הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
חברה שלי הייתה אצלי אתמול ולא הייתי בערב בבית אז לא יצא לעדכן
אז עידכון מאתמול
10/6/2014
יום שלישי
אימון B:
בכללי אני לא יודע מה לומר על האימון הזה, חרא ולא חרא, תכף תבינו

סקוואט - 117.5X3\2F\1F - וידיתי שאני שובר מקביל ואין ספק שהמשקל הזה כבד לי, הקושי הורגש כבר בסט הראשון, אני אתן למשקל עוד שתי אימונים ואז אעשה ריסט אם לא יעלה
פרס - 50X3\3\3 - היה יחסית קל, ציפיתי שיהיה יותר קשה וזה נותן לי תקווה להצליח את ה52.5 באימון הבא
פאוורקלין - 55X3\3\3\3\3 - הצליח אבל היה קשה והטכניקה נישברה בסטים האחרונים, אני אשאר על המשקל

האייפוד שלי נהרס ולא היה מי שיצלם לי, אני מקווה להשיג צילום בחמישי
בנוסף הוספתי עוד שומן לתפריט שלי על מנת לעלות במ"ג ובמשקלי עבודה, ניראה איך ילך

• פותח/ת השרשור
עידכון מאתמול
12/6/2014
יום חמישי
אימון A:
האימון היה מעולה
הלכתי מאוחר אז לא יכלתי להשיג צילום, אנסה להביא בראשון

סקוואט - 117.5X3/3/3 - ירידתי למקביל לפי מה שהסובבים אמרו, אומנם זה נחמד אבל אני לא מרוצה ואשאר עם המשקל הזה כדי לשפר עומק, בכללי חזרה אחרונה סט אחרון היה גריינד
בנץ ריסט - 70X3/3/3 - לא קשה במיוחד ולא קשה במיוחד, יש תחושה שאצליח את ה72.5 באימון הבא
דדליפט - 115X5 - היה קל, מתחיל להתקרב למשקל שהיה לפני שניפצעתי
מקבילים רחב בלי משקל (הפאווראק היה תפוס אז עשיתי בגרביטון בלי להוריד ממני משקל) - 2X10

ממה שנראה אתה לא עף במשקלים מהמתכונת הזאת.
מציע בחום שתחזור לSS ותעבוד בה עם ריסטים ( מה שסירבת לעשות כמו שצריך ממה שאני זוכר ), או טקסס.

• פותח/ת השרשור
ממה שנראה אתה לא עף במשקלים מהמתכונת הזאת.
מציע בחום שתחזור לSS ותעבוד בה עם ריסטים ( מה שסירבת לעשות כמו שצריך ממה שאני זוכר ), או טקסס.
לא יוצא לי לאכול כמו שאני רוצה בגלל דברים בבצפר והכנות למסיבת סיום, בנוסף לזה שזרקתי זין על השינה בזמן האחרון לטובת חיי חברה
אבל, פעם אחרונה שנתתי חמישיות והיה קשה זה היה 107.5X3X5, לעומת 117.5X3X3 רק לשם השוואה
אבל אם מדברים על טקסס, בגלל שלא יוצא לי לאכול כמו שאני רוצה באמת שקלתי את האפשרות הזו כי ההתקדמות שם שבועית ולא כל אימון

אבל אם מדברים על טקסס, בגלל שלא יוצא לי לאכול כמו שאני רוצה באמת שקלתי את האפשרות הזו כי ההתקדמות שם שבועית ולא כל אימון

אני חושב שהבעיה היא בתכנית יותר מאשר בדברים שמסביב
רוב האנשים לא מתקדמים מתכניות כאלה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבעיה היא בתכנית יותר מאשר בדברים שמסביב
רוב האנשים לא מתקדמים מתכניות כאלה
וצודק
וגם הגעתי למסקנה שאני לא כמו רוב הפורום ואני לא מתכוון לעבור את ה25% שומן כרגע בשביל עוד משקל על המוט, לא בגלל מראה
אני פשוט לא חושב שזה הגיוני להיות כל כך שמן בשביל עוד משקל על המוט וכרגע בSS זה חובה

• אהבתי
Reactions: rud
וגם הגעתי למסקנה שאני לא כמו רוב הפורום ואני לא מתכוון לעבור את ה25% שומן כרגע בשביל עוד משקל על המוט, לא בגלל מראה
א. תודה על העקיצה.
ב. אני לא מעל 25 אחוז.
ג. יש לך חברה אז מותר אפילו כרס.

• פותח/ת השרשור
א. תודה על העקיצה.
ב. אני לא מעל 25 אחוז.
ג. יש לך חברה אז מותר אפילו כרס.
א. העקיצה לא הייתה אליך, לא התכוונתי לעקוץ אף אחד
ב. לא אמרתי דבר כזה, נתתי דוגמא כלשהי
ג. זו בחירה שלי, לא אכפת לה שאני יהיה גם 40% אוקעיי וחזרה לרצינות, אני שוקל ברצינות את טקסס

יש לך עכשיו חופש גדול והרבה זמן לאכול, לדעתי תיכנס ב SS בכל הכוח, במסה צריך להקריב, אין ברירה

יש לך עכשיו חופש גדול והרבה זמן לאכול, לדעתי תיכנס ב SS בכל הכוח, במסה צריך להקריב, אין ברירה

דוןקא אני חושב שיש חופש זה מזיק לאימונים הולכים לישון בבוקר קמים ב4-5 ואין לך כוח להשקיע בתזונה

דוןקא אני חושב שיש חופש זה מזיק לאימונים הולכים לישון בבוקר קמים ב4-5 ואין לך כוח להשקיע בתזונה
אז אל תלך לישון בבוקר ואל תקום ב 4-5, זה דיי פשוט

זה לא ממש פשוט זה דורש ממך לא לצאת ולהישאר בבית כל היום כי יוצאים רק בערבים
אין מה לעשות, זה ספורט שדורש הקרבה.. ברור שאפשר לצאת מדי פעם אבל אם אתה רוצה לצאת מדי לילה ולא לישון הספורט הזה הוא לא בשבילך

אין מה לעשות, זה ספורט שדורש הקרבה.. ברור שאפשר לצאת מדי פעם אבל אם אתה רוצה לצאת מדי לילה ולא לישון הספורט הזה הוא לא בשבילך
אני דווקא תומך בו. לא כולם מוכנים להקריב תחיים שלהם בשביל לעשות SS. עדיף שיצא עם חברים ויהיה פחות חזק אתה לא חושב?

אני דווקא תומך בו. לא כולם מוכנים להקריב תחיים שלהם בשביל לעשות SS. עדיף שיצא עם חברים ויהיה פחות חזק אתה לא חושב?
שיעשה מה שבאיבר מינו. אני אומר מה שלדעתי צריך לקרות בשביל התקדמות מקסימלית. ברור שאי אפשר לוותר על חיי חברה אבל לכל דבר יש מידה, ואפשר לא לעשות דברים מסוימים שהיית עושה כדי להתקדם יותר. בכל מקרה בחזרה לנושא, בכל תוכנית הוא יצטרך לאכול כדי להתקדם, וההמשך כבר מובן מאליו...

• פותח/ת השרשור
ההחלטה שלי היא כרגע כזו
להמשיך את הSS בעיקר בשביל הדדליפט שעוד ממש קלילי לי ויש עוד לאן להתקדם ובסקוואט שגם עוד יש התקדמות לתת
אחרי זה חותך ישר לטקסס

שיעשה מה שבאיבר מינו. אני אומר מה שלדעתי צריך לקרות בשביל התקדמות מקסימלית. ברור שאי אפשר לוותר על חיי חברה אבל לכל דבר יש מידה, ואפשר לא לעשות דברים מסוימים שהיית עושה כדי להתקדם יותר. בכל מקרה בחזרה לנושא, בכל תוכנית הוא יצטרך לאכול כדי להתקדם, וההמשך כבר מובן מאליו...

יש עכשיו מונדיאל אתה באמת לא תראה משחקים בלילה בשביל "התקדמות מקסימלית"?

יש עכשיו מונדיאל אתה באמת לא תראה משחקים בלילה בשביל "התקדמות מקסימלית"?
אם יש חופש אז הוא יכול לקום מתי שהוא רוצה. ואני אישית לא אראה את המשחקים המאוחרים כי כדורגל לא ממש מעניין אותי, את השלבים המתקדמים אני אראה כבר כי זה מה שמעניין אותי, לא דרום קוריאה VS בוסניה

• פותח/ת השרשור
גלשתם קצת מהנושא
אני יודע שמה שאני עושה כרגע לא אופטימלי אבל מה לעשות זה מה יש כרגע ואני לא מתכוון לא לצאת עם חברים בערב או שחברה שלי תיהיה אצלי או ללכת איתה לסרט כי אני רוצה עוד 5 קילו בסקוואט ו12.5 לטוטאל
אז כרגע אני עובד ככה
שיתחיל החופש יהיה לי יותר זמן פנוי ואז באמת כל המצב יהיה יותר אופטימלי

• אהבתי
Reactions: rud
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית