- פותח/ת השרשור
לפחות זו גופייה של הפורום (?)@the Raccoon ככה גידלת את הילד? להתאמן עם גופיות? 🤦♂️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפחות זו גופייה של הפורום (?)@the Raccoon ככה גידלת את הילד? להתאמן עם גופיות? 🤦♂️
צילום חביביאימון B
יום שלישי 27/5/14
יום מעיק וקשה עוד מהלימודים
סקוואט - 117.5X3/3/3 היה קשה אבל הצלחתי כמתוכנן, הצרתי מעט את העמידה לפי הצעתו של @MikeRozner היה קל יותר אבל קשה יותר בו זמנית, קשה להסביר
פרס - 52.5X1\1\1 - זבל, המשקל הרגיש כבד מדי ופשוט לא הצלחתי
פאוורקלין - 60X2/2/0/0/0 - גם כאן, היה מעיק וקשה בצורה מעצבנת במיוחד
צ'ין אפס עם משקל 3X6
@^pala
לפי מה שהבנתי גם לך היו הרבה בעיות עם הלחיצות, מה עשית?
יש לי צילום של הקלין לא על הפלאפון שליצילום חביבי
מצפה מעצמי להתקדם לאט לאט, אני אבקש את הצילוםקדימה קדימה... טפל בזה.
אני מקווה שעוד חודש גם אני מתחיל להפציץ בצילומים 😃
רשימת TO DO :
פאוורקלין 125*5
דדליפט 250+
סקווט 215*3 220*2 228*1+
ממך אני מצפה לקלין 70 אוטוטו
תודה, אעדכןמצפה מעצמי להתקדם לאט לאט, אני אבקש את הצילום
ואצלם סקוואט בחמישי ואנסה גם את הבנץ והדדליפט שגם עושה לי בעיות
שיהיה בהצלחה 😃
חזרה ראשונה הייתה לא עמוקה מספיק, שתיים אחרות גבוליות...אבל סט אחרי ירדתי יותר נמוך מה שהקשה עליי אבל הצליחמבחינת עומק אני לא רואה שהוא מספיק עמוק, ולא נראלי שעדיין צריך לשנות לטקסס.
אימון שנילדעתי תן ריסט קטן לבנץ' ונסה עוד פעם , כמה זמן אתה מנסה את המשקל הזה (72.5X3X3) ?
תן ריסט לבנץ' ולפרס שלך , אני מאמין שאני יעזוראימון שני
אבל גם את ה70 ניסיתי שתי אימונים
והפרס בכלל זבל זה ניראה ככה: שלוש אימונים ניסיון-ריסט עוד שלוש-ריסט ורק אז אצליח
אני אנסהתן ריסט לבנץ' ולפרס שלך , אני מאמין שאני יעזור
תודה, אני אנסה עוד להצר את העמידה ולשבת יותר אחורה, אג"ב הצרת העמידה תקשה עליי נכון?הסקוואט גבולי והטכניקה לא נכונה.
המוט ממוקם קדימה מידי מעל כף הרגל -> אתה לא מתיישב מספיק.
נראה שהעמידה שלך רחבה מידי ולא מאפשר באונס מקסימלי.
עוד טווח לרוב אומר יותר קשה לעומת זאת אם זה יאפשר לך לתפוס באונס טוב - זה יקל מעטתודה, אני אנסה עוד להצר את העמידה ולשבת יותר אחורה, אג"ב הצרת העמידה תקשה עליי נכון?
בנוסף אשמח גם לשמוע את דעותיכם @MasterSplitter @Beast and cheat
צודקעוד טווח לרוב אומר יותר קשה לעומת זאת אם זה יאפשר לך לתפוס באונס טוב - זה יקל מעט
רוחב העמידה יכול להשפיע, אבל הוא לא משהו שצריך למנוע ממך להגיע לעומק תקין. בעמידה צרה יותר סביר להניח שתוכל להרים קצת פחות.תודה, אני אנסה עוד להצר את העמידה ולשבת יותר אחורה, אג"ב הצרת העמידה תקשה עליי נכון?
בנוסף אשמח גם לשמוע את דעותיכם @MasterSplitter @Beast and cheat
למה זה צריך להתרחש בו זמנית ? אני פותח את האגן קודם על מנת להתרכז בלשבת אחורה ובהיפ דרייב אשמח אם תעיף מבט בסקוואט שפרסמתילפעמים צריך להתחיל מעט מוקדם יותר עם האגן (זמנית כמובן) על מנת לפתור בעיות כאלה.