הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
חוזר לעדכן...
מה שהיה מתחילת מרץ, על קצה המזלג:

בתחילת מרץ התחלתי קורס תכנות (קדם צבאי), קורס שנמשך עד ה12.9, השעות של הקורס היו מטורפות (7 וחצי בבוקר מתייצבים בבסיס ויוצאים ב21:30) ככה שלא היתה שום אפשרות להתאמן.
שבוע אחרי זה התגייסתי.
במהלך כל הזמן הזה (מתחילת מרץ עד עוד שבועיים) אני מתאמן פעמיים בשבוע, בשישי ושבת ככה שהמטרה היתה לשמר את הכוח והמסת שריר, מבלי להשמין.

אפשר לומר שדיי הצלחתי, נשארתי באותו משקל גוף בערך, 88.5 והצלחתי אפילו להתחזק מעט בפלג גוף העליון. לא עשיתי במהלך כל התקופה סקוואט ודדליפט ככה שפלג גוף התחתון אני בטוח שנחלשתי משמעותית אבל לא איבדתי מסת שריר.

עוד שבועיים מסיים טירונות ומשתבץ כמתכנת, לא יודע עוד איפה השיבוץ, אדע ממש בקרוב, ואז תתחיל תקופה שבה אוכל לחזור להתאמן רציני.

התכנון לתקופה הזאת:
לרדת 2-3 קילו בהתחלה ( מאמין שזה יבוא לבד עם ההוספה של האירובי וחזרה לתזונה טובה) ואז לחזור לצבור מסת שריר "נקייה".
התכנית תהיה תכנית "בילדינג", ABC כל אימון פעם אחת בשבוע + אימון כח שיתבצע כל שבוע (יהיה בו סקוואט, דדליפט, לחיצה עצימה ומתח עצים).
למה אני הולך על משהו כזה? בעיקר כי אף פעם לא ניסיתי להתאמן בנפח גבוה ואני רוצה לראות איך זה ישפיע עלי, מה גם שבשביל המטרה שלי (מסת שריר) יכול להיות שאני כבר מספיק חזק בפלג גוף העליון כדי לעבור לתכנית כזאת.

בכל מקרה עד אז אני ממשיך באימוני AB הדיי בסיסיים שלי.

מבחינת תזונה:
הרבה חלבון, בערך גרם לפאונד של משקל גוף, כמות סבירה של פחמימה ( 120-150 גרם) ממקורות שאני מגדיר "איכותיים", ודיי הרבה שומן ( לא סופר אבל אוכל הרבה בשר אדום, ביצים, דגים וכו').

מתסף ב:
מולטי, מגנזיום ואבץ, אומגה 3, ובקרוב גם קראטין (פעם ראשונה, נראה איך אגיב לזה)

נערך לאחרונה:
נערך לאחרונה:
מה למדת בקורס?
איך הגעת אילו?
עד כמה שאפשר לספר כמובן
בכיף, הקורס לא מסווג (ברמת החומר הנלמד)

הקורס מתחלק לשני שלבים:

בשלב א' לומדים את הבסיס - שפות LOW LEVEL, בעיקר ב C++ וגם אסמבלי (האהבות שלי).
קצת חשיבה אלגוריתמית ובעיקר לומדים איך "לעצב" קוד, איך לכתוב קוד "נכון" ומסודר.

שלב ב' הוא יותר מגוון:
מתחילים ב OOP (בJAVA) וDB, ואז משלבים בין השניים.
ואז ממשיכים לWEB, צד לקוח (איכס) וצד שרת.

אלה הנושאים העיקריים, בנוסף יש עוד נושאים שלא פירטתי עליהם, לומדים קצת מערכות הפעלה, מדעי המחשב (ממש בקטנה), דברים מגניבים בפייתון, ובטח היו עוד כמה דברים שלא קופצים לי לראש.

הגעתי לקורס מהמיונים למקצועות המחשב בחיל התקשוב (מיונים שממיינים אותך למספר תפקידים, קורס תכנות זה הקורס שאליו מגיעים החבר'ה עם התוצאות הכי גבוהות במיונים).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית