- פותח/ת השרשור
תודה. מקווה לפחות לעוד פלטה עד התחרות.כל הכבוד על הדדליפט מתחיל להיות משקל מכובד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה. מקווה לפחות לעוד פלטה עד התחרות.כל הכבוד על הדדליפט מתחיל להיות משקל מכובד
לא, הוא מתבהר בשמש.חימצנת את השיער ?
הוא גם מקבל תספורת של ערסים מעצמו ?לא, הוא מתבהר בשמש.
לא, זה פשוט הסגנון שהכי מתאים למבנה הראש שלי.הוא גם מקבל תספורת של ערסים מעצמו ?
טוב חמוד.לא, זה פשוט הסגנון שהכי מתאים למבנה הראש שלי.
שכחתי גם לציין שהוא הרבה יותר בהיר בגלל התאורה במכון ואיכות הצילום. בכללי הוא לא כזה בהיר.טוב חמוד.
אכן.זה לא המכון של אליהו ואראל?
עידכון:
2/9/2014
יום שלישי
אימון במכון חדש
סקוואט - המכון החדש, הראק, הפלטות והמוט הקשו עליי. היה בתכנון לתת 137.5X3X5 בסוף יצא רק לשלשות קשות מאוד שבסט הראשון איבדתי אפילו שיווי משקל בגלל החוסר נוחות וכמעט הקאתי כי אכלתי ממש גרוע לפני האימון.
סיכום הסקוואט - 137.5X3/3/3.
יש סרטון של שני הסטים הראשונים.
@SmokingSnake קודמת הערת על זווית הצילום, יותר הולם הפעם?
פרס - גם קשה בגלל המכון החדש ובכללי סקוואט כבד מחרבן לי אותו. 52.5X3/3/3
מתח רחב עם עשר קילו - 3X5
צין אפס - 3X6
אימון הבא מתכנן לעשות סקוואט קל ועוד פעם דדליפט כבד כדי לסיים SS.
אני חושב שכרגע יהיה לי יותר אופטימלי להיכנס לטקסס בדילואוד מהמשקלים מאשר לנסות לסחוט במכון חדש.
@moo בקשר לטקסס, אשמח להתייעץ על כמה דברים:
1. אני לא מתכנן לעשות רוטציות אז איך הפרס הולך מבחינת אחוזים וכו'?
2. אני עכשיו עליתי לכיתה י' והמורה מכריח לרוץ ולעשות תרגילים במשקל גוף. שיעורי הספורט שלי יוצאים בימי שני ושלישי, אחרי היום נפח וביום התאוששות. במידה ואשלים את הקלוריות הנוספות זה בסדר שיעורי הספורט האלה?
3. תרגילי עזר, לא מעוניים להוסיף לידיים אלה דווקא לכתף אמצע ביום הנפח, אפשרי?
בנתיים אין לי יותר שאלות, יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאכנס לתוכנית כמו טקסס?
ככה הומלץ לי לעשות סס.למה אתה עושה גם מתח רחב וגם צ'ין אפס?
מילא רוטציה אבל עוד שניהם באותו אימון?
מי המליץ לך את זה?ככה הומלץ לי לעשות סס.
אני עושה מתח רחב כתרגיל מרכזי ובאימון שי בו פרס עזר זה מתח בסופינציה.
ביסט, בכללי האימון לא היה אמור להיראות ככה ואני לא עושה שני סוגי מתח באימון בדרך כלל.מי המליץ לך את זה?
כן, עלה לי קיא. אני מניח שההבדל בין העומקים מגיע גם משינוי בזוויות, אלה אם כן דיברת על אותו סט.עומק נראה סבבה
פעם קצת יותר נמוך פעם קצת יותר גובהה
בסט הראשון בחזרה השלישית הייתה הכי עמוקה אבל גם נראה שקצת קרסת\איבדת כיווץ או משהו בסגנון לא?