נק' מוניטין:
107
- 369
- 63
- מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי. זה טוב או לא?WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT THEEEEEEEE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
סלח לי אבל בוא נשאיר את התחום הזה אישי שלי...באחוז שומן כזה לא מתחילות להיות הפרעות הורמונליות ?
אוקייסלח לי אבל בוא נשאיר את התחום הזה אישי שלי...
חחחחח בגלל כמות האירובי שעושה (מכורה), אפשר לאמר שאני בחיטוב באופן תמידי...את בכלל במסה לא?
זה אמור לבצבץ בחיטוב עד כמה שאני יודע חחח
מיכלחחחחח בגלל כמות האירובי שעושה (מכורה), אפשר לאמר שאני בחיטוב באופן תמידי...
מיכל
אני מתנצל מראש אם אני אשמע כאילו אני יורד לפסים אישיים, אבל את חיה בסתירה למציאות: כל אשכול שלך כמעט נוגע לשאלות על מאסה, קלוריות, אימונים לעלייה במשקל וכד', ובסוף את מתלהבת מחיטובים בבטן התחתונה.
מציינת שקשה לך לעלות במשקל למרות כל הדרכים שניסית, בזמן שאת עדיין תקועה על כמות אימונים מטורפת (אירובי וכוח גם יחד).
מהתמונות שהעלית כמובן שניכר שאת ספורטאית ברמה מעל הממוצע, אך הנתונים היבשים שלך רחוקים מלהיות אידאליים למרות המראה (משקל וגובה).
לדעתי את רזה מידי ולא עושה מה שצריך לעשות כדי לעלות במאסה.
התכוונתי לחיטוב רגיל, כלומר גם בתקופות שבהן הייתי הרבה יותר שרירית, עשיתי אירובי וכח באותה מידה ועדיין מסת השריר שלי היתה מטורפת... ואחוז השומן נמוך כמו עכשיו אם לא אפילו יותר, וכל זה בלי לעשות מעולם תקופת מסה, תקופת חיטוב, שלא לדבר על דל פחמימה וכל הדברים האלה...נוטה להסכים איתו
כי גם הייתי בתקופה מסוימת במצב שלך. רוצה לעלות במסה מצד אחד ומצד שני לא רוצה להשמין. אי אפשר לעשות את זה.
אין כזה דבר "חיטוב תמידי"
יש אולי "מאסה נקיה" או חיטוב רגיל.
וגם אין כזה דבר שאי אפשר לעלות במשקל.
יש אנשים שלא אוהבים לאכול. לכן קשה להם.
גנטיקה אמנם משפיעה. אבל אימונים ותזונה יותר!
התכוונתי לחיטוב רגיל, כלומר גם בתקופות שבהן הייתי הרבה יותר שרירית, עשיתי אירובי וכח באותה מידה ועדיין מסת השריר שלי היתה מטורפת... ואחוז השומן נמוך כמו עכשיו אם לא אפילו יותר, וכל זה בלי לעשות מעולם תקופת מסה, תקופת חיטוב, שלא לדבר על דל פחמימה וכל הדברים האלה...