הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חייב לשפר בנצ' ודדליפט!

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
‏צפה בסרטון "דדליפט90 א25" ב-YouTube -
‏צפה בסרטון "בנצ'70 א25כשל" ב-YouTube -

תעזרו לי!!! 😃))

לא יודע לגבי הדדליפט, אבל נראה לי שאתה מתעכב מדי למעלה ופחות מדי בסט אפ.

לחיצת חזה, קודם כל תפסיק עם המאניה דיפרסיה, הצלחת 69 זה לא אומר שאתה קינג ואם היה לך כשל ב-70 זה לא אומר שאתה כשלון. יש אימונים טובים יותר ופחות.
תעבוד עם ספוטר זה מאוד עוזר מנטלית.
אתה מאוד רועד בדחיקה כבר מהחזרה הראשונה התנועה צריכה להיות רציפה יותר, אתה מחזיק נכון את המוט?
תנסה לעבוד מהר יותר גם בעלייה ובטח ובטח בהורדה לחזה

וכבר כתבתי לך "מאה פעם" לך לאימון אישי...

לגבי הדדליפט , גם לי הייתה את הבעיה הזו , אתה עולה מהגב , אתה צריך לעלות מהרגליים ושכל הכוח יבוא מהרגליים
לא לעלות מהגב ולתת לו להתעגל , הגב פשוט צריך להפוך ממצב של הטיה למצב ישר , זה לא אומר שהוא מוביל את התנועה ...
לגבי הבנצ' , די קשה לי מהזוית הזו לתקן , אבל לדעתי האחיזה שלך לא רחבה מספיק , ולפי מה שאני רואה אתה מוריד נמוך מדי , נסה להוריד לקו של הפטמות בערך
לאט לאט אחי לא למהר יותר מדי , אני שם לב שאתה בהתחלה , גם אני הייתי עם משקלים כאלה ולאט לאט משתפרים
טוב מאוד שאתה מנסה כל פעם לשפר את הטכניקה ומעלה סרטונים , לאט לאט תבין את הטעויות ותתקדם יותר מהר
בהצלחה 😃

קודם כל זה משקלים יפים מאוד אין לך מה להתבאס עליהם כל כך.
כמו שאמרו לך בדדליפט אתה מוביל עם הגב ולא עם הרגליים. תחשוב שאתה דוחף את הריצפה (מהעקבים) אני ממש ממליץ לך אם יש לך זמן לעבור על המאמר דדליפט גירסת המאמנים יש שם המווון מידע, בנוגע אלייך אתה תראה שממליצים לדמיין כאילו אתה בתחרות משיכת חבל, ככה חזק אתה נשען על העקבים ופשוט דוחף את הרצפה, בסוף התתנועה גם יש יישור של הגב אבל הוא לא צריך להוביל.

כדאי שתתמקד פשוט בלאכול מספיק, , ולעבוד בטכניקה נכונה..אני לא חושב שאתה צריך דגש בתרגיל מסויים, אלה לצבור עוד מסה וכוח. .בקשר לדדליפט שים לב למה שכבר הגיבו לך

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה משקלים יפים מאוד אין לך מה להתבאס עליהם כל כך.
כמו שאמרו לך בדדליפט אתה מוביל עם הגב ולא עם הרגליים. תחשוב שאתה דוחף את הריצפה (מהעקבים) אני ממש ממליץ לך אם יש לך זמן לעבור על המאמר דדליפט גירסת המאמנים יש שם המווון מידע, בנוגע אלייך אתה תראה שממליצים לדמיין כאילו אתה בתחרות משיכת חבל, ככה חזק אתה נשען על העקבים ופשוט דוחף את הרצפה, בסוף התתנועה גם יש יישור של הגב אבל הוא לא צריך להוביל.

אחלה אחי תודה ..
כן אני צריך לשמור על קימור טבעי ויציב בגב שלא יתעגל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית