Resource icon

C++

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/16
DorT עדכן/ה את הלוג ״Olympic WL log״:

עדכון לוג: 27/07/15

מתח
5X7XBW+8KG

partner metcon

100 RFT
50KG פוש פרס

פרנטר אחד עושה פוש פרס והשני באותו זמן עושה פלנק
100 חזרות לשנינו ביחד (ולא כל אחד)

11:04

קרא את שאר עדכון הלוג...
מסתבר שאיכשהו גם מ60 קילו סקוואט הכאבים מתחילים לחזור.

אני בקרוב אנסה לעשות LB ונראה מה יצא מזה

עדכון לוג: 29/07/15

אימון ראשון שאני עושה LB (בגלל הפציעה), לא רוצה לקבוע כלום מוקדם מדי אבל אני בכלל לא מרגיש כאבים והתנועה הרבה יותר "טבעית" לי.

LB סקוואט
3X5X60

בנץ'
5X5X75

דדליפט
1X5X130
היה קשה, הגב לא התעגל אבל בשתי החזרות האחרונות הוא לא היה פלטה. כנראה שאין מה לעשות אבל אימון הבא אני מוסיף 2.5 ולא 5. לא מפתיע שאני עומד להתקע יחסית מהר בהתחשב בזה שירדתי קצת יותר מ6 קילו בחודש האחרון עם הפליאו הזה

קרא את שאר עדכון הלוג...
טוב, בעקבות המצב הפיזי שלא ממש מאפשר לי לעשות WL כמו שצריך והעובדה שסוףסוף מצאתי דרך לעשות סקוואט מבלי למות מכאבים, המטרה עכשיו היא להתחזק כמה שיותר וכמו שצריך.

אני עדין בפליאו ויורד במשקל ( למרות שאני לא מנסה ואוכל המון בשר), אז בלחיצות אני לא אצליח להתקדם לינארית, במיוחד כי אני מתכנן לשלב מטקון או שניים בשבוע.

@Beast and cheat @stitch אשמח לעצתכם, איך לשלב לחיצות? אני לא מצליח להתקדם לינארית.
משקלים:
בנץ' 85X3 פרס 3X3X55.

בכל מקרה לגבי השאר חשבתי על הבסיס

3פעמים סקוואט 3X5
דדליפט כל אימון ראשון בשבוע 1X5
פוואר קלינים רחוק מהדדליפט 5X3
מתח ביום שאין PC ודדליפט

איך התוכנית שלך בנויה כרגע? כמה זמן אתה תקוע, ואיך התנהלת עם כשלים?

לגבי זה:

3פעמים סקוואט 3X5
מתח ביום שאין PC ודדליפט
אתה יכול פשוט להוסיף לחיצות במתכונת של טקסס.

איך התוכנית שלך בנויה כרגע? כמה זמן אתה תקוע, ואיך התנהלת עם כשלים?

לגבי זה:

אתה יכול פשוט להוסיף לחיצות במתכונת של טקסס.

בזמן האחרון עשיתי ב WL מה שהמאמן אמר, והוספתי פעם- פעמיים בשבוע בנץ' בלי תכנון, לרוב סט אחד עצים ל2-3 חזרות ואז 3-4 סטים של 7-10 חזרות. קיצר ליצנות

והתכנית שאני מתכנן עכשיו להתחיל כתבתי בהודעה הקודמת:

3 ימים סקוואט 3X5
מתח ביום שאין PC ודדליפט

עדכון לוג: 29/07/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
טוב, בעקבות המצב הפיזי שלא ממש מאפשר לי לעשות WL כמו שצריך והעובדה שסוףסוף מצאתי דרך לעשות סקוואט מבלי למות מכאבים, המטרה עכשיו היא להתחזק כמה שיותר וכמו שצריך.

אני עדין בפליאו ויורד במשקל ( למרות שאני לא מנסה ואוכל המון בשר), אז בלחיצות אני לא אצליח להתקדם לינארית, במיוחד כי אני מתכנן לשלב מטקון או שניים בשבוע.

@Beast and cheat @stitch אשמח לעצתכם, איך לשלב לחיצות? אני לא מצליח להתקדם לינארית.
משקלים:
בנץ' 85X3 פרס 3X3X55.

3פעמים סקוואט 3X5
מתח ביום שאין PC ודדליפט
לא עקבתי אחרי הלוג, אז כדי שאוכל להגיב תן לי סיכום זריז.

לא עקבתי אחרי הלוג, אז כדי שאוכל להגיב תן לי סיכום זריז.
חודשיים אחרונים לא עשיתי סקוואט ולא היתה תכנית מסודרת.

עכשיו מתחיל לעשות LB ומזניח את ה WL.
משקלי עבודה
דד 130X5
פרס 3X3X55
בנץ' 85X3

אני עושה פליאו וכתוצאה מכך יורד במשקל, ובלחיצות אני לא יכול להתקדם לינארית.
אני רוצה להתחיל מסקוואטים 3 פעמים בשבוע 3X5, לשלב סט כבד של דדליפט לחמישיה בשבוע ו 5X3 של PC. באיזה מתכונת היית ממליץ לי לעבוד ? ( ברור שהבסיס זה SS אבל יש שינויים קלים בגלל הלחיצות).

נ.ב
אני מתכוון להוסיף מטקון אחד בשבוע אז כשהסקוואט יתחיל להיות כבד היית ממליץ לי להוריד לפעמיים בשבוע?

חודשיים אחרונים לא עשיתי סקוואט ולא היתה תכנית מסודרת.

עכשיו מתחיל לעשות LB ומזניח את ה WL.
משקלי עבודה
דד 130X5
פרס 3X3X55
בנץ' 85X3

אני עושה פליאו וכתוצאה מכך יורד במשקל, ובלחיצות אני לא יכול להתקדם לינארית.
אני רוצה להתחיל מסקוואטים 3 פעמים בשבוע 3X5, לשלב סט כבד של דדליפט לחמישיה בשבוע ו 5X3 של PC. באיזה מתכונת היית ממליץ לי לעבוד ? ( ברור שהבסיס זה SS אבל יש שינויים קלים בגלל הלחיצות).

נ.ב
אני מתכוון להוסיף מטקון אחד בשבוע אז כשהסקוואט יתחיל להיות כבד היית ממליץ לי להוריד לפעמיים בשבוע?
משקל גוף, גובה, אחוז שומן מוערך?
ואם התשובה תהיה 1.80, 70 ק"ג או משהו כזה, אז אני שואל מעכשיו - למה גירעון קלורי?

...
משקל גוף, גובה, אחוז שומן מוערך?
ואם התשובה תהיה 1.80, 70 ק"ג או משהו כזה, אז אני שואל מעכשיו - למה גירעון קלורי?
חחח הלוואי והיה לי קצת יותר נטייה להיות שחיף.
1.86
88 קג
15-16%

אני כן רוצה להמשיך לרדת, אבל לא עוד הרבה.

אני אדחוף לפה עוד שאלה, כאב בכתף האחורית שמרגיש כמו דומס ( ולא כמו מכה), איפה שממקמים את המוט ב LB זה טבעי אחרי הפעם הראשונה ? בכל מקרה כואב רק בכתף אחת וזה בקטנה אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא מעיד על מיקום לא טוב של המוט.

נ.ב

אחרי שאני אתקע בדדליפט להתחיל לחגור ?

נערך לאחרונה:
...

חחח הלוואי והיה לי קצת יותר נטייה להיות שחיף.
1.86
88 קג
15-16%

אני כן רוצה להמשיך לרדת, אבל לא עוד הרבה.

אני אדחוף לפה עוד שאלה, כאב בכתף האחורית שמרגיש כמו דומס ( ולא כמו מכה), איפה שממקמים את המוט ב LB זה טבעי אחרי הפעם הראשונה ? בכל מקרה כואב רק בכתף אחת וזה בקטנה אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא מעיד על מיקום לא טוב של המוט.

נ.ב

אחרי שאני אתקע בדדליפט להתחיל לחגור ?
אז המטרה כרגע היא חיטוב? תגדיר...

בסקוואט לא תהיה לך בעייה להתקדם אם לא עשית חודשיים. בלחיצות אתה יכול לעבור לטקסס מת'וד אבל אני הייתי מבצע SS עם מיקרולואדינג + תרגילי עזר ללחיצות (צ'ין אפס + תרגיל לטרייספס)

בדדליפט לא צפויה בעייה מיוחדת, מקסימום תעבור לתוספת של 2.5 ק"ג ולא 5 ק"ג

תתחיל לחגור כבר מעכשיו בסט העבודה בדדליפט + בסט החימום האחרון, במידה והחגורה לא מפריעה לך לסטאפ (בסקוואט חכה ל100-110, תטמיע קודם טכניקה טובה בלי החגורה).

הכאב יכול להיות ממיקום נמוך מידי של המוט. תלמד לאחוז את המוט כמו שצריך:

אז המטרה כרגע היא חיטוב? תגדיר...

בסקוואט לא תהיה לך בעייה להתקדם אם לא עשית חודשיים. בלחיצות אתה יכול לעבור לטקסס מת'וד אבל אני הייתי מבצע SS עם מיקרולואדינג + תרגילי עזר ללחיצות (צ'ין אפס + תרגיל לטרייספס)

בדדליפט לא צפויה בעייה מיוחדת, מקסימום תעבור לתוספת של 2.5 ק"ג ולא 5 ק"ג

תתחיל לחגור כבר מעכשיו בסט העבודה בדדליפט + בסט החימום האחרון, במידה והחגורה לא מפריעה לך לסטאפ (בסקוואט חכה ל100-110, תטמיע קודם טכניקה טובה בלי החגורה).

הכאב יכול להיות ממיקום נמוך מידי של המוט. תלמד לאחוז את המוט כמו שצריך:

המטרה היא חיטוב אבל לא לעוד הרבה זמן. מאמין שתוך חודש אדאג להתחיל לעלות לאט לאט במשקל גוף.

באיזה תדירות לעשות את התרגיל של הטרייסיפ? וכמה סטים וחזרות?

ראיתי את הסרטון עכשיו, באמת מיקמתי את המוט נמוך מדי.

2*12 בסוף האימון של הבנץ' וצ'ין אפס בסוף האימון של הפרס ל3*5 עם משקל

DorT עדכן/ה את הלוג ״להתחזק עד הגיוס (בע"ה)״:

עדכון לוג: 03/08/15

סקוואט
3X5X70

פרס (טקסס 1 אימון 1)
5X5X47.5

דדליפט
1X3FX132.5
היה לי קשה אבל הכשל היה בעיקר טכני (אחרי זה בסרטון ראיתי שהייתי קדימה מדי) וגם פסיכולוגי. ובלי קשה אני צריך להחליף את הדדליפט ו ה PC ככה שהדדליפט יהיה בחמישי ו הPC בראשון. הדדליפט לא מפריע לי ל PC כמו שה PC מפריע לדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית