עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה שאני מתערב , אבל ZC הכוונה אפס פחממות ? זה לא נראלך פסיכי לעשות SS עם 0 פחממות ???בחודש הראשון היה נוראי,לאט לאט התחיל להיות בסדר,אז ראיתי מה גורם לי לבעיות נגיד קפה גורם לי לחוסר במגנזיום,שמנת עושה לי בלגן בבטן,שמנת מתוקה עושה לי מלא ליחה,כל מיני אלרגיות נעלמו לי,אחוזי שומן ונוזלים ירדו,עליתי מסת שריר,השיער צומח במהירות לא נורמלית.
בקרוב לוג SS על ZC.
לא עובד לפי תפריט מסויים,אני אוכל פעם ב24 שעות,המון שומן בתחילת הארוחה,לאחר מכן בשר,שאר היום הגוף לא מרגיש רעב,פשוט שורף את השומן.
אני ממש עירני גם אם אני ישן 6 שעות,אני ממש צריך להתיש את עצמי בכדי להיות עייף.
אבל יש ימים שאני יותר רעב ואני אוכל ארוחה גדולה וארוחה קטנה.
אני נגד תפריטים,ספירת קלוריות וכו',זה יותר מידיי התעסקות בחרא,תאכל עד שתהיה שבע והתוצאות יגיעו.
התחלתי בחודש אוקטובר ולא נשברתי עד עכשיו,זה בגלל כוח רצון,ובגלל שהייתי שנתיים בפליאו.
ממליץ להיכנס לפליאו ולאט לאט לקצץ פחמימה ולראות איך זה מתאים לך.
נראה לי ממש ממש מוזר ואפילו בלתי אפשרי , עזוב את זה שזה ממש קשה להגיע לערכים של SS ללא פחממות , אבל פאקינג אין לך מקור אנרגיה יותר טוב מפחממות , ובSS חייב אנרגיה , וגם להתאוששותZC=ZERO CARB
למה פסיכי לעשות SS על אפס פחמימה? אני בערך בשבוע הרביעי,עדיין מתרגל את הטכניקה,התחלתי מכלום וכבר המשקלים עולים ואני לא מרגיש שום קושי.
מבחינת קלוריות אין לי בעיה להגיע ל6 אלף מבלי להזיז את העפעף,שומן הוא ידידי הטוב ביותר.
אנרגיה יהיה לך, מבטיח. האם תתאושש? זאת שאלה אחרת. במשקלים מקסימלים יכול להיות שלא תתאושש כי העצימות היא פסיכית גם לדיאטה עם פחמימות אבל כל אחד אחרתנראה לי ממש ממש מוזר ואפילו בלתי אפשרי , עזוב את זה שזה ממש קשה להגיע לערכים של SS ללא פחממות , אבל פאקינג אין לך מקור אנרגיה יותר טוב מפחממות , ובSS חייב אנרגיה , וגם להתאוששות
נשמע לי ממש הזוי משום מה , אבל כל עוד אתם מצליחים להתקדם באמת שאפו כל הכבוד , זה נראה לי ממש ממש קשה אבל מופתע לדעת שזה אפשרי
תמיד טוב לגלות דברים חדשים
להגיד לך את האמת,פחמימה זה המקור אנרגיה הכי זבל שיש.נראה לי ממש ממש מוזר ואפילו בלתי אפשרי , עזוב את זה שזה ממש קשה להגיע לערכים של SS ללא פחממות , אבל פאקינג אין לך מקור אנרגיה יותר טוב מפחממות , ובSS חייב אנרגיה , וגם להתאוששות
נשמע לי ממש הזוי משום מה , אבל כל עוד אתם מצליחים להתקדם באמת שאפו כל הכבוד , זה נראה לי ממש ממש קשה אבל מופתע לדעת שזה אפשרי
תמיד טוב לגלות דברים חדשים
אילו נתחים כדי לבקש שיטחנו לי? וכדי לבקש להוסיף עוד שומן? ואילו עטד נתחים אתה היית קונה? שתף אותי בבקשהתראה,אם זה בתחילת הדרך נכון לא הייתי מתאושש אפילו אחרי שבועיים.
אבל הגוף הסתגל לקטוזיס,תחשוב שאין לי את השריפה של החומצות חלב כלל,אני קם בבוקר עם קצת כאבי סקוואט,ובאמצע היום זה נעלם לי.
להגיד לך את האמת,פחמימה זה המקור אנרגיה הכי זבל שיש.
אתה צריך לאכול כמויות ממנה בנפח,אתה משחק באינסולין,כל גר' פחמימה זה 4 קלוריות.
גר' שומן זה 9 קלוריות,ב100 גר' שומן בקר יש בקר 70% שומן והשאר חלבון ומים,זאת אומרת בסביבות ה650 קלוריות ל100 גר'.
תחשוב שביום אני יכול בכיף לאכול 400 גר',ועוד בערך 400-500 גר' בשר שמן,עם עוד קצת ביצים,שמן קוקוס לפני האימון,והופ אני מעל 6 אלף קלוריות.
בכדי להגיע ל6 אלף קלוריות בתזונה עתירה בפחמימה הייתי צריך לאכול כל 10 דקות.
פאלה,אני יודע למה זה נראה לך מוזר,זה לא דומה לדיאטה דלת פחמימות שמעמיסים כל שבועיים.
בכל מקרה אני אעדכן בלוג שאפתח בהמשך,פלוס תצלומי ארוחות ופירוט אכילה יומי,שיהיה מעניין.
אני ממש אוהב שפונדרה טחון,אני קונה אצל הקצב,כשר,ב30 לק''ג,לא צריך להוסיף שומן דיי שומני.
מעולה להמבורגרים.
אני בד''כ אוכל איברים פנימיים:לב,כבד,כליות,טחול,עטינים,שומן עטינים,מוח,אם אתה לא אוהב אל תאכל,פשוט יש לי שריטה אני אוהב אברים פנימיים,ואוכל אותם כמעט חיים,את הסטייק אני אוכל רייר.
אני חייל תפרן לכן אני קונה נתחים זולים:
אסאדו,שפונדרה,ברוסט,בשר ראש,לשון,והבייסיק זה פשוט שומן בקר מטוגן.
שפונדרה ואסאדו זה חלקים שונים מאיזור הצלעות,אפשר גם אפשר לטחון שפונדרה,לגבי אסאדו אני לא בטוח,אבל אני יודע אפשר לטחון אותו 3 פעמים לנקנקיות ואז זה פצצה,אני מוסיף רק מלח ופלפל,עושה קציצות,מטגן דקה מכל צד תענוג כמה שזה טעים.
עוד משהו ששכחתי,לב טחון,אני מבקש שיוסיפו לי 20-30% שומן,מכיוון שיש בלב עצמו שומן.
15 ש''ח לקילו,אני יכול לפרק קילו בשר כזה שהוא צף בשומן,ובסוף היום לשלם כלום כסף.
האמת זה מה שחבר שלי אמר לי,ארגנתי על האש ענקי עם מלא איברים פנימיים,ושפונדרה טחון ליפי הנפש,כולם אכלו עד שהתפוצצו,נטו בשר,והכל עלה פחות מ200 ש''ח.
הוא אמר שבקצב הזה נשים בנאדם על המנגל.
יש לי שריטה די עמוקה,אכלתי גם עיניים,קיבה,אני מבשל ראשים של סלמון,לראש השנה אני מבשל ראש של כבש שלם ואוכל לו את העיניים.
אבל מצד שני,במה העיניים שונות מהאסאדו? הכל בא מאותה פרה,אוכל זה עניין של תרבות,אם הייתי נולד יפני ג'וקים היו מעדן.