הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
א. חיכיתי לצעקות ולא ממש הבחנתי במשהו יוצא דופן
ב. אתה מקפיץ תמוט בפרס עם הרגליים
ג. תגיד לזונות האלה שאם כבר רוצים לקשט ראק במשהו ארוך וגלילי, זה יכול להיות או צפע או אנקונדה
זה היה בסטים הבאים בסקןואט..פעם הבאה במיוחד בשבילך

כן שמתי לב בקשר לפרס אני אעבוד על זה

אני לא מדבר איתם יותר ממידת הצורך

היית יכול לסגור את החמישייה של הסקוואט בהרבה יותר קלות, בזמן שנחת בין החזרה הראשונה לשנייה היית יכול לתקתק את השנייה והשלישית. מנוחה ארוכה בין החזרות פועלת נגדיך
הפרס שלך הוא חצי פוש פרס, אתה משתמש בברכיים

QUOTE="Rhino, post: 702793, member: 9061"]היית יכול לסגור את החמישייה של הסקוואט בהרבה יותר קלות, בזמן שנחת בין החזרה הראשונה לשנייה היית יכול לתקתק את השנייה והשלישית. מנוחה ארוכה בין החזרות פועלת נגדיך
הפרס שלך הוא חצי פוש פרס, אתה משתמש בברכיים[/QUOTE]
אני פשוט פוחד לאבד כיווץ וריכוז
קרה לי כבר שעבדתי מהר והגעתי סתם לכשל טכני
אני אנסה לשים לב ואעדכן מחר עם סרטון
ואני יעשה עוד ריסט לפרס, גדול יטתר הפעם וניראה מה יהיה
@Rhino
עידכון קטן:
שוקל כרגע 72.9
עלייה של כמעט שתי קילו מיום ראשון

מה נסגר עם התיוגים כאן.. לאחרונה אני לא מקבל התראות בכלל על תיוגים

גם אני
לפעמים גם לא על ציטוטים בדיקה
@Rhino עידכון:
שוקל בבוקר אחרי שירותים 73.1

סקוואט - 112.5X5\5\5 - לא היה קשה במיוחד, הסט הראשון שהוא הסט המצולם היה הקשה ביותר

בנץ - 72.5X3\2\1 - אני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הלחיצות וזה כבר מתחיל לייאש, לא היה מי שיצלם

דדליפט - 122.5X5 - לא היה קשה במיוחד, יותר קשה מנטלית מאשר פיזית, לא היה מוזיקה ושמתי לב שאני צריך להקפיד לנעול מרפקים

מקבילים עם משקל 2X6 ו - 1X8 בלי משקל

הליכון לפי המלצתו של @Psycho - קצב הליכה 5.5 הרגיש סבבה

חשבת אולי הזמן לריסט בבנץ' ?
אחלה סקוואט , תמשיך להתקדם !

זו תיהיה הפעם השלישית שאני עושה למשקל הזה
גם לי יש בעייה בבנצ' כמו שאתה אולי זוכר
חשבתי על זה הרבה , הגעתי למסקנה שחוץ מלאכול הרבה אין מה לעשות
בנצ' זה אחד התרגילים שיש בו הכי הרבה תלות של משקל גוף , ככה שאם תעלה במשקל הבנצ' יעלה בהתאם
תשקול להעלות את הפלוס הקלורי
הייתי נותן עוד ריסט של 15% ומעלה את המאזן הקלורי , בטוח שלא תתקע שוב במשקל הזה
תנסה לעשות מה שאתה יכול , תעשה קשת הכי גדולה שאתה יכול , תשתמש בלג דרייב

גם לי יש בעייה בבנצ' כמו שאתה אולי זוכר
חשבתי על זה הרבה , הגעתי למסקנה שחוץ מלאכול הרבה אין מה לעשות
בנצ' זה אחד התרגילים שיש בו הכי הרבה תלות של משקל גוף , ככה שאם תעלה במשקל הבנצ' יעלה בהתאם
תשקול להעלות את הפלוס הקלורי
הייתי נותן עוד ריסט של 15% ומעלה את המאזן הקלורי , בטוח שלא תתקע שוב במשקל הזה
תנסה לעשות מה שאתה יכול , תעשה קשת הכי גדולה שאתה יכול , תשתמש בלג דרייב
עליתי יותר משתי קילו רק השבוע
אני בכל זאת אתן ריסט
ואשמח לשמוע את דעתו של
@Beast and cheat גם על סרטוני הטכניקה שכאן וגם על הבנץ

תלמד מהטעויות של הרק1ן, שמור על הכתפיים מאחרי המוט בדדליפט.
שמור על כיווץ.

עליתי יותר משתי קילו רק השבוע
אני בכל זאת אתן ריסט
ואשמח לשמוע את דעתו של
@Beast and cheat גם על סרטוני הטכניקה שכאן וגם על הבנץ
הסקוואט אחלה, אפשר לשפר קצת את ההיפ דרייב, תסתכל למטה על נקודה בריצפה במרחק מטר וחצי ממך, ותחשוב על להרים את האגן מהתחתית, גם באמצע הדרך למעלה. כל הדרך תחשוב על להרים אגן, מהרגע שהגעת לתחתית.

בדדליפט יש כמה בעיות,
כמו שאתה רואה הגב מתעגל, ודבר שיותר מסכן אותך בטווח המיידי הוא העובדה שהמרפקים לא נעולים, בדגש על היד שאוחזת בסופינציה. זה מאוד מסוכן! זו דרך מצויינת לפציעה רצינית.
כמה דברים לעבוד עליהם:
1. מרפקים נעולים! לאורך כל החזרה! אין על זה פשרות ואין שום חזרה בשום סט שצריכה להיות מבוצעת עם מרפקים לא נעולים.
2. שיפור הסטאפ, בדגש על מנח גב - תיעזר בפוסט על חמשת שלבי המשיכה (כולל הסרטון שצורף שם).
3. בtop position - תעמוד! תנעל ברכיים ותעמוד עם מוט בידיים. שם אתה לא צריך להגיע לאובר אקסטנשן בגב. קשה לראות בבירור אם זה קורה אצלך, אבל אם כן אז שלא יקרה. זה מסוכן (לגב).
4. זמן בין החזרות - תטקטק. אני אוהב את זה שאתה לא עוזב את המוט בין החזרות, אבל בדדליפט הזמן בין החזרות צריך להיות קצר יותר. אני יודע שזה מפתה וכיף לנוח קצת ביניהן, ושזה קשה לשנות את זה (גם אני הייתי ככה פעם), אבל במשקלים כאלה (לא גבוהים עדיין), עוד לא צריך את זה. כשזה יהיה 160 - 200 וצפונה, זה משהו אחר (וגם אז לא מוצדק).

בהכל אני מדבר על הסרטון שמתחיל בדדליפט 122.5X5 ואז סקוואט 112.5X5, האחרון שהעלית. אותו ראיתי.
בהצלחה

הסקוואט אחלה, אפשר לשפר קצת את ההיפ דרייב, תסתכל למטה על נקודה בריצפה במרחק מטר וחצי ממך, ותחשוב על להרים את האגן מהתחתית, גם באמצע הדרך למעלה. כל הדרך תחשוב על להרים אגן, מהרגע שהגעת לתחתית.

בדדליפט יש כמה בעיות,
כמו שאתה רואה הגב מתעגל, ודבר שיותר מסכן אותך בטווח המיידי הוא העובדה שהמרפקים לא נעולים, בדגש על היד שאוחזת בסופינציה. זה מאוד מסוכן! זו דרך מצויינת לפציעה רצינית.
כמה דברים לעבוד עליהם:
1. מרפקים נעולים! לאורך כל החזרה! אין על זה פשרות ואין שום חזרה בשום סט שצריכה להיות מבוצעת עם מרפקים לא נעולים.
2. שיפור הסטאפ, בדגש על מנח גב - תיעזר בפוסט על חמשת שלבי המשיכה (כולל הסרטון שצורף שם).
3. בtop position - תעמוד! תנעל ברכיים ותעמוד עם מוט בידיים. שם אתה לא צריך להגיע לאובר אקסטנשן בגב. קשה לראות בבירור אם זה קורה אצלך, אבל אם כן אז שלא יקרה. זה מסוכן (לגב).
4. זמן בין החזרות - תטקטק. אני אוהב את זה שאתה לא עוזב את המוט בין החזרות, אבל בדדליפט הזמן בין החזרות צריך להיות קצר יותר. אני יודע שזה מפתה וכיף לנוח קצת ביניהן, ושזה קשה לשנות את זה (גם אני הייתי ככה פעם), אבל במשקלים כאלה (לא גבוהים עדיין), עוד לא צריך את זה. כשזה יהיה 160 - 200 וצפונה, זה משהו אחר (וגם אז לא מוצדק).

בהכל אני מדבר על הסרטון שמתחיל בדדליפט 122.5X5 ואז סקוואט 112.5X5, האחרון שהעלית. אותו ראיתי.
בהצלחה
אנסה את זה בסקוואט, תודה

בקשר לדדליפט
1. אני בדרך כלל עושה את זה, משום מה שכחתי אני אקפיד לעשות את זה
2. אני אבדוק את זה עכשיו
3. אין אובר אקסטנשן
4. כן, אמרו לי את זה, זה יותר מנטלי מאשר פיזי אז ככה שזה לא בעיה רצינית למזער את זה
היית אומר להמשיך להתקדם בדדליפט באימון הבא או להשאיר את אותו משקל?

עידכון:
יום שני
30/6/2014
אימון B:
אימון די מבאס, הגעתי עייף

סקוואט - 115X5\5\2 - כשל מפגר, ניסיתי להשתמש יותר בהיפ דרייב אבל ההסתכלות למטה מקשה עליי להתרכז ואיבדתי כיווץ, פעם הבאה זה שלי

פרס ריסט של עשר קילו - 42.5X5\5\5 - היה קליל, חזרתי לחמישיות אולי יותר נפח יעזור לי בהתקדמות כשגם התחלתי לעלות במשקל כמו שצריך

פאוורקלין - 60X3\2\0\0\0 - פשוט לא הצלתי..לא יודע מה להגיד, ננסה עוד פעם אימון הבא

פנדליי - 65X3X8
הוספתי אוכל.

סירטון של כל האימון:

@MikeRozner
ביקורת על הקלין?

@Beast and cheat
מה אני עושה עם זה שקשה להתרכז כשמסתכלים למטה?

עידכון:
יום שני
30/6/2014
אימון B:
אימון די מבאס, הגעתי עייף

סקוואט - 115X5\5\2 - כשל מפגר, ניסיתי להשתמש יותר בהיפ דרייב אבל ההסתכלות למטה מקשה עליי להתרכז ואיבדתי כיווץ, פעם הבאה זה שלי

פרס ריסט של עשר קילו - 42.5X5\5\5 - היה קליל, חזרתי לחמישיות אולי יותר נפח יעזור לי בהתקדמות כשגם התחלתי לעלות במשקל כמו שצריך

פאוורקלין - 60X3\2\0\0\0 - פשוט לא הצלתי..לא יודע מה להגיד, ננסה עוד פעם אימון הבא

פנדליי - 65X3X8
הוספתי אוכל.

סירטון של כל האימון:

@MikeRozner
ביקורת על הקלין?

@Beast and cheat
מה אני עושה עם זה שקשה להתרכז כשמסתכלים למטה?

נראה רע, כוח טהור, פיצוץ נמוך מידי משתמש בידיים וכניסה עקומה מתחת למוט, אתה משתמש בהוק-גריפ?

נראה רע, כוח טהור, פיצוץ נמוך מידי משתמש בידיים וכניסה עקומה מתחת למוט, אתה משתמש בהוק-גריפ?
כבר תקופה שלא, הרגיש מעיק
אם יש צורך אחזור אליו
ואיך העומק בסקוואט?

כבר תקופה שלא, הרגיש מעיק
אם יש צורך אחזור אליו
וודאי שיש צורך, כשהמשקל עבודה עולה היכולת שלך להישאר משוחרר ומהיר בתנועה עם אחיזה רגילה צונחת.

אתה חייב לעבוד על ההבנה של הפאוורקלין, עזוב את הטכניקה. אם תבין למה אתה צריך להעיף את המוט כמה שיותר מהר וכמה שיותר גבוהה, זה יבוא לך ביותר טבעיות. כרגע אתה מנסה לשבור את הראש עם משקל כבד וטכניקה לקויה. תתרגל עם מוט ריק אלף חזרות אם צריך עד שתקלוט את התנועה.

כנראה גם, או שתצטרך לעבוד על הגמישות או לעבוד על המרפקים שלך, כי אתה ממש לא מניח אותן מתחת המוט, אלא רק אחרי שהמוט נמצא לך על בית החזה

סקוואט נראה סבבה, שמור על חזה מורם ובחוץ ועל גב עליון מכווץ, קח הרבה אוויר בין החזרות,
וביציאה מהתחתית תכווץ חזק את הבטן.

פרס - חרא טהור, אתה לוחץ אחורה ולא למעלה, וכל התנועה היא / רק מעוגל קצת.
יש צורך בלצלם פרס מזווית אלכסונית ומקדימה, על מנת לראות את מפרק כף היד, האמה, ואיך אתה פורס את הכנפיים ומקבל באונס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית