הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף סוף מתחילים לראות חיטוב בטן תחתונה

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
בטן אפריל 2014.jpg
סוף סוף מתחילה לבצבצץ ההפרדה גם בבטן התחתונה (מתחת לפופיק). כמה קשה צריך לעבוד בשביל החלק הזה.... בסוף משתלם.🤯

• פותח/ת השרשור
כן אני יודעת. זאת המטרה כרגע. עוד מאסה וגם קצת עליה בשומן, אבל כמה שפחות. אהה, ותודה על המחמאה. חחח

• פותח/ת השרשור
חחחחח בגלל כמות האירובי שעושה (מכורה), אפשר לאמר שאני בחיטוב באופן תמידי...
מיכל

אני מתנצל מראש אם אני אשמע כאילו אני יורד לפסים אישיים, אבל את חיה בסתירה למציאות: כל אשכול שלך כמעט נוגע לשאלות על מאסה, קלוריות, אימונים לעלייה במשקל וכד', ובסוף את מתלהבת מחיטובים בבטן התחתונה.

מציינת שקשה לך לעלות במשקל למרות כל הדרכים שניסית, בזמן שאת עדיין תקועה על כמות אימונים מטורפת (אירובי וכוח גם יחד).

מהתמונות שהעלית כמובן שניכר שאת ספורטאית ברמה מעל הממוצע, אך הנתונים היבשים שלך רחוקים מלהיות אידאליים למרות המראה (משקל וגובה).

לדעתי את רזה מידי ולא עושה מה שצריך לעשות כדי לעלות במאסה.

נערך לאחרונה:
מיכל

אני מתנצל מראש אם אני אשמע כאילו אני יורד לפסים אישיים, אבל את חיה בסתירה למציאות: כל אשכול שלך כמעט נוגע לשאלות על מאסה, קלוריות, אימונים לעלייה במשקל וכד', ובסוף את מתלהבת מחיטובים בבטן התחתונה.

מציינת שקשה לך לעלות במשקל למרות כל הדרכים שניסית, בזמן שאת עדיין תקועה על כמות אימונים מטורפת (אירובי וכוח גם יחד).

מהתמונות שהעלית כמובן שניכר שאת ספורטאית ברמה מעל הממוצע, אך הנתונים היבשים שלך רחוקים מלהיות אידאליים למרות המראה (משקל וגובה).

לדעתי את רזה מידי ולא עושה מה שצריך לעשות כדי לעלות במאסה.

נוטה להסכים איתו
כי גם הייתי בתקופה מסוימת במצב שלך. רוצה לעלות במסה מצד אחד ומצד שני לא רוצה להשמין. אי אפשר לעשות את זה.

אין כזה דבר "חיטוב תמידי"
יש אולי "מאסה נקיה" או חיטוב רגיל.

וגם אין כזה דבר שאי אפשר לעלות במשקל.
יש אנשים שלא אוהבים לאכול. לכן קשה להם.
גנטיקה אמנם משפיעה. אבל אימונים ותזונה יותר!

• פותח/ת השרשור
נוטה להסכים איתו
כי גם הייתי בתקופה מסוימת במצב שלך. רוצה לעלות במסה מצד אחד ומצד שני לא רוצה להשמין. אי אפשר לעשות את זה.

אין כזה דבר "חיטוב תמידי"
יש אולי "מאסה נקיה" או חיטוב רגיל.

וגם אין כזה דבר שאי אפשר לעלות במשקל.
יש אנשים שלא אוהבים לאכול. לכן קשה להם.
גנטיקה אמנם משפיעה. אבל אימונים ותזונה יותר!
התכוונתי לחיטוב רגיל, כלומר גם בתקופות שבהן הייתי הרבה יותר שרירית, עשיתי אירובי וכח באותה מידה ועדיין מסת השריר שלי היתה מטורפת... ואחוז השומן נמוך כמו עכשיו אם לא אפילו יותר, וכל זה בלי לעשות מעולם תקופת מסה, תקופת חיטוב, שלא לדבר על דל פחמימה וכל הדברים האלה...

לפי דעתי הדרך הזאת מובילה אותך לדשדש במקום ו\או להתקדם מאד מאד ממאאדד לאט...
תיקראי באתר מאמרים על "פונציאל גנטי" , מסביר על תקופות מסה וחיטוב , על עליה "נקיה"... ועל מה מומלץ יותר ופחות...

התכוונתי לחיטוב רגיל, כלומר גם בתקופות שבהן הייתי הרבה יותר שרירית, עשיתי אירובי וכח באותה מידה ועדיין מסת השריר שלי היתה מטורפת... ואחוז השומן נמוך כמו עכשיו אם לא אפילו יותר, וכל זה בלי לעשות מעולם תקופת מסה, תקופת חיטוב, שלא לדבר על דל פחמימה וכל הדברים האלה...

@מיכל פבזנר , סלחי לי, אך מסת השריר שלך לעולם לא הייתה מטורפת.
הדבר היחיד שמטורף פה, הוא אחוז השומן הנמוך שלך והטירוף/שגעון/אובססיה שלך לגביו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית