הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הקטן שרק רוצה להתחזק

הסקוואט נראה ממש קל.

דדליפט השתפרת מאוד חזרה שלישית סט אפ קצת יותר טוב וגב עליון יותר מכווץ, סה"כ Animal הלילה.

שבוע 6,יום א'-נפח
squat 190x5x5 w\wraps כבר מתקרב לסינגל התחרותי..תודה מיוחדת ל @CHICKEN על הכאפות המדהימות:rolleyes-71:
bench press 92.5x5x5
pendley row 85x5x5
הכנסתי קצת מתח על הדרך
pullups 2x8
לצערי אין סרטונים של היום:confused001:

ידעתי מההתחלה שחוץ מהכאפות מישהוא צריך לצלם, יש לציין שהיה קל הלילה ורק בסט החמישי חזרה אחרונה הייתה קשה אבל עלתה, יופי ילד יופי תמשיך ככה מאוהב4

לגבי הסקוואט - מצאת עיתוי טוב לשים רצועות. נראה שאתה מסתדר עם זה טוב. כמה חזק קושר וכמה כואב?
לגבי הדדליפט - נראה שמתאים לך סומו רק שים לב לגב תחתון ברח לך בחזרה השלישית, באמת נראה קל מאוד. עוד הערה לגבי הדדליפט- חזרה אתה מושך בסגנון אה"ל - גב עם טיפה יותר זוית, נוטה קדימה - החזרה טסה לך. חזרה שניה אתה מושך סומו "טהור" משמע תחת למטה גב זקוף - החזרה הייתה קצת איטית יחסית, חזרה שלישית כאילו אמרת זין על כולם אני מושך מה שיצא והגב התעגל. בלי קשר מה אתה בוחר - ממליץ לדבוק במשהו ספציפי.

לגבי הסקוואט - מצאת עיתוי טוב לשים רצועות. נראה שאתה מסתדר עם זה טוב. כמה חזק קושר וכמה כואב?
לגבי הדדליפט - נראה שמתאים לך סומו רק שים לב לגב תחתון ברח לך בחזרה השלישית, באמת נראה קל מאוד. עוד הערה לגבי הדדליפט- חזרה אתה מושך בסגנון אה"ל - גב עם טיפה יותר זוית, נוטה קדימה - החזרה טסה לך. חזרה שניה אתה מושך סומו "טהור" משמע תחת למטה גב זקוף - החזרה הייתה קצת איטית יחסית, חזרה שלישית כאילו אמרת זין על כולם אני מושך מה שיצא והגב התעגל. בלי קשר מה אתה בוחר - ממליץ לדבוק במשהו ספציפי.
קושר די חזק אבל אני חושב שאפשר לקשור חזק יותר..בנתיים עוד מתרגל לקטע הזה
וכן אתה צודק לגבי הדדליפט,נראה השבוע איך יהיה
תודה על ההערות!

הוא קושר בסדר גמור אתמול ראיתי....בעניין הזה הוא מסודר, גם הסקוואט שלו מאוד דומה לאה"ל לא רק הדדליפט^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית