הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
  • פותח/ת השרשור
כוח:
סקוואט: 3X5X67.5 הבטן שלי חלשה ולכן הגב שלי נטוי יתר על המידה בחזרות האחרונות. המאמן אמר שזה ישתפר עם הזמן ולהמשיך להתקדם לאט לאט.

עמידת ידיים- טכניקה- אני ממש גרוע בזה.

Complete 5 rounds:

Goblet squat max reps 24kg
20 hr push ups

62 SQUATS

זה לא מטקון על זמן. המטרה היא לעשות כמה שיותר חזרות של הסקוואט כשנחים דקה בין סיבובים.
ללא ספק מה שהיה הכי עוזר לי במטקון הזה זה עוד כוח- אם היה לי סקוואט כפול מעכשיו הייתי עושה תוצאה הרבה יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
חימום: Agility ladder- אני לא משהו בזה. הקראורדינציה שלי ברגליים לא טובה ( בידיים היא כן)

דדליפט 2X5X100KG לא היה קשה ואפילו כמעט ולא נלחמתי בניתוק אבל הרגיש טיפה כבד. אין סיבה ששבוע הבא לא אצליח 105 לחמישיה.

מטקון:

12 minutes AMRAP:
3 KB push press 20KG
5 KB SWINGS 32KG
9 TOES TO BAR

עשיתי 7 או 8 סיבובים לא סגור על זה. מטקון לא לטעמי

הטואוס טו באר עיכבו אותי ממש, מאמין שבגלל הדדליפט כי כשעשיתי את התרגיל הזה לפני חודש הוא לא היה לי כל כך קשה ומאז רק התחזקתי. סקוואט קל ( לא רציתי להעמיס יותר מדי על הרגליים ברצף של כמה ימים): 3X5X60KG
פרס: 3X5X42.5 לא קל אבל אני מאמין שאני אסגור 45 ל3X5.
מתח: 3X5XBW+20KG

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בנץ' (שבוע 3 ב5\3\1): 5X67.5, 3X77.5, 2X85 ממש מצטער שלא ניסיתי ב85 עוד חזרה. שבוע הבא דילואד ואז סבב חדש.

סקוואט: 3X9X60 רציתי לעשות חמישיות אבל המאמן לא נתן לי (זה היה במסגרת הWOD).

5 Rounds for time:
1 power clean & strict sholder press 40KG
1 Strict pull up
3 Strict pull ups
5 Strict pull ups

7:04 הייתי הראשון בקבוצה שסיים, זה מטקון בשבילי, המתח הטוב שלי נתן לי יתרון מטורף.

• פותח/ת השרשור
ק"מ ריצה

chin ups: 10X2XBW+24KG קל.

מטקון:
3 RFT:
70 קפיצות בחבל
25 לאנצ'ים עם פלטה של 10KG נעולה מעל הראש
25 בארפיז 😵

14:04 תוצאה לא משהו

זה בדיוק סוג המטקונים שאני חלש בו. הברפיז בכלל הורגים אותי

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 3X9X60 ( עוד פעם בWOD היה 3X9 ואפילו לא טרחתי שוב לשאול את המאמן). הרגיש קל ובדיעבד זו היתה הזדמנות דיי טובה לשפר טכניקה. בשלישי אלך על 72.5 לחמישיות.

מקבילים על טבעות: 8,6,3XBW

מטקון:
7 Rounds for time of:

7 KB push press 20kg
6 Pull Ups
9 Box Jumps

10:30
הזמן סביר+ אבל הפוש פרס זה לא RX אז זה לא איזה תוצאה משהו... חייב להתחזק בלחיצות. הבוקס ג'אמפס עיקבו אותי, עוד נגזרת של הסקוואט החלש שלי. למזלי המתח הציל אותי פה.

בקיצור להוסיף כוח

• פותח/ת השרשור
דדליפט:
1X5X105 עלה יפה ולא נלחמתי. לא רואה סיבה שה110 לא יעלה שבוע הבא.

5 RFT:
10 HR push ups
5 deadliftsX60KG
10 burpees

8:14

תוצאה יחסית בסדר. שוב הברפיז לקחו המון זמן...

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 3X5X70KG הטכניקה דורשת שיפור אבל אני מאמין שריכוז יעשה את העבודה. צריך להתיישב עוד אחורה ואז דברים יסתדרו.

פרס: 3X5X45KG היה קשה אבל עלה. אימון הבא נראה לי שאני אעבור ל 5X3 או 3X3... נראה

קצת פלאנק 5\3\1 סבב 2 אימון ראשון:
בנץ':5X60, 5X70, 6X80 PR
זה PR בטכניקה טובה ל80 קילו. ה 5X90 שכתוב בתחילת הלוג זה עם טכניקה פסולה ריצת 1KM

מתח: 5,4,3,2,1,2,3,4,5
את החמישיות עשיתי עם 16 KG, את הרביעיות-שלשלות וזוגות עם 24KG ואת החזרה אחת עם 32KG.

Every Minute on the Minute for 20 Minutes:
Odd – 10 Overhead Lunges 15kg
Even – 10 Hand Release Push Ups

לא הכי קשה. יכול להיות שהייתי צריך לקחת פלטה של 20KG.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 3X5X65 שיפרתי טכניקה והבנתי איפה טעיתי. אימון הבא 72.5
פרס: 4X3X47.5 קשה אבל לא מאוד. אימון הבא אני אעשה 5X3.
מקבילים: 4,3,3XBW, היה חלש כי זה היה אחרי הפרס.

עוד מעט ריצת 2 KM

• פותח/ת השרשור
סומו דדליפט- טכניקה
דדליפט: 1X5X110 הרגיש כבד אבל הגב היה כמעט ישר לגמרי. אימון הבא 115.

partner metcon:
3 RFT:
the bear complex- i go u go X 7 (each parnter 7
7 pullups each partner

bear complex= המוט מתחיל מהרצפה. אתה צריך לעשות איתו פרונט סקוואט- לנעול את המוט מעל הראש-להוריד על הגב-לעשות back squat- ולנעול שוב מעל הראש.
אפשר לעשות את זה איך שרוצים, לדוגמא: POWER CLEAN+FRONT SQUAT+ PUSH PRESS+HB SQUAT+BEHIND THE NECK PUSH JERK או CLUSTER+BACK THRUSTER. המון אופציות. אני עשיתי לרוב CLEAN+PUSH PRESS+BACK THRUSTER.

עשינו ב 12:36

תוצאה סבירה אבל אימון מעולה! ממש אהבתי את המטקון. האימון הכי קשה שהיה לי בחיים:

“Murph”
For time:
1 mile Run
100 Pull-ups
200 Push-ups
300 Squats
1 mile Run
*Partition the pull-ups, push-ups, and squats as needed. Start and finish with a mile run.
**50 Minute Time Cap

לא התחלתי את המייל האחרון בגלל שהשעון היה כבר ב 43:20, הייתי גמור וכאבה לי הבטן רצח ( ממאמץ).

למרות שלא השלמתי את האימון, ושזה היה אימון קשה רצח, אני שמח שהלכתי אליו... טוב לנסות גם סוג כזה של אימונים

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 3X5X72.5 היה דיי קשה. לא יודע למה התרגיל הזה ממש לא בא לי בטבעי....
פרס קל: 3X5X40
פוואר קלין טכניקה: 5X3X50 ממש אהבתי את התרגיל
מקבילים: 6,6,5 OHS ( פעם ראשונה- זה היה בעיקר ליציבה של הכתפיים): 1X5X25, 2X5X30, 1X5X32.5
מתח: 3X5X20KG

20 Minute Partner AMRAP:
Ketllebell Hold 24kg
20 Sit-Ups
20 Ring Rows
*One partner will perform the kettlebell hold while the other does 20 sit ups and then 20 ring rows. Then switch tasks

עשינו 9 סיבובים.

אימון נחמד! מחר בנץ'

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר:

בנץ': 65X3,75X3,85X3
המחשבון הראה שהסט הכבד צריך להיות 84 ובאימון הבא 88.5 אז באימון הזה העגלתי למעלה ובאימון הבא למעלה. מאמין שיש לי 85X4 ואפילו לחמישיה ביום טוב באימון ערב

Mobility drill היה הרבה יותר טובה מפעם שעברה (לפני שבועיים נראלי).

מטקון:
Helen:
Three rounds for time:
Run 400 meters
16KG RUS KB swings 21
12 Pull-ups על סוג של גריפרים של טיפוס שתלויים על רצועה.
10:11

ללא ספק הבעיה שלי והמקום שהכי אפשר לשפר איתו את התוצאה זה הריצה....

עשיתי את המטקון הזה ב1.5.

היום חזרתי עליו עם Ketteball של 24KG במקום 16.

תוצאה קודמת: 10:11
תוצאה נוכחית : 9:17

שיפור של כמעט דקה עם משקל יותר כבד בסווינגס! מרוצה מאוד! מה גם שהחום היום ממש לא הוסיף לריצה.
מתכנן לחזור על המטקון הזה עוד איזה חודשיים-שלוש עם KB של 32KG

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 3X5X75 מאמן אחד טען שהגב שלי רועד והטכניקה לא טובה בגלל זה. משהו שלא ממש ברור לי. אבדוק את זה עם מאמן אחר
קצת דיפס ומוביליטי דדליפט עם איש זקן שמן ענק (לפחות 110 קילו) שהתרסק ברחוב. סוג של PR.
(REAL STORY)

אחת התגובות היותר הזויות בפורום לוגים(למרות שכלב לא נכנס לכאן)
@אריאל

סקוואט 3X5X75 מאמן אחד טען שהגב שלי רועד והטכניקה לא טובה בגלל זה. משהו שלא ממש ברור לי. אבדוק את זה עם מאמן אחר
קצת דיפס ומוביליטי דדליפט עם איש זקן שמן ענק (לפחות 110 קילו) שהתרסק ברחוב. סוג של PR.
(REAL STORY)

אחת התגובות היותר הזויות בפורום לוגים(למרות שכלב לא נכנס לכאן)
@אריאל
מה קרה לבחור?

• פותח/ת השרשור
מה קרה לבחור?
כלום, בטח רק כמה מכות יבשות. התיישב על המיני קולנועית והמשיך לנסוע. אשתו טענה ש "זה קורה לו הרבה"... לא מבין איך הם נוסעים בכזה חוסר אחריות... שניהם פשוט טסו

כלום, בטח רק כמה מכות יבשות. התיישב על המיני קולנועית והמשיך לנסוע. אשתו טענה ש "זה קורה לו הרבה"... לא מבין איך הם נוסעים בכזה חוסר אחריות... שניהם פשוט טסו
איפה נכנס הדדליפט פה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית