמה.
המתח ממש נהיה מציק, אני לא יודע כבר מה לעשות איתו.. משום מה אני לא מצליח להתאושש כמו שצריך בתרגיל הזה בזמן האימון ובין אימון לאימון.. יוצא שתמיד באיזשהו סט אני נעזר ברגליים.
מה הפתרון להצליח במתח? לחזור לעשות רק עם משקל גוף?

בטן לא עשיתי היום כי עשיתי אתמול ונראה לי מיותר לעשות יום אחרי יום..

תשובות חבר'ה.. אחלה יום :]

עדכון על האימון של היום 17.08.2009

מהלך האימון:
סקוואט - 3X5, משקלים: 115LBS (כולל המוט) - אותו משקל
פרס - 3X5, משקלים: 85LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
מתח - 3X5, משקלים: 15LBS - ריסט במשקל

אוקיי אז בגלל שהאימון היום היה אימון שני השבוע וגרם לי לעשות אימון יום אחרי יום, הסקוואט השארתי בואתו משקל שגם בו התקשתי קצת לקראת הסוף, כנראה שזה באמת לא חכם לעשות אימון יום אחרי אימון על אותו תרגיל - ההתאוששות לוקחת הרבה מאד זמן ולא כמה שעות כנראה.
אחרי הדילואד בפרס אני חוזר למסלול ועולה גם האימון במשקל ההרמה.
המתח ממש נהיה מציק, אני לא יודע כבר מה לעשות איתו.. משום מה אני לא מצליח להתאושש כמו שצריך בתרגיל הזה בזמן האימון ובין אימון לאימון.. יוצא שתמיד באיזשהו סט אני נעזר ברגליים.
מה הפתרון להצליח במתח? לחזור לעשות רק עם משקל גוף?

בטן לא עשיתי היום כי עשיתי אתמול ונראה לי מיותר לעשות יום אחרי יום..

תשובות חבר'ה.. אחלה יום :]

לא באמת חשבת שיהיה קל לעשות אימונים בימים רצופים?
כל הכבוד על הנחישות ועל זה שלא נשברת וסיימת את האימון כמו שצריך.

עכשיו תדאג לנוח ולהתאושש עד האימון הבא.

לגבי המתח, אין לי שמץ. אני שובר את הראש על התרגיל הזה אפילו יותר ממך...נחכה לתשובות של מישהו עם יותר ניסיון..

אתה גם עושה את התוכנית הזאת?
איך אתה עושה את המתח? או שאתה עושה פאוורקלין?

אני גם עושה SS, עושה מתח ולא פאוורקלין. המתח הולך לי על הפנים בנתיים, אבל אני מקווה להשתפר בהמשך. עוד שבוע וחצי נגמרת בשאיפה תקופת המבחנים שלי ואז יהיה לי קצת יותר זמן. אני מקווה ללמוד לעשות פאוורקלין ו/או חתירות ואז אולי להחליף את המתח, למרות שבלוג שלי המליצו לי להישאר עם המתח.

מה איתך? ניסית ללמוד פאוורקלין?

אתה מוזמן להציץ בלוג שלי פה...

לא ניסיתי פאוורקלין וגם לא קורץ לי..
אני מעדיף להשאר עם המתח.. העניין הוא שאין לי בעיה לסיים את המתח ל-5 חזרות עם משקל גוף אז התחלתי להוסיף פלטות על הרגליים.
הבעיה היא ההתקדמות.. נורא קשה לי להתקדם ככה וכל הזמן מרגיש שאני צריך לחזור אחורה במשקל. מה גם שיוצא שאני נעזר הרבה ברגליים באימונים האחרונים.
חייב שמישהו יעזור לי למצוא פתרון לעניין הזה.

אני גם עושה SS, עושה מתח ולא פאוורקלין. המתח הולך לי על הפנים בנתיים, אבל אני מקווה להשתפר בהמשך. עוד שבוע וחצי נגמרת בשאיפה תקופת המבחנים שלי ואז יהיה לי קצת יותר זמן. אני מקווה ללמוד לעשות פאוורקלין ו/או חתירות ואז אולי להחליף את המתח, למרות שבלוג שלי המליצו לי להישאר עם המתח.

מה איתך? ניסית ללמוד פאוורקלין?

אתה מוזמן להציץ בלוג שלי פה...

ריפטו לא מרשה חתירות.

עדכון על האימון של היום 19.08.2009

מהלך האימון:
סקוואט - 3X5, משקלים: 120LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
בנץ' - 3X5, משקלים: 100 LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS
דדליפט - 1X5, משקלים: 145 LBS (כולל המוט) - עלייה של 5 LBS

בטן 3X15 כפיפות בטן בשיפוע שלילי

ההתקדמות ממשיכה בקצב שהוא טוב בשבילי אני חושב.. הזמני מנוחה בין הסטים והתרגילים מתקרבים ל-4 דקות.
הסקוואט המלא מתחיל להיות קשה עם המשקל הזה, יש לי הרגשה לריסט בזמן הקרוב.
הבנץ' חוזר להיות טיפה קשה על אף הריסט האחרון שעשיתי באימון הקודם.. אני חושב שהייתי צריך להוריד יותר מ-10% במשקל העבודה איתו.. נראה את ההתקדמות באימון הבא אם תבוא.
הדדליפט כרגיל לא עושה בעיות וממשיך להתקדם, עוד לא עברתי לאחיזה משולבת אבל גם פה יש לי הרגשה שזה יגיע בקרוב.
פועל כבר כמה ימים על שיטת התזונה IF כל כך כיף לא לחשוב על אוכל כל הזמן.. זה עוזר, ממליץ לנסות.

המשך יום טוב!

אל תחשוב על ריסטים בנתיים..כשלא מצליחים משקל מסוים זה לא אומר שישר יש ריסט...
אם אני לא טועה, צריך לנסות 3 פעמים ורק אז יש ריסט (נחכה לראות אם מישהו יתקן אותי).

לגבי הדדליפט, אני ממש מבין אותך שהמשקל מתחיל להיות כבד ולהחליק מהיד. TheSun המליץ לי לנסות למשוך את המוט בלי להרים מהרצפה לפני חזרה כדי "לתפוס" את המוט בצורה טובה יותר...מחר אני מקווה לנסות ולעדכן..
חוץ מזה, אני חושב שאתה יכול לסחוב עוד לפני האחיזה המשולבת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית