מידע 30 Of The Biggest Bodybuilding Myths

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
http://muscleandbrawn.com/30-biggest-bodybuilding-myths/

פסקה שמיועדת בעיקר לחובבי מאמן מסוים:
Unfortunately, studies show that, in most people, about 65% of the new tissue gains brought about by high-calorie diets consists of fat! Of the remaining 35%, approximately 15% consists of increased intracellular fluid volume, leaving a very modest percentage attributable to increased lean muscle mass.

נחמד ביותר, אנטי ריפטואיזם במיטבו. עם זאת אני לא מקנא באנשים שעוקבים אחר כל החוקים האלה, אפשר להשתגע מלחיות ככה. live and let lift:)

• פותח/ת השרשור
מה החלופה?

בין הגישה של להישאר 60 ק"ג על 1.75 העיקר שרואים את הקוביות ובין הגישה של "לצ'וצ'יות לא משנה אם אני 40% שומן , הכל התלוי בגיים, והעיקר 200 ק"ג סקוואט" אין שום אפור בדרך?

בין הגישה של להישאר 60 ק"ג על 1.75 העיקר שרואים את הקוביות ובין הגישה של "לצ'וצ'יות לא משנה אם אני 40% שומן , הכל התלוי בגיים, והעיקר 200 ק"ג סקוואט" אין שום אפור בדרך?
ומה עם להישאר על 70 קילו בלי קוביות על 40% שומן והעיקר 200 קילו ?

מי שמכניס כל כך הרבה קלוריות זה כניראה לא כדי "לבנות עוד שריר"
עם כל הכבוד, אני חושב שהזלזול הזה מוגזם

It’s true that eating a diet rich in fat will pack on the pounds quicker for a variety of reasons, the most significant being that a gram of fat has nine calories as opposed to the four calories per gram that carbohydrates and proteins carry.

ובכלל, הגעתי עד השלב הזה (למי יש כוח לקרוא 30 כאלה?) ונראה שלא חסר שם שטויות.
אם מישהו יתנדב לבדוק את המחקר המופלא משנת 92 שקובע חד משמעית שריפטו מזיין תשכל, אני בטוח שתמצאו שהאימונים שם לא בדיוק היו באותה העצימות כמו זו שאנחנו מדברים עליה.

• פותח/ת השרשור
It’s true that eating a diet rich in fat will pack on the pounds quicker for a variety of reasons, the most significant being that a gram of fat has nine calories as opposed to the four calories per gram that carbohydrates and proteins carry.

ובכלל, הגעתי עד השלב הזה (למי יש כוח לקרוא 30 כאלה?) ונראה שלא חסר שם שטויות.
אם מישהו יתנדב לבדוק את המחקר המופלא משנת 92 שקובע חד משמעית שריפטו מזיין תשכל, אני בטוח שתמצאו שהאימונים שם לא בדיוק היו באותה העצימות כמו זו שאנחנו מדברים עליה.

מה זה משנה מה הייתה תכנית האימונים? צריך רפרנס לזה ששומן לא מניע מפרקים ולא מביא לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות? למעשה - שומן הופך אותך ליותר אנדרוגני, כל שהיכולת שלך להמשיך לגדול במסת השריר ו/או להתייעל עצבית נפגעת.
לכל היותר השומן מקצר לך את טווח התנועה בבנץ', אז תוכל אולי להרים 2.5 או 5 ק"ג יותר. מצד שני - הוא גם מקשה עליך להתכופף לקשור את השרוכים, שלא לדבר על להיכנס לסטאפ של דדליפט...

נערך לאחרונה:
יש עוד צד , שבו אתה מבנה יותר יציב בסקוואט והדדליפט - שלא לדבר על הפרס שהתקדם אצלי בטירוף בלי להתאמן עליו ( חוץ ממסגרת של " התאוששות " ) , וככה המייצבים מבזבזים פחות כוח , והעומס מתחלק על גוף יותר גדול - ולכן נתתי קרוב לPR בפרס שלי עם חגורה , ללא חגורה שזה הבדל עצום .

• פותח/ת השרשור
אתה טועה, זה די ההיפך - המשקל של השומן זה משקל נוסף שהזוקפים צריכים להתמודד איתו בדדליפט ובסקוואט. לגבי פרס - יכול להיות, ויכול להיות גם שהוא התקדם כי התקדמת בבנץ'...

מה זה משנה מה הייתה תכנית האימונים? צריך רפרנס לזה ששומן לא מניע מפרקים ולא מביא לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות? למעשה - שומן הופך אותך ליותר אנדרוגני, כל שהיכולת שלך להמשיך לגדול במסת השריר ו/או להתייעל עצבית נפגעת.
לכל היותר השומן מקצר לך את טווח התנועה בבנץ', אז תוכל אולי להרים 2.5 או 5 ק"ג יותר. מצד שני - הוא גם מקשה עליך להתכופף לקשור את השרוכים, שלא לדבר על להיכנס לסטאפ של דדליפט...
מי אמר ששומן עושה אותי חזק? אני אומר שדיאטה עתירת קלוריות היא משהו שאתה צריך אם אתה מתאמן בצורה עצימה.
בהנחה ובמחקר נתנו לנבדקים לפמפם כמה סטים של בייספס וקראו לזה להתאמן, ברור שעם 4K קלוריות הם יעלו בעיקר בשומן, כי הם לא באמת מתאמנים ובטח שלא בצורה עצימה.

• פותח/ת השרשור
מי אמר ששומן עושה אותי חזק? אני אומר שדיאטה עתירת קלוריות היא משהו שאתה צריך אם אתה מתאמן בצורה עצימה.
בהנחה ובמחקר נתנו לנבדקים לפמפם כמה סטים של בייספס וקראו לזה להתאמן, ברור שעם 4K קלוריות הם יעלו בעיקר בשומן, כי הם לא באמת מתאמנים ובטח שלא בצורה עצימה.

אז מה שאתה אומר למעשה זה שצריך להתאים את "הנייטרלי" לאינטנסיביות של התכנית, ועם זה אני מסכים לחלוטין.
מכאן ועד המלצות כמו גלון חלב, 6000 קלוריות ליום, 600 גרם חלבון וכו', הדרך רחוקה. ועובדה שלא חסרות לך דוגמאות של אנשים שעשו SS והפכו לפחי זבל מהלכים (ולא - זה שריפטו ניסה להתנער מהם במאמר "ההבהרה" זה מאוד נחמד, אבל זה בדיוק כי הם שמעו לעצות כאלה שהוא פרסם במאמרים או בשרשורים אצלו בפורום).

אתה טועה, זה די ההיפך

אז אם בנדיקט היה יותר חטוב בעשרים ק"ג , זה היה מוסיף לו עוד משקל לדדליפט ? ומאיפה הקביעה שלהיות יותר גדול ויציב כאשר אתה שוקל יותר , זה פחות מועיל מאשר להיות חטוב ופחות גדול ויציב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית