הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רבאק באימון סקוואטים

Doron M

משתמש קבוע
1,642
1,171
נק' מוניטין:
7,290
1,642
1,171
Great Shape כ"ס
אני לא מכיר הרבה אנשים שמפגינים יותר רבאק (ומהירות, אגב) מאשר מילקו טוקולה.
הסירטון, אמנם, בן שנה, אבל היי... עם רבאק כמו שלו אי אפשר להתחרות.
משהו שאני צריך לאימון שלי היום....

קודם כל , לא בטוח שזו בעיה לקבל ליפול לסקוואט , וחוצמזה בhb עמוק חייבים לשלוח ברכיים בשביל שהמוט ישאר במרכז הכובד

אתה חושב ככה בכללי על סקוואט של משקולנים ?

הנקודה שלי היא שבATG יש פחות מניפולציה מאשר בLB - זאת אומרת שנדרש יותר כוח בשביל להסקוויט X משקל ככה דוגמה יותר מוצלחת :

אתה משווה להייבאר מדהים של קלוקוב לסרטון שפורסם למעלה?
קלוקוב מבצע את הסקוואט בטכניקה מעולה, לעומת המשחק עם הברכיים של הבחור הפיני, שעליו כואב לי להסתכל ברגעים מסויימים.

אין שום בעיה עם ATG, יש בעיה כשזה נראה מכוער ועולים למעלה לא משנה איך, כאילו החיים תלויים בזה.
כשזה לצרכי תחרות, מילא, אבל כשככה מתבצע אימון נפח שלם(ועוד עם משקלים מפגרים לגמרי), אני חושב שזה דפוק.
מה זה atg ?
גם לא הבנתי מה זה ההגדרה של משקולנים ?
Ass To Grass או במילים פשוטות יותר, סקוואט ממש עמוק.
הגדרה של משקולנים?
כנראה שהכוונה בזה היא לעומק של הסקוואטים שהם מבצעים.

אתה משווה להייבאר מדהים של קלוקוב לסרטון שפורסם למעלה?
קלוקוב מבצע את הסקוואט בטכניקה מעולה, לעומת המשחק עם הברכיים של הבחור הפיני, שעליו כואב לי להסתכל ברגעים מסויימים.

אין שום בעיה עם ATG, יש בעיה כשזה נראה מכוער ועולים למעלה לא משנה איך, כאילו החיים תלויים בזה.
כשזה לצרכי תחרות, מילא, אבל כשככה מתבצע אימון נפח שלם(ועוד עם משקלים מפגרים לגמרי), אני חושב שזה דפוק.
Ass To Grass או במילים פשוטות יותר, סקוואט ממש עמוק.
הגדרה של משקולנים?
כנראה שהכוונה בזה היא לעומק של הסקוואטים שהם מבצעים.
נכון חלקית
הכוונה היא הצניחה החופשית שהם מבצעים באקוצנטרי (לעומק כזה אי אפשר גם להגיע כל עוד אתה לא מרפה כמה שרירים אלא אם כן אתה איזה נערת גומי)

כל עוד אתה לא מרפה כמה שרירים
איך אפשר להרפות שרירים באופן רצוני באקצנטרי בסקוואט? קצת קשה לי לדמיין את זה...
וגם אם כן, הצניחה די ברוטאלית...צריך הרבה כוח כדי לעצור את עצמך ולעלות למעלה...או שאתה משתמש בבאונס. ובכל זאת, במהירות כזאת זה נראה כמעט בלתי אפשרי.

איך אפשר להרפות שרירים באופן רצוני באקצנטרי בסקוואט? קצת קשה לי לדמיין את זה...
וגם אם כן, הצניחה די ברוטאלית...צריך הרבה כוח כדי לעצור את עצמך ולעלות למעלה...או שאתה משתמש בבאונס. ובכל זאת, במהירות כזאת זה נראה כמעט בלתי אפשרי.

אל תדמיין, תראה לבד.

ואגב, גם בסרטון שפרסמתי יש ATG מטורף והבחור לא עשה סלאלומים על הברכיים בעליה.

מילא atg.
ב2 הסרטונים שפרסמת יש atg מטורף...אבל לצנוח במהירות כזאת לבור זה פשוט מפחיד.
השאלה היא האם זה הופך את הסקוואט לקל יותר? כי לא רק שאין בזבוז של אנרגיה בשלב האקצנטרי אלא שגם יש באונס שיכול קצת לעזור לצאת מהבור. או שזאת סתם עוד טכניקה לעשות סקוואט?

מילא atg.
ב2 הסרטונים שפרסמת יש atg מטורף...אבל לצנוח במהירות כזאת לבור זה פשוט מפחיד.
השאלה היא האם זה הופך את הסקוואט לקל יותר? כי לא רק שאין בזבוז של אנרגיה בשלב האקצנטרי אלא שגם יש באונס שיכול קצת לעזור לצאת מהבור. או שזאת סתם עוד טכניקה לעשות סקוואט?
לא יודע, יש כאלה שאומרים שכן.
תצטרך לשאול משקולנים, כי לי שום מושג מעשי בזה.

@MikeRozner
אני בטוח שהוא יודע לענות לך על זה.

אין עם זה בעיה ע"ע מילקו טוקולה. לפאוורליפטר הייתי מוסיף על זה פאוז סקווט ו/או בוקס סקווט.

סקוואט "מילקו סטייל" (מבחינת המהירות והעומק) יכול להיות מסוכן לברכיים באיזשהו אופן? ולא, אני לא חושב שסקוואט רע לברכיים, אבל זה לא סקוואט שרואים כל יום. יש בעיה עם צניחה לתחתית מהבחינה הזאת?

סקוואט "מילקו סטייל" (מבחינת המהירות והעומק) יכול להיות מסוכן לברכיים באיזשהו אופן? ולא, אני לא חושב שסקוואט רע לברכיים, אבל זה לא סקוואט שרואים כל יום. יש בעיה עם צניחה לתחתית מהבחינה הזאת?
לטעמי יש בעיה בזה שהוא מכניס את הברכיים פנימה בכל עליה.

לטעמי יש בעיה בזה שהוא מכניס את הברכיים פנימה בכל עליה.
דווקא לא התכוונתי לקריסה פנימה. לזה יש השלכות שליליות בכל סוג של סקוואט.
יותר כיוונתי למהירות בה הוא יורד. השאלה היא האם עומס פתאומי על הברך יכול לגרום לנזק (בניגוד לירידה מבוקרת יותר, כמו בPL)

דווקא לא התכוונתי לקריסה פנימה. לזה יש השלכות שליליות בכל סוג של סקוואט.
יותר כיוונתי למהירות בה הוא יורד. השאלה היא האם עומס פתאומי על הברך יכול לגרום לנזק (בניגוד לירידה מבוקרת יותר, כמו בPL)
בקשר לזה אני לא יודע, לכן לא אזרוק סתם דברים לאוויר.

התשובה לשניכם היא שיש הבדל בין מי שמורגל לזה מילדות לטכניקה נרכשת בשלב מאוחר גם לגבי האקספלוסיביות וגם לגבי התכנסות הברכיים בעליה

יש לו אפס פציעות ברכיים

על פי הלוגיקה שלך,

אין לו פציעות גב -------> הדדליפט שלו בטיחותי לחלוטין, וחסר כל סיכונים

התשובה לשניכם היא שיש הבדל בין מי שמורגל לזה מילדות לטכניקה נרכשת בשלב מאוחר גם לגבי האקספלוסיביות וגם לגבי התכנסות הברכיים בעליה
"הורגל מילדות" = מי שאין לו את הגנטיקה המתאימה פשוט הפסיק לעשות את זה בגיל צעיר, כי כאב לו, אז אתה לא רואה אנשים עושים את זה מגיל צעיר שזה כן דופק אותם. הם פשוט היו חכמים מספיק בשביל לשנות \ להפסיק.
אה, וכן, פציעות ברכיים אצל WL הן ממש לא משהו חריג שלא קורה אף פעם. צר לי.

על פי הלוגיקה שלך,

אין לו פציעות גב -------> הדדליפט שלו בטיחותי לחלוטין, וחסר כל סיכונים

"הורגל מילדות" = מי שאין לו את הגנטיקה המתאימה פשוט הפסיק לעשות את זה בגיל צעיר, כי כאב לו, אז אתה לא רואה אנשים עושים את זה מגיל צעיר שזה כן דופק אותם. הם פשוט היו חכמים מספיק בשביל לשנות \ להפסיק.
אה, וכן, פציעות ברכיים אצל WL הן ממש לא משהו חריג שלא קורה אף פעם. צר לי.

אל תפנה אליי, אל תגיב לי, אתה לא מעניין אותי ואין לי עניין לנהל איתך דיון על שום דבר. אתה הכי חכם והכי משכיל. סאלאמת'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית