Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זו הבעייה
אין סיבה טובה לא לעלות קילו בשבוע במשקל גוף כזה
מעבר לטקסס מת'וד כשאתה תקוע בתרגילים בגלל משקל גוף נמוך זה מגוחך

אם קשה לך לאכול מספיק אתה יכול פשוט להוסיף חלב, תתחיל מחצי ליטר ביום, אחרי 3-4 ימים תעבור ל750, אחרי 3-4 ימים תעבור לליטר וכן הלאה עד שאתה רואה שאתה עולה קילו בשבוע, שזה אומר תוספת של ~1.5 ליטר חלב ביום. או אוכל, מה שאתה מעדיף, זה לא עקרוני. פשוט חלב משמש כקלוריות שקל להכניס.
תודה אני פשוט יאכל
אין לי בעיה להכניס אוכל

עדכון:
יום שני
23/6/2014
אימון A:
סקוואט - 107.5X5/5/5 - היה קשה, מצורף סירטון למטה שבו העומק היה גבולי וכשירדתי יותר נמוך היה ממש קשה
בנץ - אין, יש לי מנוי נוער במכון והייתי צריך לצאת בגלל מדריכה טורדנית שאמרה לי לצאת בשש, הייתה לי בחירה לעשות בנץ או דדליפט ובחרתי בדדליפט, הגשתי תלונה על המדריכה
דדליפט - 120X5 - היה די קליל, סירטון יעלה בקרוב הוא על הטלפון של חברה שלי

נוסף הסרטון של הדדליפט

נערך לאחרונה:
זונה בת זונה. חייבים להעיף אותה על טיל משם. היא אשכרה חושבת שמישהו עובד אצלה/שזה בית ספר והיא המנהלת

הסקוואט לא נראה קשה כמו שכתבת. בכל מקרה הטכניקה נראית הרבה יותר טובה מהסרטונים הקודמים שהעלת, אתה שובר ואין לך גוד מורנינג כמו שהיה לך. לדעתי יעזור לך אם תעבוד יותר מהר, ולא תחכה 5-7 שניות לפני כל חזרה, לי אישית זה עוזר

קורס עם החזה + נושם כמו שק חרא.

הסקוואט לא נראה קשה כמו שכתבת. בכל מקרה הטכניקה נראית הרבה יותר טובה מהסרטונים הקודמים שהעלת, אתה שובר ואין לך גוד מורנינג כמו שהיה לך. לדעתי יעזור לך אם תעבוד יותר מהר, ולא תחכה 5-7 שניות לפני כל חזרה, לי אישית זה עוזר
תודה
הייתי בטוח שהיא לא משו ואני אנסה מה שאמרת
קורס עם החזה + נושם כמו שק חרא.
בטוח שיש קריסה?
ותמיד מחכה לתגובות חיוביות כמו שלך...תמשיך בעבודת הקודש הזו

@Psycho = ההייטר של הפורום
זה כי הוא לא יכול לייצר רמות כוח חלשות כמו שלי כמובן נוסף הסרטון של הדדליפט בהודעה הזו ובהודעה של האימון האחרון
ביקורת על הטכניקה?
@Beast and cheat
אג"ב סרטון השוואה של אותו משקל לפני שנפצעתי

האגן שלך מסובב למטה מהסט אפ, אתה צריך לעבוד על גמישות

בסרטון העדכני?
וגמישות של ההאמס נכון?
בשניהם
כן, של ההאמסטרינג'ז העליונים
אם יש לך ראמבל רולר, תשים אותו ממש על החיבור בין ההאמסטרינג לתחת. ברגע שתמצא את הנקודה היא תכאב לך מאוד, אני עושה כבר כמה זמן על כל צד כמה דקות וזה שיפר לי את הגמישות בטירוף

בשניהם
כן, של ההאמסטרינג'ז העליונים
אם יש לך ראמבל רולר, תשים אותו ממש על החיבור בין ההאמסטרינג לתחת. ברגע שתמצא את הנקודה היא תכאב לך מאוד, אני עושה כבר כמה זמן על כל צד כמה דקות וזה שיפר לי את הגמישות בטירוף
פעם הייתי עושה מלא עם פואם רולר לפני אימון והאמת זה עזר
אין לי מושג למה הפסקתי אני אחזור לעשות את זה
תודה

בסקוואט הטכניקה סבבה, זה פחות העניין של קריסה, ויותר העניין של הישענות קדימה בתחתית, נראה שאתה מפעיל כוח עם הידיים קדימה.
תנסה לשמור יותר על כיווץ גב עליון.

בדדליפט הסטאפ נראה טוב בסה"כ, תקפיד על אגן מסובב ועל שמירת כיווץ.

בכלליות, כדאי לך לשפר סיבולת לב ריאה, הנשימות שלך לא סדירות ואחידות, ומבזבזות זמן רב ואנרגיה.
תתן קצת אירובי 10 דק' אחרי אימון, הליכה קצב 6~.
תראה איך מרגיש.

בסקוואט הטכניקה סבבה, זה פחות העניין של קריסה, ויותר העניין של הישענות קדימה בתחתית, נראה שאתה מפעיל כוח עם הידיים קדימה.
תנסה לשמור יותר על כיווץ גב עליון.

בדדליפט הסטאפ נראה טוב בסה"כ, תקפיד על אגן מסובב ועל שמירת כיווץ.

בכלליות, כדאי לך לשפר סיבולת לב ריאה, הנשימות שלך לא סדירות ואחידות, ומבזבזות זמן רב ואנרגיה.
תתן קצת אירובי 10 דק' אחרי אימון, הליכה קצב 6~.
תראה איך מרגיש.
תודה, אני אנסה ויעדכן עידכון:
יום רביעי
25/6/14
אימון B:
אז אתמול בלילה הבנתי עד כמה נשים יכולות להיות עם הזוי, מפגר מעט, קצת אידיוטי ומאוד לא מובן
אין ספק שהקטע הזה הרס לי את כל השנה, ישנתי אולי שלוש שעות
לפחות זה נתן לי עצבים שבחיים לא היו והגעתי לאימון מטורף שהלך מעולה

אז מספיק עם החפירות:
סקוואט - 110X5\5\5 - הרגיש קליל, כמו שאמרתי ניכנסתי בעצבים ולא ראיתי בעיניים, פשוט נתתי עבודה, צעקות בלאגן, היו מבטים מהצד והערות של מאמנת אבל לא אכפת לי, הולך בדרכו של @the Raccoon
( אייקייאיי - הדביבון, איקייאיי - ילדה שמנה)

פרס - 52.5X3\2\2 - פעם ראשונה שנתתי שלשה עם המשקל הזה לפי מה שאני זוכר, אומנם לא הגעתי למספר החזרות הרצוי בכל סט אבל בהחלט מרוצה

פאוורקליו - 52.5X3\3\3\3\3 - הרגיש די קליל, אין משו מיוחד להגיד
*סירטון של כל התרגילים מצורף למטה
עזר:
חתירת פנדליי - 60X3X8 - אני עושה פנדליי כי מתח לא תורם לי בכלל וBOR ייפגע בהתאוששות של הגב תחתון
אפשרי להשאיר אותו? העצימות נמוכה

@MikeRozner

בקצרה - הסקווט נראה טוב, הפרס גרם לי לקנא בגמישות שלך בכתפיים וקצת חבל שאני לא רואה את הברכיים בצילום, הפאוורקלין נראה לא רע, הפיצוץ עדיין לא עוצמתי ומהיר מספיק אבל הקו נראה סה"כ סבבה.

בקצרה - הסקווט נראה טוב, הפרס גרם לי לקנא בגמישות שלך בכתפיים וקצת חבל שאני לא רואה את הברכיים בצילום, הפאוורקלין נראה לא רע, הפיצוץ עדיין לא עוצמתי ומהיר מספיק אבל הקו נראה סה"כ סבבה.
אני יודע בקשר לפאוורקלין
אני מנסה לעבוד על זה אבל היום היה יום לא אידיאלי עבורי ואני לא מבין בכלל איך הצלחתי להעביר אימון
אמרו לי שהמוט הולך אחורה מדי בפרס, נכון?
ואני מדבר על אנשים מהפורום לא מאמנים סוג ב'

הסקוואט לקח המון זמן לדעתי, בגלל המנוחה הרבה והנשימה הלא יעילה בין החזרות.
חבל באמת שלא רואים את הברכיים, נראה לי שאתה לא פותח אותן מספיק.

בפרס כפות הידיים שלך נשברות לאחור, הברכיים לא נשארות נעולות,
וכן, אתה לוחץ קצת אחורה.

הסקוואט לקח המון זמן לדעתי, בגלל המנוחה הרבה והנשימה הלא יעילה בין החזרות.
חבל באמת שלא רואים את הברכיים, נראה לי שאתה לא פותח אותן מספיק.

בפרס כפות הידיים שלך נשברות לאחור, הברכיים לא נשארות נעולות,
וכן, אתה לוחץ קצת אחורה.
בקשר לסקוואט אני אצלם בחמישי הבא יותר טוב אני מרגיש שאם אעבוד מהר יותר אאבד ריכוז
וזה היה חבר שאף פעם לא צילם אותי אז הוא לא בדיוק ידע איך לצלם
אני אשים לב לפרס תודה
ואני כן הוסיף הליכה בקצב שש, לא היה לי עצבים לזה היום
מה בקשר לפנדליי?

החלום לטוס איתה לברזיל אחרי הפנסיה נגנז ?

א. חיכיתי לצעקות ולא ממש הבחנתי במשהו יוצא דופן
ב. אתה מקפיץ תמוט בפרס עם הרגליים
ג. תגיד לזונות האלה שאם כבר רוצים לקשט ראק במשהו ארוך וגלילי, זה יכול להיות או צפע או אנקונדה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית