הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
חגורה מוסיפה משקל למוט. עם חגורה אין לך 130 נכון לעכשיו. לפי מה שראיתי בסרטון, נראה הגיוני שעם חגורה (כלומר אותם תנאים) יש לך 110. תכלס גם 115, אולי 120. אבל זה רק בגדר ניחוש.
אני חושב שעכשיו להוריד את החגורה ולשים 110 זה אולי כמו לשים 120 פשוט עם החגורה (שוב - הערכה וניחוש).

אז חייבים דרך כלשהי לכמת את הדילואוד, ומשקל זו דרך טובה מאוד שקל לכמת. כמה החגורה מוסיפה\מורידה לך, זה לא משהו שאנחנו יכולים לכמת, לפחות לא עכשיו. אז אם אתה רוצה בלי חגורה, הייתי הולך על הסייף סייד ויורד ל-100. אבל בגלל ש110 זה כבר משקל שבכל מקרה זה לגיטימי להשתמש בו בחגורה, אני אומר שפשוט תרד ל110 באותם תנאים שביצעת את ה130 [שבתכלס היה כשל (חוסר עומק שווה ערך לכשל)].

זו דעתי.
למה חגורה מוסיפה לי משקל למוט בדדליפט אבל בסקוואט לא ?

חגורה מוסיפה משקל למוט. עם חגורה אין לך 130 נכון לעכשיו. לפי מה שראיתי בסרטון, נראה הגיוני שעם חגורה (כלומר אותם תנאים) יש לך 110. תכלס גם 115, אולי 120. אבל זה רק בגדר ניחוש.
אני חושב שעכשיו להוריד את החגורה ולשים 110 זה אולי כמו לשים 120 פשוט עם החגורה (שוב - הערכה וניחוש).

אז חייבים דרך כלשהי לכמת את הדילואוד, ומשקל זו דרך טובה מאוד שקל לכמת. כמה החגורה מוסיפה\מורידה לך, זה לא משהו שאנחנו יכולים לכמת, לפחות לא עכשיו. אז אם אתה רוצה בלי חגורה, הייתי הולך על הסייף סייד ויורד ל-100. אבל בגלל ש110 זה כבר משקל שבכל מקרה זה לגיטימי להשתמש בו בחגורה, אני אומר שפשוט תרד ל110 באותם תנאים שביצעת את ה130 [שבתכלס היה כשל (חוסר עומק שווה ערך לכשל)].

זו דעתי.
עידכון:
משקל: 76.5
יום ראשון שבוע שני - אימון מס' 1
סקוואט - דילואוד ל110 בשביל לעבוד על עומק - 3X5/5/5 - יש סרטון
פרס - 50X5/5/5 - הרגיש ממש קל, לא ציפיתי שאני אצליח
דדליפט - 132.5 - היה קליל.

@Beast and cheat אני מניח שגם ביום חמישי כדאי לעבוד על העומק נכון?

כן, יש שיפור יפה בעומק. משקלים יפים ואתה מתקדם אחלה 😃

העומק נראה טוב תמשיך לתת בראש 🤪

תודה. יצא לי טיפה לעקוב אחרי הלוג שלך, איך אתה הולך עם טקסס בסוף?
עושה טקסס 3 פעמים בשבוע אבל בנפח אני עושה הרבה נפח לחזה, הבנץ שלי בושה 🤬 כשעשיתי SS לא התקדמתי בכלל בבנץ. התחלתי בנץ 60 וסיימתי בנץ 60. עד מתי אתה בSS?

עושה טקסס 3 פעמים בשבוע אבל בנפח אני עושה הרבה נפח לחזה, הבנץ שלי בושה 🤬 כשעשיתי SS לא התקדמתי בכלל בבנץ. התחלתי בנץ 60 וסיימתי בנץ 60. עד מתי אתה בSS?
אני רוצה לסיים SS עם לפחות שלוש פלטות בסקוואט. בזמן האחרון התקדמתי טוב כי התחלתי לישון ולאכול כמו שצריך, אני עדיין צריך לסדר כמה דברים עם התזונה, אבל בכללי 140 סקוואט יהיה נחמד לצאת, כמובן שאם יהיה אפשר למשוך יותר אני אמשוך.
העומק נראה טוב תמשיך לתת בראש 🤪
תודה 😃

אני רוצה לסיים SS עם לפחות שלוש פלטות בסקוואט. בזמן האחרון התקדמתי טוב כי התחלתי לישון ולאכול כמו שצריך, אני עדיין צריך לסדר כמה דברים עם התזונה, אבל בכללי 140 סקוואט יהיה נחמד לצאת, כמובן שאם יהיה אפשר למשוך יותר אני אמשוך.
תודה 😃
פשש.. יפה. אני סיימתי SS על 117.5, בעיקר בגלל המטבח אני משער. כמה אתה עולה בשבוע? חצי קג?

פשש.. יפה. אני סיימתי SS על 117.5, בעיקר בגלל המטבח אני משער. כמה אתה עולה בשבוע? חצי קג?
לא עקבתי בשבוע האחרון אז אני לא יכול להגיד בדיוק. מהיום אני בודק כל בוקר ביום ראשון.

קליל
הדדליפט לחמישייה ?

רעיון ה-110 היה מצויין.
לרדת פחות, להוציא ברכיים יותר החוצה ולא לעצור בתחתית.
תעבוד על כל אחד מהתיקונים החל מהחימום, כל סט על משהו אחר (אחד בלבד).

אימון הבא - 115

רעיון ה-110 היה מצויין.
לרדת פחות, להוציא ברכיים יותר החוצה ולא לעצור בתחתית.
תעבוד על כל אחד מהתיקונים החל מהחימום, כל סט על משהו אחר (אחד בלבד).

אימון הבא - 115
אוקיי, אצלם באימון הבא ואתייג אותך. תודה 😃

נראה יותר טוב, אני אישית לא בעד החגורה, נראה שאתה יותר מידי "מסתמך" עלייה והיא מסתירה בעיות אחרות.
יש שיפור, פתח ברכיים, שמור על כיווץ, לדעתי צריך להתיישב עוד טיפה ולמתוח יותר טוב את ההאמס.
וזה לא פאוס סקוואט, קבל באונס ותעוף למעלה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית