עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
General physical preparationמזה gpp
הכנה לריצת 2000 בבצפר?General physical preparation
לאו דווקא. האירובי היה ריצה קלה מאוד והGPP תרגילי משקל גוף ומכ1נ1ת בעצימות נמוכה.הכנה לריצת 2000 בבצפר?
המורה שלנו אףפעם לא מוריד אותנו לחדכ בבצפר כל הזמן מריץ אותנו...לאו דווקא. האירובי היה ריצה קלה מאוד והGPP תרגילי משקל גוף ומכ1נ1ת בעצימות נמוכה.
מנסה להמנע ממכונות אבל זה מה שהיה בבצפר.
רבתי עם המורה שלי על הריצות. מאז אני רץ הרבה פחות.המורה שלנו אףפעם לא מוריד אותנו לחדכ בבצפר כל הזמן מריץ אותנו...
אוטורגולציה, שבוע שעבר היה פחות משקל, שבוע הבא אותו משקל עם יותר סטים.למה בנצ 5x5 ?
לא היה 8 ?
אני עושה משהו דומה עם החזרותאוטורגולציה, שבוע שעבר היה פחות משקל, שבוע הבא אותו משקל עם יותר סטים.
משום מה נחלשתי משום מקום בלחיצות, אבל כן, גם אני מאמין שנפח גבוה כזה יעזור ללחיצות.אני עושה משהו דומה עם החזרות
עובד ממש טוב בבנץ׳
בצבא הרגלתי את הקצינים שלי שאני לא רץ ולא מתאמן עם כולם 🤪לאו דווקא. האירובי היה ריצה קלה מאוד והGPP תרגילי משקל גוף ומכ1נ1ת בעצימות נמוכה.
מנסה להמנע ממכונות אבל זה מה שהיה בבצפר.
כיף לך. איך שכנעת אותם?בצבא הרגלתי את הקצינים שלי שאני לא רץ ולא מתאמן עם כולם 🤪
ידעו שאני חולה בראש ושאני כבר אשמור על כושר
המון זינוי שכל.. אם תראה להם שאתה יכול לעשות יותר טוב מהם ולהראות להם שזה פוגע לך בהתאוששות (תגיד להם שצריך 48 שעות מנוחה לשרירים).כיף לך. איך שכנעת אותם?
קודם כל אפשר להרים עם פריצת דיסק בעתיד.איתמר שלנו ביקש שאעדכן בשבילו
בצער רב איתמר הילד החזק שלנו נפל במדרגות, ופרץ דיסק.
לפי דבריו הפציעה קשה ולא יוכל להמשיך להרים..
אגב.. הלוואי וזה היה סוג של הטרלה..
לא לתת לי לייקים אני באמת מבקש.
לילה טוב..
הלוואי וזה היה הטרלה ..קודם כל אפשר להרים עם פריצת דיסק בעתיד.
דבר שני אם זה הטרלה אתה מקבל 5 פעמים מוניטין שלילי ממני .
אחד ביום.
שלושה ברי מזל כל יום יקבלו חיובי רק כדי שאוכל להביא לך שוב ושוב, אתה תהיה מספר שתיים אצלי במוניטינים השליליים אחרי @Rhino