הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
תענוג! לא מספיק אקפלוסיבי, אבל פשוט יפה לראות!
כן ללא ספק חסר לי מהירות בכל התרגילים. והבלוק שלי רך מאוד ( יותר נכון אין לי בלוק)

תודה רבה! יש המון דברים לשפר חחח

לא כזה חלש. 80 קילו קלין זה כמעט משקל גוף, תקן אותי אם אני טועה, שזה הרבה, אין מה לעשות, תנועות מורכבות שצריכות מאמץ של כל הגוף תמיד יתקדמו לאט יותר.

פשוט תתאמן על הדחיקה וזה יתקדם.

מה שגם תהיה שמח, אתה מתקדם מעולה לדעתי!

אגב, אני לא זוכר איפה קראתי את זה (אז אין לי מקור להביא..), אבל אני חושב שאם תתאמן על Clean & Press (שפעם היה הרמה אולימפית) בנוסף ל Clean & Jerk זה יעלה לך את הC&J כי אתה יכול לעבוד בווליום טיפה גבוה יותר (משהו כזה).

לא כזה חלש. 80 קילו קלין זה כמעט משקל גוף, תקן אותי אם אני טועה, שזה הרבה, אין מה לעשות, תנועות מורכבות שצריכות מאמץ של כל הגוף תמיד יתקדמו לאט יותר.

פשוט תתאמן על הדחיקה וזה יתקדם.

מה שגם תהיה שמח, אתה מתקדם מעולה לדעתי!

אגב, אני לא זוכר איפה קראתי את זה (אז אין לי מקור להביא..), אבל אני חושב שאם תתאמן על Clean & Press (שפעם היה הרמה אולימפית) בנוסף ל Clean & Jerk זה יעלה לך את הC&J כי אתה יכול לעבוד בווליום טיפה גבוה יותר (משהו כזה).
בדרך כלל ככל שהתנועה מורכבת יותר ההתקדמות אמורה להיות מהירה יותר ( נגיד תשווה דדליפט לכפיפות מרפקים), אבל בהרמות אולימפיות זה קצת שונה כי נכנס פה הפקטור של הטכניקה שהוא מאוד מאוד מאוד מאוד משמעותי.

כמו שאמרתי צריך לחזק את הרגליים... הדחיקה שלעצמה בסדר גמור ( ביחס לקלין). אם זה דחיקה מעמודים אני כמעט בטוח שיש לי את ה85 ולדעתי גם 90 בלי בעייה.

תודה על הפידבק אחי

DorT עדכן/ה את הלוג ״Olympic WL log״:

עדכון לוג: 17/05/15

סקוואט
6X3X90
החלטתי שאני חוזר לעשות סקוואט שובר מקביל ולא ATG כמו היום. הקפיץ שאני לוקח מלמטה מרגיש לי לא טוב בברכיים ובלי קפיץ אני לא מצליח ATG.

מתח
4X6XBW+10KG

סט שישי:

@אריאל אשמח לטיפים וביקורת
אגב מסתבר שהחגורה שקניתי ממך בזמנו ממש טובה
קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
DorT עדכן/ה את הלוג ״Olympic WL log״:

עדכון לוג: 03/06/15

החלטתי שאני נח מסקוואטים ודברים שכואבים לי עד שזה יעבור. יקח כמה שיקח

רינג דיפס:
7X3XBW

מטקון
8MINUTES AMRAP:

200M חתירה
15 רינג פושאפס
15 10KG Weighted situps (כשהיידים ישרות והכתפיים מייצבות את הפלטה)
5 צ'ין אפס

2 סיבובים+ 200 מטר חתירה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית