הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור junky
  • פורסם בתאריך

junky

משתמש מתחיל
92
6
נק' מוניטין:
6
92
6
אהלן,
יש לי קצת בעיה לאכול בבוקר ישר
כשאני קם אני לא רעב..
השאלה היא מה עדיף לי- לאכול ארוחה כשעה אחרי שאני קם (ביצים גבינה לחם ירקות).
או כרבע שעה אחרי שאני קם לשתות שייק חלבון עם פרי וכמה אגוזים?

בממוצע ב10-11 לא לפני כן
אני כן שותה משהוא ריק, כמו קפה עם מעט שמן קוקוס, מים, קקאו

אני קם בשבע ומשו ומתחיל את הבוקר ביוגרט 1.5 או במעדן ג'לי(כחצי שעה אחרי שקם וגם כן לא מרגיש כזה רעב באותו הזמן שאוכל) ומרגיש סבבה עד שעה 10 שאוכל 2 פרוסות לחם עם תוספת פסטרמה

עוד תגובות בבקשה..
ידידי ,

בעיקר תן דגש על הערכים במשך היום . לא ממש יקרה משהו .

אני למשל אוכל לרוב את החלבון שלי בשעות הצהריים-לילה ( על הבוקר פחמימות כי אני תמיד קם רעב ) .
לא אוכל אחרי אימון (לפעמים רק שעתיים אחרי ) , ולא נראה לי אחי שחסרה לי מסת שריר או התאוששות .

תזמון הארוחות זה ברמתך, בהתאם לרעב שלך, לסדר היום שלך והנוחות שלך.
אני אישית לא מסתדר בלי ארוחת בוקר, ומומלץ שתהיה בשרית. אם לך זה לא מסתדר, אתה יכול להתחיל את היום גם ב-12.
כל עוד אתה מגיע לערכים שלך במהלך היום, חשיבות תזמון הארוחות מתגמדת.

• פותח/ת השרשור
תזמון הארוחות זה ברמתך, בהתאם לרעב שלך, לסדר היום שלך והנוחות שלך.
אני אישית לא מסתדר בלי ארוחת בוקר, ומומלץ שתהיה בשרית. אם לך זה לא מסתדר, אתה יכול להתחיל את היום גם ב-12.
כל עוד אתה מגיע לערכים שלך במהלך היום, חשיבות תזמון הארוחות מתגמדת.

אני לא מבין את זה אבל..אני יודע שבתכלס חשוב שבסוף היום כל הערכים שבתפריט יכנסו לגוף, אבל נגיד ככלתי ארוחה אחרונה בעשר בלילה, קמתי ב8 בבוקר ולא אכלתי עד 1. הגוף לא קיבל שום מזון 15 שעות. לא מתחילים להתרחש תהליכים קטבוליים אחרי כל כך הרבה זמן? ובכלל אפילו בפחות נ15 שעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית