עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק אתה.זה רק אני או שהטכניקה שלו גרועה ,יורד יותר מדי ,ומהר מדי
הוא עובד ATG... איך בATG יכול להיות עמוק מדי?זה רק אני או שהטכניקה שלו גרועה ,יורד יותר מדי ,ומהר מדי
לתלהיש יותר, נקרא אריק ליליבריג'
הטכניקה שלו כביכול "גרועה" למתאמן כוח מתחיל ממוצע.מעניין מה רפיטו היה אומר על זה ;) את האמת עד עכשיו פחות התענינתי בhbs , אני מבין ממך שhbs יורדים ממש ממש עד למטה ,נותנים לברכיים לגלוש חופשי ?
הטכניקה שלו כביכול "גרועה" למתאמן כוח מתחיל ממוצע.
אבל הוא משקולן וככה הם עובדים, יש כאלו שיאמרו שזה מטומטם (היו כמה בפורום שאמרו שמשקולנים שרוצים לפתח כוח צריכים להישאר עם LB כמו שריפטו מלמד) אבל הם עושים HB וצונחים למטה כמו בקלין. (מה שמזיין את הברכיים....)
לא אמרתי פה את דעתי כי היא לא שווה כלום (אין לי הרבה נסיון בסקוואטים ובכלל שום נסיון במשקולנות), רק הצגתי את ה-2 דעות שאני אישית קראתי על ה"סקוואט האולימפי" 😃
ניתן לעשות HB בלי ליפול למטה ובלי לתת לברכיים לגלוש , תראה סירטונים ישנים של אריק ליליברדינג' שכבר הוזכר פה (מהפורום יש לך גם את הרקון וגם את סטארדוסט).....
ד"א איך אף אחד לא הזכיר את PETE RUBISH
אולי הוא לא צוחק צחוק פסיכי אחרי הסט אבל בדרך כלל הוא מדמם ומתעלף שזה לדעתי מראה שהוא קצת-הרבה השקיע יותר מאמץ 😃
לדעתי, רבאק = יותר משקל על המוט בתחרות. ז"א שהוא בתור משקולן בינוני מבחינת סטנדרטים בינלאומיים מפגין יותר תיאטרליות מאשר ביצועים. נחמד לראות את זה כבידור וכמופע אבל אם זה לא מתרגם לביצועים בתחרויות זה לא שווה הרבה מבחינתי.
כל אחד ומה שמרשים אותו, אותי לא מרשימה הדרך שבה הוא מבצע אותם, נראת לי ממש מכוערת.סקוואט ATG זה סקוואט הרבה יותר מרשים מסקוואט של ליפטרים , למשקל נתון , בגלל הטווח והמהירות , לדעתי .
אתה חושב ככה בכללי על סקוואט של משקולנים ?
הנקודה שלי היא שבATG יש פחות מניפולציה מאשר בLB - זאת אומרת שנדרש יותר כוח בשביל להסקוויט X משקל ככה דוגמה יותר מוצלחת :